DINIE wrote:Γιά μένα βοήθεια πρέπει να δίνεται ειδικά στα κολλήματα. Το πλήρωμα που κόλλησε να ετοιμάσει τον ιμάντα του και ο πρώτος που σταματήσει να βοηθείσει. Δεν θα χάσει περισσότερο από ένα, δύο λεπτά. Αν είναι θέμα υγείας δεν το συζητώ. Τώρα σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βοήθεια από άλλο πλήρωμα δεν νομίζω πως μπορεί να δοθεί. Κάνα εργαλείο μόνο που και πάλι δεν έχει μεγάλη καθυστέρηση.
Σε αυτό το "πρέπει" ενίσταμαι!
Δεν πρέπει, δεν είναι δουλειά του, δεν ήρθε στον αγώνα για αυτό!
Δεν μου έχει τύχει ποτέ και δεν το έχω κάνει ποτέ να αφήσω αυτοκίνητο κολλημένο αν σηκώνει βοήθεια, αλλά δεν "πρέπει"!
Ξέρω είναι σπαστικό για ένα τσακ να χάσεις το παιχνίδι, αλλά δεν "πρέπει"!
Αυτό που λές 1-2 λεπτά, σπάνια είναι κάτω απο 3-4, και 3-4 λεπτά αλλάζουν θέσεις!
Πέραν αυτού του "σκληρού" λόγου, απλά και μόνο οτι ο άλλος θα χάσει τον ρυθμό που γουστάρει ή στην τελική θα ταλαιπωρήσει με "τινάγματα" το αυτοκίνητό του, αρκούν να μη θέλει κάποιος να βοηθήσει!
Το θέμα των εργαλείων, ελαστικών και γενικά πραγμάτων που δεν τα κουβαλάει τυχαία κανείς, είναι παρόμοιο.
Αρχικά ειδικά για εργαλεία μπορεί να φας εύκολα ένα πεντάλεπτο να ανοίξεις και να ξανακλέισεις/δέσεις τα πράγματα και δεύτερον ρισκάρει να σου λείψει και να χτυπάς το κεφάλι σου!
Αρα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει!
Το κάνει όποιος γουστάρει και παίρνει τους επιπλέον φιλικούς πόντους απο όλους μας, αλλά δεν πρέπει να χάνει κάποιος που δεν το κάνει.
Αν βέβαια όλοι παίρνουν πόντους τότε όποιος δεν βοηθάει μένει πίσω