Φίλε είναι μακρύ και μ΄αρέσει!!!georgexj wrote: για ξεκαβαλα λιγο το καλαμι σου γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!μπεμπη των τηλεκατευθυνομενων!!

Έχει χώρο δε και για 'σένα!!!!!!

Φίλε είναι μακρύ και μ΄αρέσει!!!georgexj wrote: για ξεκαβαλα λιγο το καλαμι σου γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!μπεμπη των τηλεκατευθυνομενων!!
Ρε γιατρέ.................αν ήξερα ότι αυτή η μαλακία θα σε πείραζε τόσο, όχι μόνον δεν θα την έγραφα, αλλά δεν θα μου πέρναγε ούτε από το μυαλό.YJ ''The Doctor'' wrote: Ετσι ξεκινησαμε πριν απο καιρο εγω, ο Τσελιος και εσυ? Ετσι επελεξαν να συμμετασχουν στην παρεα τα υπολοιπα ( πολυ αξιολογα ) ατομα? Με τετοιους χαρακτηρισμους? Αυτες ειναι οι συνομιλιες που τις ''χαρακτηριζει'' ο αυτοσαρκασμος και ο χαβαλες το οποιο θεωρουμε πως ειναι και το γνωρισμα μας? ( στον χαρακτηρισμο του Drimon αναφερομαι )
Λοιπον, ΕΓΩ δεν γουσταρω κανενα να λεει για οποιονδηποτε καγκουρα που γνωρισα οτι ειναι καβαλημενος. Εαν εσυ το δεχεσαι αντιδρας οπως νομιζεις, εγω δεν το δεχομαι και αντιδρω οπως νομιζω και δεν δεχομαι και υποδειξεις για το πως θα το κανω.
Drimon wrote:[
Προς θεού ρε φίλε!!! Δεν θέλω να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Είμαστε μια ξεχωριστή παρέα που ομορφαίνει αυτό το χόμπι μας!
georgexj wrote:[ γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!:
τις υποδήξεις φιλαράκι, να τις κρατήσεις για την πάρτυ σου, εμένα δε μου χρειάζονται υποδήξεις. και όχι πολλά πολλά γιατί τσατίζομαι και βαράω άσχημα. τράβα λοιπόν κιεσύ στη γωνιά σου που δεν έχεις παιχνίδι να παίξεις και άσε με στην υσηχία μου. εκατάλαβες κουμπάρο? ή να στο κάνω δίφραγκα?YJ ''The Doctor'' wrote:Αρχι δεν καταλαβα? Προς τι αυτο?antonisxj wrote:εϊ, ψίτ, επίτιμε,
κόψε τις μαλακίες,
.
Ετσι ξεκινησαμε πριν απο καιρο εγω, ο Τσελιος και εσυ? Ετσι επελεξαν να συμμετασχουν στην παρεα τα υπολοιπα ( πολυ αξιολογα ) ατομα? Με τετοιους χαρακτηρισμους? Αυτες ειναι οι συνομιλιες που τις ''χαρακτηριζει'' ο αυτοσαρκασμος και ο χαβαλες το οποιο θεωρουμε πως ειναι και το γνωρισμα μας? ( στον χαρακτηρισμο του Drimon αναφερομαι )
Λοιπον, ΕΓΩ δεν γουσταρω κανενα να λεει για οποιονδηποτε καγκουρα που γνωρισα οτι ειναι καβαλημενος. Εαν εσυ το δεχεσαι αντιδρας οπως νομιζεις, εγω δεν το δεχομαι και αντιδρω οπως νομιζω και δεν δεχομαι και υποδειξεις για το πως θα το κανω.
kostas654 wrote:georgexj wrote:[ γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που εισαι λοιζο να διαβασεις....ελα εδω κοιτα τι γραφει ο μιχαλοπουλος...κοιτα και μην μου ξαναπεις τπτ
ετσι μιχαλοπουλε...σιγα σιγα
johny4x4 wrote:ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ