θα φερεις τραμπολινο???????Drimon wrote:Εσύ σούργελο ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!georgexj wrote: σωστος ο γιατρος μας.αλλα με το αυτοκινητο που εχει δεν προκειται να παει παραπερα!!!![]()
Πρόσεχε μόνο να μην περάσω καταλάθος από πάνω σου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Ναι ρε παπάρα κι εσύ!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: θα φερεις τραμπολινο???????

Ρεμάλια!!!!!!!! Λίγα λόγια για το γιαπωνεζάκι μην χεστούμε
Άϊντε που τον βρήκατε μικρό και καλό και τον σκίζετε
Σας θυμίζω ότι τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια
Εξαιρείτε το δικό μου που δυστυχώς τους τέλειωσαν τα μικρά μπουκαλάκια

Άϊντε που τον βρήκατε μικρό και καλό και τον σκίζετε

Σας θυμίζω ότι τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια

Εξαιρείτε το δικό μου που δυστυχώς τους τέλειωσαν τα μικρά μπουκαλάκια

Μπράβο ρε φίλε Άγγελε!!!!!
Σου χρωστάω μεγάλη χάρη!
Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσω να περισσέψει τίποτα από τα "μαγειρέματα" σου!
Θα τα αποδεκατίζουμε ενώ οι άλλοι θα παιδεύονται να βγουν από τα εμπόδια!!!

Σου χρωστάω μεγάλη χάρη!

Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσω να περισσέψει τίποτα από τα "μαγειρέματα" σου!

Θα τα αποδεκατίζουμε ενώ οι άλλοι θα παιδεύονται να βγουν από τα εμπόδια!!!

Μέσααααααααααα.............Drimon wrote:Μπράβο ρε φίλε Άγγελε!!!!!
Σου χρωστάω μεγάλη χάρη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αφήσω να περισσέψει τίποτα από τα "μαγειρέματα" σου!![]()
Θα τα αποδεκατίζουμε ενώ οι άλλοι θα παιδεύονται να βγουν από τα εμπόδια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- YJ ''The Doctor''
Drimonako εαν νομίζεις ότι "τσιμπίσα" δεν φταίω εγώ εαν σου φτάνει μονο μέχρι εκεί.Drimon wrote:Τι μεγάλος π@π@ρ@ς που είσαι ρε γιατρέ!!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει καβαλησει το καλαμι εδω μεσα και εαν εχεις σχηματισει αυτη την αποψη για καποιους απο τους καγκουρες μαλλον σε λαθος κλαμπ νομιζεις οτι γραφεις.![]()
Εγώ το έγραψα να τσιμπήσει άλλος (georgexj) κι άλλος τσίμπησε (εσύ)!!![]()
![]()
![]()
Μα ρε φίλε γι αυτό τα βάζω! Για να γελάμε!!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Σχετικα με τα βιντεο να ξερεις οτι σε πειραζουμε και τιποτα παραπανω, αλλωστε ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε ( και πολλοι εχουμε μεινει ακομη σε αυτο το σταδιο). Ολοι οσο μπορουμε κανουμε
Ξέρω ότι θα ξεκινήσετε να με πειράζετε κι εγώ θα ξεκινήσω να σας γράφω μ@λ@κίες!
Με χαλάει να διαβάζω παπαριες απο τον καθένα που δεν συμβαδίζουν με το "ύφος" των γραφωμενων εδώ. Κανένας δεν έχει καβαλησει κανένα καλάμι απο τους καγκουρες. Έτσι απλά.
Εσυ συνέχισε τα τρομερά σου upload να τη βρίσκουμε μέχρι να βάλει και κανένας άλλος

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
εϊ, ψίτ, επίτιμε,
κόψε τις μαλακίες,
εδωμέσα μόνο εγώ έχω καβαλήσει, όχι καλάμι, ΜΠΑΜΠΟΥ ολόκληρο
εσύ Ντριμόνη μπορείς να καβαλήσεις καλαμάκι του φραπέ που είναι στο μέγεθός σου
εσύ γιατρέ να καβαλήσεις μια πυρηνική κεφαλή. σαν κι'αυτή που έφερες απο το αμέρικα. Φονιά των φαλαινών.
κόψε τις μαλακίες,
εδωμέσα μόνο εγώ έχω καβαλήσει, όχι καλάμι, ΜΠΑΜΠΟΥ ολόκληρο

εσύ Ντριμόνη μπορείς να καβαλήσεις καλαμάκι του φραπέ που είναι στο μέγεθός σου

εσύ γιατρέ να καβαλήσεις μια πυρηνική κεφαλή. σαν κι'αυτή που έφερες απο το αμέρικα. Φονιά των φαλαινών.
if it doesn't break, fix it until it does
Όχι φίλε, είναι ΜΑΚΡΙΤΕΡΗ!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako εαν νομίζεις ότι "τσιμπίσα" δεν φταίω εγώ εαν σου φτάνει μονο μέχρι εκεί.

Ρε γιατρέ με δουλεύεις;YJ ''The Doctor'' wrote: Με χαλάει να διαβάζω παπαριες απο τον καθένα που δεν συμβαδίζουν με το "ύφος" των γραφωμενων εδώ.

Εδω μέσα κι αν έχουμε γράψει τις π@π@ριές του αιώνα!!!!

Κι επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι, δυστυχώς,δεν έπιασες το πνεύμα μου!!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Κανένας δεν έχει καβαλησει κανένα καλάμι απο τους καγκουρες. Έτσι απλά.
Εσυ συνέχισε τα τρομερά σου upload να τη βρίσκουμε μέχρι να βάλει και κανένας άλλος![]()

Drimon wrote:Όχι φίλε, είναι ΜΑΚΡΙΤΕΡΗ!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Drimonako εαν νομίζεις ότι "τσιμπίσα" δεν φταίω εγώ εαν σου φτάνει μονο μέχρι εκεί.![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε γιατρέ με δουλεύεις;YJ ''The Doctor'' wrote: Με χαλάει να διαβάζω παπαριες απο τον καθένα που δεν συμβαδίζουν με το "ύφος" των γραφωμενων εδώ.![]()
Εδω μέσα κι αν έχουμε γράψει τις π@π@ριές του αιώνα!!!!![]()
Κι επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι, δυστυχώς,δεν έπιασες το πνεύμα μου!!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Κανένας δεν έχει καβαλησει κανένα καλάμι απο τους καγκουρες. Έτσι απλά.
Εσυ συνέχισε τα τρομερά σου upload να τη βρίσκουμε μέχρι να βάλει και κανένας άλλος![]()
για ξεκαβαλα λιγο το καλαμι σου γιατι εχει βγαλει αερα!!κ σε βλεπω να το πηγαινεις ορτσα κ θα χασεις τον προορισμο σου!!!μπεμπη των τηλεκατευθυνομενων!!!

- YJ ''The Doctor''
Αρχι δεν καταλαβα? Προς τι αυτο?antonisxj wrote:εϊ, ψίτ, επίτιμε,
κόψε τις μαλακίες,
.
Ετσι ξεκινησαμε πριν απο καιρο εγω, ο Τσελιος και εσυ? Ετσι επελεξαν να συμμετασχουν στην παρεα τα υπολοιπα ( πολυ αξιολογα ) ατομα? Με τετοιους χαρακτηρισμους? Αυτες ειναι οι συνομιλιες που τις ''χαρακτηριζει'' ο αυτοσαρκασμος και ο χαβαλες το οποιο θεωρουμε πως ειναι και το γνωρισμα μας? ( στον χαρακτηρισμο του Drimon αναφερομαι )
Λοιπον, ΕΓΩ δεν γουσταρω κανενα να λεει για οποιονδηποτε καγκουρα που γνωρισα οτι ειναι καβαλημενος. Εαν εσυ το δεχεσαι αντιδρας οπως νομιζεις, εγω δεν το δεχομαι και αντιδρω οπως νομιζω και δεν δεχομαι και υποδειξεις για το πως θα το κανω.

The Donkey tube chassis