Παντως δον οντως μας ξεκληριζεις σιγα σιγα τους Ιαπωνες

johny4x4 wrote:Λοιπόν πολύ το κοριδεύετε το παιδι και έχω να σας πω κάτι....δεν εφταιγε ο drimon που του το εγραψαν jeep.
Πήγε να βγάλει το εισητήριο και του λέει
-έχω μαζί μου ενα αυτοκίνητο.
-Τι αυτοκίνητο?
-Ενα suzuki jimny
To κοιτάει ο τύπος το jimny με τις λαστιχάρες του, το υψος του, τους εργάτες του, του αξονάρες του και τρελαίνεται "Τι suzuki ρε φιλαράκι μας κοροιδεύεις??? Αυτό είναι το jeep το γνήσιο!!!!!"
Γυρνάει και ο drimon και του λέει
- η αλήθεια είναι οτι πάει παντού φίλε δεν κολάει πουθενα το εργαλείο. Ειναι καλύτερο απο τα jeep. ΚΑι αν δεν με πιστεύεις κοίτα και κάτι βιντεάκια για να καταλάβεις τι εμπόδια καταπίνει.
Μετα απο όλα αυτά τα βίντεο ο τύπος του λέει
- αγορίνα μου δεν ξέρω τι μου λές εγώ JEEP θα το βάλω!!!!!!!!!!!!
θα τον εχω εγω υπο την προστασια μου μαζι με τον Agga μη φοβασαι τιποτα Τεουλη η μεγαλη Ιαπωνικη αγκαλιαSt. Tselios wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε,ρε Θοδωρη
Ακομα δεν εμφανιστηκες σε ΚαγκουροΣυναντηση και αρχισε το πειραγμα.
Σκεψου τι εχει να γινει απο την Παρασκευη και μετα (για να μην πω απο σημερα)
x2lker wrote:Εχω κλασει στα γελια με τους διαλογους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε αν έτρωγα κατάρα και από τους δύο τώρα που μιλάμε μπορεί και να κολύμπαγα.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: DRIMONI να χαιρεσαι φιλε που δεν σε γκαντεμιαζε ο Τσελιος.... θα μπανταριζε το καραβι!!!!!!
Ρε 'σείς αμερικλάνοι, θα περάσετε από αυτά τα σημεία ή θα τα κάνετε γαργάρα;;;pc4x4n wrote:Τα πληρώματα θα πρέπει να πλοηγήσουν με road book την διαδρομή των 40 χλμ , να εντοπίσουν και να φωτογραφίσουν κάποια σημεία επίσης να περάσουν προαιρετικά από κάποια σημεία ( ειδικές διέλευσης ) ανάλογης δυσκολιας για κάθε κατηγορία , όπου θα υπάρχουν και άτομα τις οργάνωσης.