CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Drimon wrote:
georgexj wrote: σωστος ο γιατρος μας.αλλα με το αυτοκινητο που εχει δεν προκειται να παει παραπερα!!!
Εσύ σούργελο ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!! :twisted:
Πρόσεχε μόνο να μην περάσω καταλάθος από πάνω σου!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
θα φερεις τραμπολινο???????
Drimon

Post by Drimon »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: θα φερεις τραμπολινο???????
Ναι ρε παπάρα κι εσύ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
aggas

Post by aggas »

Ρεμάλια!!!!!!!! Λίγα λόγια για το γιαπωνεζάκι μην χεστούμε :twisted: :twisted:
Άϊντε που τον βρήκατε μικρό και καλό και τον σκίζετε :twisted: :twisted:
Σας θυμίζω ότι τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια ;) ;)
Εξαιρείτε το δικό μου που δυστυχώς τους τέλειωσαν τα μικρά μπουκαλάκια :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

Μπράβο ρε φίλε Άγγελε!!!!!
Σου χρωστάω μεγάλη χάρη! :D :D :D :D :D

Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσω να περισσέψει τίποτα από τα "μαγειρέματα" σου! :mrgreen:
Θα τα αποδεκατίζουμε ενώ οι άλλοι θα παιδεύονται να βγουν από τα εμπόδια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Drimon wrote:Μπράβο ρε φίλε Άγγελε!!!!!
Σου χρωστάω μεγάλη χάρη! :D :D :D :D :D

Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσω να περισσέψει τίποτα από τα "μαγειρέματα" σου! :mrgreen:
Θα τα αποδεκατίζουμε ενώ οι άλλοι θα παιδεύονται να βγουν από τα εμπόδια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μέσααααααααααα............. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Drimon wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει καβαλησει το καλαμι εδω μεσα και εαν εχεις σχηματισει αυτη την αποψη για καποιους απο τους καγκουρες μαλλον σε λαθος κλαμπ νομιζεις οτι γραφεις.
Τι μεγάλος π@π@ρ@ς που είσαι ρε γιατρέ!!!! :lol:
Εγώ το έγραψα να τσιμπήσει άλλος (georgexj) κι άλλος τσίμπησε (εσύ)!! :lol: :lol: :lol:

YJ ''The Doctor'' wrote: Σχετικα με τα βιντεο να ξερεις οτι σε πειραζουμε και τιποτα παραπανω, αλλωστε ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε ( και πολλοι εχουμε μεινει ακομη σε αυτο το σταδιο :mrgreen: ). Ολοι οσο μπορουμε κανουμε ;)
Μα ρε φίλε γι αυτό τα βάζω! Για να γελάμε!!!!
Ξέρω ότι θα ξεκινήσετε να με πειράζετε κι εγώ θα ξεκινήσω να σας γράφω μ@λ@κίες! ;)
Drimonako εαν νομίζεις ότι "τσιμπίσα" δεν φταίω εγώ εαν σου φτάνει μονο μέχρι εκεί.
Με χαλάει να διαβάζω παπαριες απο τον καθένα που δεν συμβαδίζουν με το "ύφος" των γραφωμενων εδώ. Κανένας δεν έχει καβαλησει κανένα καλάμι απο τους καγκουρες. Έτσι απλά.
Εσυ συνέχισε τα τρομερά σου upload να τη βρίσκουμε μέχρι να βάλει και κανένας άλλος ;) ;)
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

εϊ, ψίτ, επίτιμε,
κόψε τις μαλακίες,
εδωμέσα μόνο εγώ έχω καβαλήσει, όχι καλάμι, ΜΠΑΜΠΟΥ ολόκληρο :lol: :lol: :lol: :lol:
εσύ Ντριμόνη μπορείς να καβαλήσεις καλαμάκι του φραπέ που είναι στο μέγεθός σου :mrgreen:
εσύ γιατρέ να καβαλήσεις μια πυρηνική κεφαλή. σαν κι'αυτή που έφερες απο το αμέρικα. Φονιά των φαλαινών.
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako εαν νομίζεις ότι "τσιμπίσα" δεν φταίω εγώ εαν σου φτάνει μονο μέχρι εκεί.
Όχι φίλε, είναι ΜΑΚΡΙΤΕΡΗ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor'' wrote: Με χαλάει να διαβάζω παπαριες απο τον καθένα που δεν συμβαδίζουν με το "ύφος" των γραφωμενων εδώ.
Ρε γιατρέ με δουλεύεις; :shock:
Εδω μέσα κι αν έχουμε γράψει τις π@π@ριές του αιώνα!!!! :idea:
YJ ''The Doctor'' wrote: Κανένας δεν έχει καβαλησει κανένα καλάμι απο τους καγκουρες. Έτσι απλά.
Εσυ συνέχισε τα τρομερά σου upload να τη βρίσκουμε μέχρι να βάλει και κανένας άλλος ;) ;)
Κι επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι, δυστυχώς,δεν έπιασες το πνεύμα μου!!!! ;)
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako εαν νομίζεις ότι "τσιμπίσα" δεν φταίω εγώ εαν σου φτάνει μονο μέχρι εκεί.
Όχι φίλε, είναι ΜΑΚΡΙΤΕΡΗ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor'' wrote: Με χαλάει να διαβάζω παπαριες απο τον καθένα που δεν συμβαδίζουν με το "ύφος" των γραφωμενων εδώ.
Ρε γιατρέ με δουλεύεις; :shock:
Εδω μέσα κι αν έχουμε γράψει τις π@π@ριές του αιώνα!!!! :idea:
YJ ''The Doctor'' wrote: Κανένας δεν έχει καβαλησει κανένα καλάμι απο τους καγκουρες. Έτσι απλά.
Κι επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι, δυστυχώς,δεν έπιασες το πνεύμα μου!!!! ;)

για ξεκαβαλα λιγο το καλαμι σου γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!μπεμπη των τηλεκατευθυνομενων!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:εϊ, ψίτ, επίτιμε,
κόψε τις μαλακίες,
.
Αρχι δεν καταλαβα? Προς τι αυτο?

Ετσι ξεκινησαμε πριν απο καιρο εγω, ο Τσελιος και εσυ? Ετσι επελεξαν να συμμετασχουν στην παρεα τα υπολοιπα ( πολυ αξιολογα ) ατομα? Με τετοιους χαρακτηρισμους? Αυτες ειναι οι συνομιλιες που τις ''χαρακτηριζει'' ο αυτοσαρκασμος και ο χαβαλες το οποιο θεωρουμε πως ειναι και το γνωρισμα μας? ( στον χαρακτηρισμο του Drimon αναφερομαι )

Λοιπον, ΕΓΩ δεν γουσταρω κανενα να λεει για οποιονδηποτε καγκουρα που γνωρισα οτι ειναι καβαλημενος. Εαν εσυ το δεχεσαι αντιδρας οπως νομιζεις, εγω δεν το δεχομαι και αντιδρω οπως νομιζω και δεν δεχομαι και υποδειξεις για το πως θα το κανω. :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”