ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!
Καγκουρο-Project... περιπτερο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- YJ ''The Doctor''
Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
....εγώ θα ήθελα να έχω τον κινητήρα αυτό σε πλέξι-γκλάς και θα τον έβαζα στο σαλόνι μου!!!!! ....σε ένα στάντ να δεσπόζει στον χώρο.....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
και όταν τον έβαζες μπροστά, να έκοβε βόλτες αναπηδώντας σε όλο το σπίτι ... χοπ-χοπ-χοπPanosXJ wrote:....εγώ θα ήθελα να έχω τον κινητήρα αυτό σε πλέξι-γκλάς και θα τον έβαζα στο σαλόνι μου!!!!! ....σε ένα στάντ να δεσπόζει στον χώρο.....
if it doesn't break, fix it until it does
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- YJ ''The Doctor''
Ναι, θα έλειπαν και οι κεφαλές ώστε να κάνουμε τους κυλινδρους θήκη για κρασιά η προτιμάτε Σαμπανια κ Πανο;PanosXJ wrote:![]()
![]()
...όχι θα ήταν στεγνός ο κινητήρας.......
Έλεος, αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο, να βγάζει την ´´ωμή´ δύναμη του σε κάθε ευκαιρεια
Θα σβησω το θέμα
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor'' wrote:Ναι, θα έλειπαν και οι κεφαλές ώστε να κάνουμε τους κυλινδρους θήκη για κρασιά η προτιμάτε Σαμπανια κ Πανο;PanosXJ wrote:![]()
![]()
...όχι θα ήταν στεγνός ο κινητήρας.......
Έλεος, αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο, να βγάζει την ´´ωμή´ δύναμη του σε κάθε ευκαιρεια![]()
Θα σβησω το θέμα![]()
antonisxj wrote:και όταν τον έβαζες μπροστά, να έκοβε βόλτες αναπηδώντας σε όλο το σπίτι ... χοπ-χοπ-χοπPanosXJ wrote:....εγώ θα ήθελα να έχω τον κινητήρα αυτό σε πλέξι-γκλάς και θα τον έβαζα στο σαλόνι μου!!!!! ....σε ένα στάντ να δεσπόζει στον χώρο.....
Ναι..........στην άσφαλτο.......YJ ''The Doctor'' wrote:[Έλεος, αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο, να βγάζει την ´´ωμή´ δύναμη του σε κάθε ευκαιρεια![]()
Να καταπίνει σαν σιφόνι τη βενζίνη!!!YJ ''The Doctor'' wrote: ..........αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο.....
Drimon wrote:Να καταπίνει σαν σιφόνι τη βενζίνη!!!YJ ''The Doctor'' wrote: ..........αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαααα........μην το λές!!!!!!!!!!! Αυτός αρέσκετε σε λιγότερες ποσότητες σε σύγκριση με αυτόν που είχε στο λεωφορείο