CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

georgexj wrote: για ξεκαβαλα λιγο το καλαμι σου γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!μπεμπη των τηλεκατευθυνομενων!!
Φίλε είναι μακρύ και μ΄αρέσει!!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Έχει χώρο δε και για 'σένα!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Ετσι ξεκινησαμε πριν απο καιρο εγω, ο Τσελιος και εσυ? Ετσι επελεξαν να συμμετασχουν στην παρεα τα υπολοιπα ( πολυ αξιολογα ) ατομα? Με τετοιους χαρακτηρισμους? Αυτες ειναι οι συνομιλιες που τις ''χαρακτηριζει'' ο αυτοσαρκασμος και ο χαβαλες το οποιο θεωρουμε πως ειναι και το γνωρισμα μας? ( στον χαρακτηρισμο του Drimon αναφερομαι )

Λοιπον, ΕΓΩ δεν γουσταρω κανενα να λεει για οποιονδηποτε καγκουρα που γνωρισα οτι ειναι καβαλημενος. Εαν εσυ το δεχεσαι αντιδρας οπως νομιζεις, εγω δεν το δεχομαι και αντιδρω οπως νομιζω και δεν δεχομαι και υποδειξεις για το πως θα το κανω. :mrgreen:
Ρε γιατρέ.................αν ήξερα ότι αυτή η μαλακία θα σε πείραζε τόσο, όχι μόνον δεν θα την έγραφα, αλλά δεν θα μου πέρναγε ούτε από το μυαλό.
Το "καλάμι" πήγαινε για τον Γιώργη, και όχι για να τον πω καβαλημένο, αλλά να τον πειράξω όπως με πειράζει κι αυτός!!!!

Αν διαβάσεις σήμερα θα δεις ότι κι αυτός μου γράφει για "καλάμια" και του απαντώ με το ανάλογο πνεύμα, που με (μας) διακατέχει!!!

Προς θεού ρε φίλε!!! Δεν θέλω να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Είμαστε μια ξεχωριστή παρέα που ομορφαίνει αυτό το χόμπι μας!
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Drimon wrote:[

Προς θεού ρε φίλε!!! Δεν θέλω να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Είμαστε μια ξεχωριστή παρέα που ομορφαίνει αυτό το χόμπι μας!

Τοτε να γραφεις και με το αναλογο πνευμα.

Δηλαδη οτι καβαλησε ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ( οπως αυτο που του μπηκε του Αρχι και τωρα τον ποναει δηθεν η μεση και αηδιες...ο κωλος του ποναει :mrgreen: ) :lol: :lol: :lol:

Περα απο τη πλακα, δεν εχω κατι μαζι σου ( οπως και με κανενα ) αλλα επειδη μας διαβαζουν υποθετω και ''ασχετοι'' με το ''σπορ'' μας θεωρησα πως πρεπει να προλαβω καταστασεις που και στο (προσφατο) παρελθον εχουν συμβει. Τιποτα αλλο.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
kostas654

Post by kostas654 »

georgexj wrote:[ γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

που εισαι λοιζο να διαβασεις....ελα εδω κοιτα τι γραφει ο μιχαλοπουλος...κοιτα και μην μου ξαναπεις τπτ

ετσι μιχαλοπουλε...σιγα σιγα
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
antonisxj wrote:εϊ, ψίτ, επίτιμε,
κόψε τις μαλακίες,
.
Αρχι δεν καταλαβα? Προς τι αυτο?

Ετσι ξεκινησαμε πριν απο καιρο εγω, ο Τσελιος και εσυ? Ετσι επελεξαν να συμμετασχουν στην παρεα τα υπολοιπα ( πολυ αξιολογα ) ατομα? Με τετοιους χαρακτηρισμους? Αυτες ειναι οι συνομιλιες που τις ''χαρακτηριζει'' ο αυτοσαρκασμος και ο χαβαλες το οποιο θεωρουμε πως ειναι και το γνωρισμα μας? ( στον χαρακτηρισμο του Drimon αναφερομαι )

Λοιπον, ΕΓΩ δεν γουσταρω κανενα να λεει για οποιονδηποτε καγκουρα που γνωρισα οτι ειναι καβαλημενος. Εαν εσυ το δεχεσαι αντιδρας οπως νομιζεις, εγω δεν το δεχομαι και αντιδρω οπως νομιζω και δεν δεχομαι και υποδειξεις για το πως θα το κανω. :mrgreen:
τις υποδήξεις φιλαράκι, να τις κρατήσεις για την πάρτυ σου, εμένα δε μου χρειάζονται υποδήξεις. και όχι πολλά πολλά γιατί τσατίζομαι και βαράω άσχημα. τράβα λοιπόν κιεσύ στη γωνιά σου που δεν έχεις παιχνίδι να παίξεις και άσε με στην υσηχία μου. εκατάλαβες κουμπάρο? ή να στο κάνω δίφραγκα?
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

και κάτι ακόμα...
όποιος μας διαβάζει... έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. και αν κάποιος έχει αρνητική άποψη, να την κρατήσει για πάρτυ του. αν θέλει να πεί κάποιος οτιδήποτε, ας μπεί να γράψει. δεν μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου για να καταλάβω τι σκέφτεται ο καθένας. και στην τελική δεν με νοιάζει κιόλλας. ο καθένας πράτει όπως γουστάρει, και δεν θα το αλλάξουμε τώρα. εκατάλαβες κουμπάρο? ή να στο κάνω τάλαρα?
if it doesn't break, fix it until it does
johny4x4

Post by johny4x4 »

ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

kostas654 wrote:
georgexj wrote:[ γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

που εισαι λοιζο να διαβασεις....ελα εδω κοιτα τι γραφει ο μιχαλοπουλος...κοιτα και μην μου ξαναπεις τπτ

ετσι μιχαλοπουλε...σιγα σιγα

Γιωργάκο δεν μας τα λές καλά αγόρι μου;;;
Μήπως συμβαίνει κάτι;;;;;
Μήπως κάτι μας κρύβεις;;;;;
Όλο για αέρηδες μας μιλάς τώρα τελευταία........
Κάτι για όρτσα...........
Κάτι για πρίμα.........
Το μόνο που μένει για να σιγουρευτώ οτι ζηλεύεις και θες απελπισμένα να ασχοληθείς με τη θάλλασα είναι σε καμια εκδρομή αντί να πείς τράβα τον συρματόσκοινο να πείς φέρμαρε το λίγο....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...ώρα είναι τώρα να καταλήξουμε σαν κατι άλλους -όνομα και μή χωριό- του "χώρου" που εδώ μέσα μαλώνουν, βρίζονται, αλληλοπροσβάλλονται και γενικώς ξεκατινιάζονται συνεχώς και κατα συρροή.....γι' αυτό καλά μου παιδιά προσοχή!!!!!
Τάδε έφη ο κυρ-Πάνος, ο αγαπητός συνλεσχίτης σας! :)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
...βέβαια, μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και τις δικές τους ιστορίες και ίσως δεν μας πέφτει λόγος αλλά απο την στιγμή που όλα αυτά δημοσιοποιούνται, δεν αποτελούν πλέον και τόσο όμορφη εικόνα.....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
kostas654

Post by kostas654 »

johny4x4 wrote:ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”