ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!

και όταν τον έβαζες μπροστά, να έκοβε βόλτες αναπηδώντας σε όλο το σπίτι ... χοπ-χοπ-χοπPanosXJ wrote:....εγώ θα ήθελα να έχω τον κινητήρα αυτό σε πλέξι-γκλάς και θα τον έβαζα στο σαλόνι μου!!!!! ....σε ένα στάντ να δεσπόζει στον χώρο.....
Ναι, θα έλειπαν και οι κεφαλές ώστε να κάνουμε τους κυλινδρους θήκη για κρασιά η προτιμάτε Σαμπανια κ Πανο;PanosXJ wrote:![]()
![]()
...όχι θα ήταν στεγνός ο κινητήρας.......
YJ ''The Doctor'' wrote:Ναι, θα έλειπαν και οι κεφαλές ώστε να κάνουμε τους κυλινδρους θήκη για κρασιά η προτιμάτε Σαμπανια κ Πανο;PanosXJ wrote:![]()
![]()
...όχι θα ήταν στεγνός ο κινητήρας.......
Έλεος, αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο, να βγάζει την ´´ωμή´ δύναμη του σε κάθε ευκαιρεια![]()
Θα σβησω το θέμα![]()
antonisxj wrote:και όταν τον έβαζες μπροστά, να έκοβε βόλτες αναπηδώντας σε όλο το σπίτι ... χοπ-χοπ-χοπPanosXJ wrote:....εγώ θα ήθελα να έχω τον κινητήρα αυτό σε πλέξι-γκλάς και θα τον έβαζα στο σαλόνι μου!!!!! ....σε ένα στάντ να δεσπόζει στον χώρο.....
Ναι..........στην άσφαλτο.......YJ ''The Doctor'' wrote:[Έλεος, αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο, να βγάζει την ´´ωμή´ δύναμη του σε κάθε ευκαιρεια![]()
Να καταπίνει σαν σιφόνι τη βενζίνη!!!YJ ''The Doctor'' wrote: ..........αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο.....
Drimon wrote:Να καταπίνει σαν σιφόνι τη βενζίνη!!!YJ ''The Doctor'' wrote: ..........αυτός ο Κινητηρας κάνει για ένα και μονο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()