CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
johny4x4

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by johny4x4 »

Γιωργάκη
Περιμένω πως και πως να ερθει αυτή η μέρα που θα γίνεις τόσο ρόμπα με το μπρίκι που δεν θα μπορεις να περάσεις εμπόδια που άλλοι με 33αρια θα τα βγάζουν!!! :lol: :lol: :lol:
Εγω σου είπα πάρε παραδειγμα τον doctor

Εριξα ένα τρελό γελιο με τη γυναίκα του τσέλιου.
Εχει παρει το αμάξι έχει μπει και ο τσελιος συνοδηγός και ολοι λεγαμε τι μπήκε ο π....της να κάνει να την προσέχει.
Με το που ξεκινάει η γυναίκα εχει αρχίσει ο τσέλιος να φωνάζει "πατα γκάζι πατα γκάζι" και να της σπρώχνει το δεξι πόδι και να αρχίζουν οι κόφτες. και μετα "αλλαξε ταχύτητα αλλαξε ταχύτητα" η γυναίκα στο τέλος ειχε σταματήσει και δεν κατέβαινε απο το αμάξι αλλα σταυροκοπιοτανε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by johny4x4 on Mon Sep 20, 2010 13:19, edited 1 time in total.
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Δεν μπορουσες ρε ΚΑΝΤΕΜΑΡΕ να παρεις τηλεφωνο 10 λεπτα αργοτερα? :evil:

Αυτο ειπα και στον Doctor και το ακουσες εκεινη την ωρα:Κατι θα γινει,κατι θα σπασω.

Αλλα τι αλλο να περιμενω απο ευχη ομοιδεατη του Μητσοτακη???

Υ.Γ.:Εχει χαρη που η ζημια δεν με χαλασε τον αγωνα.....και δεν ειναι και τιποτα σοβαρο.
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Αληθεια.........ο Αggas ποτε εφυγε,ουτε που καταλαβα. :shock:

Φαινεται πως τα Nissan του αγωνα τον απογοητευσαν λιγο... :(
Image
aggas

Post by aggas »

Γειά σας καγκουράκια :D :D :D
Καταρχάς Σταύρο, έφυγα γύρω στις δυόμιση και δεν σε έβρισκα.. Συγνώμη!!! Εξάλου αυτό που 'ηθελα να δώ το είδα, και θα τα καταλάβεις τι εννοώ παρακάτω.

Λοιπόν το Σ/Κ υπέροχο και εξηγούμαι:

Τι μου άρεσε:
1. Που είδα κάποιους κάγκουρες από κοντά.
2. Αυτό το πολύ παρεϊστικο που έχουν όταν μαζεύονται στου Χρήστου και μεταξύ καφέ και μπύρας φτιάχνουν τα αμάξια τους. Κάτι που στην Αθήνα πάει να εκλείψει.
3. Που όσους γνώρισα το Σάββατο το απόγευμα στου Ντάγκα μας καλωσόρισαν πολύ ζεστά και μας έκαναν να αισθανθούμε από την αρχή τόσο οικεία.
4. Ο Τσέλιος που είχε κρυμμένο το jimny......γιατί;;;;;; :lol: :lol: :lol:
5. Οι Ναυπλιώτες, με τους οποίους είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε και λίγο και να καταλάβω ότι τα συγκεκριμμένα παιδιά πέρα από την τρέλλα που σου μεταδίδουν,αξίζουν να τους λές φίλους
6. Η Λάρισσα, γιατί είχα χρόνια να την περπατήσω και έχει γίνει πολύ όμορφη.
7. Ο αγώνας, γιατί είναι ο πρώτος που πήγα στην ζωή μου και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
8. Ο Τσέλιος - ξανά :D :D - με αυτή την χαλαρότητα με την οποία πέρναγε τα εμπόδια της Κ2 εκεί που όλα τα υπόλοιπα χαροπαλεύανε. Δείγμα ότι ναι μεν το αυτοκινήτο είναι πολύ μελετημένο στις μετατροπές του, αλλά.....τι να πώ ρε μάγκες........αυτοκίνητο και οδηγός ήτανε ένα ;) ;) ;)
9. Που το καυστηρομήχανο LC που έχει φτιάξει ο Άνθης αντιμετώπισε τα πολλά βενζινοβόρα κυβικά των υπολοίπων στην Κ3 στα ίσια. :D :D :D :D
10. Ο Γιατρός για την αστείρευτη τρέλλα του, που αν δεν μας είχε σταματήσει ο Ντάγκας θα είχαμε ξηλώσει το βράδυ του Σαββάτου τον ινδιάνο :lol: :lol: :lol: :lol:
11. Ο Παντελής που ξύρισε την γενειάδα και καλλωπίστηκε, με αποτέλεσμα να τρομάξουμε να τον γνωρίσουμε :lol: :lol:

Τι δεν μου άρεσε
1. Το ότι πέσαμε σε Βαλκανικούς αγώνες και δεν υπήρχε κρεββάτι με αποτέλεσμα να πέσουμε σε έναν γα......α τελευταίας διαλογής που είχε ρεύμα μόνο για τρείς ώρες το πρωί και τρείς το απόγευμα :evil: :evil: :evil:
2. Ο Τσέλιος που στο τελευταίο εμπόδιο κάποιος τον γκαντέμιασε και τρύπησε το κάρτερ.
3. Ο Τσέλιος ξανά που δυστυχώς είχε μπλέξει με τα του αγώνα και δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστηθούμε. Δεν πειράζει, στην επόμενη συνάντηση ;) ;)
4. Ο Γιατρός που από το πρώτο εμπόδιο έσπασε και δεν το ευχαριστήθηκε. Κρίμα γιατί και η κερκίδα θα ήτανε πολύ καλή :lol: :lol:
5. Η πολύ ζέστη γιατί γυρίσαμε κοκκινισμένοι :lol: :lol: :lol:
6. Που τελικά έχω το πιο νορμάλ αυτοκίνητο στην παρέα :lol: :lol: :lol: Αλλά χαλάλι του!!!Τουλάχιστον φροντίζει για την καταπολέμηση της πείνας των υπολοίπων :lol: :lol:
Που θα πάει όμως.....θα τα βρώ κάποτε τα φράγκα να του κάνω ένα - δυό πραματάκια ;) ;)
7. Το συγκεκριμμένο όχι δεν μου άρεσε απλά με απογοήτευσε. Που περίμενα να δώ τον Ινδιάνο του Δον, αλλά αυτοί σκάσανε μύτη κυριλέ με την μπέμπα :lol: :lol: :lol:

Αυτά εν ολίγεις και αν ξέχασα κάτι θα το συμπληρώσω εν ευθαίτω χρόνο.
Όσο για τα βίντεο σήμερα ή αύριο.
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

καταρχάς τσελάκο... ούτε ομοϊδεάτης του μητσοτάκη είμαι, ούτε γκαντέμης είμαι.
επειδή εσύ έβαλες δυο γαϊδουροάξονες και τώρα μπαίνεις στα εμπόδια σαν το μοσχάρι... δεν σου φτάιω εγώ.
και στην τελική να αποκαλύψω κάτι για το πόσο γκαντέμης είσαι εσύ?

την ημέρα της γιορτης σου που τα λέγαμε στο τηλέφωνο θυμάσαι τι μου είπες?
θυμάσαι που μου έλεγες ότι ο Γιώργος δεν πρέπει να βάλει το cherokee στον αγώνα γιατί τα εμπόδια είναι σπαστίρια?
το θυμάσαι? που να ξέρω εγώ τι εμπόδια πήγες και έφτιαξες?
και δεν φτάνει που έπεσες ο ίδιος στους λάκους που έσκαβες, με κατηγορείς κιόλας. εγώ το μόνο που έκενα ήταν να σου ευχηθώ καλή τύχη. και εσύ πήγες και κοπανούσες το βράχο και φώναζες "μέριασε βράχε να διαβώ"
εγώ σου φταιω που οδηγάς σαν το βούη? μα καλά, τα βράχια δεν τα βλέπεις? γκαβός είσαι?
χέσεμας τώρα.
όσο για το γιώργο, ο ίδιος πήρε και μου είπε γιατί έσπασε... αποδέχτηκε ότι ήταν ζόρικο το εμπόδιο και τα πολλά του γκάζια "στρούφιξαν" :mrgreen: το ημιαξόνιο.
χέσεμας τώρα.
και στην τελική... γιαόλα φτάιει ο Μιχαλόπουλος...
δεν ξέρω γιατί αλλα φταίει.
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:καταρχάς τσελάκο... ούτε ομοϊδεάτης του μητσοτάκη είμαι, ούτε γκαντέμης είμαι.
επειδή εσύ έβαλες δυο γαϊδουροάξονες και τώρα μπαίνεις στα εμπόδια σαν το μοσχάρι... δεν σου φτάιω εγώ.
και στην τελική να αποκαλύψω κάτι για το πόσο γκαντέμης είσαι εσύ?

την ημέρα της γιορτης σου που τα λέγαμε στο τηλέφωνο θυμάσαι τι μου είπες?
θυμάσαι που μου έλεγες ότι ο Γιώργος δεν πρέπει να βάλει το cherokee στον αγώνα γιατί τα εμπόδια είναι σπαστίρια?
το θυμάσαι? που να ξέρω εγώ τι εμπόδια πήγες και έφτιαξες?
και δεν φτάνει που έπεσες ο ίδιος στους λάκους που έσκαβες, με κατηγορείς κιόλας. εγώ το μόνο που έκενα ήταν να σου ευχηθώ καλή τύχη. και εσύ πήγες και κοπανούσες το βράχο και φώναζες "μέριασε βράχε να διαβώ"
εγώ σου φταιω που οδηγάς σαν το βούη? μα καλά, τα βράχια δεν τα βλέπεις? γκαβός είσαι?
χέσεμας τώρα.
όσο για το γιώργο, ο ίδιος πήρε και μου είπε γιατί έσπασε... αποδέχτηκε ότι ήταν ζόρικο το εμπόδιο και τα πολλά του γκάζια "στρούφιξαν" :mrgreen: το ημιαξόνιο.
χέσεμας τώρα.
και στην τελική... γιαόλα φτάιει ο Μιχαλόπουλος...
δεν ξέρω γιατί αλλα φταίει.

1.Τα εμποδια δεν τα εφτιαξα εγω.....αντιθετως εγω κοπαναγα οπως και περισυ μερες πριν,ετσι και φετος το Wrangler μου για να τα δοκιμασουμε.
Ας πανε και αλλοι να γ@μ@νε τα αυτοκινητα του στις δοκιμες...

2.Δεν ειπα να μην μπει ο Γιατρος για να μην το σπασει,αλλα.....γιατι πουλαει πραγματα των οποιων ενα μεγαλο μερος των ενδιαφερομενων ηταν εκει. ;)

3.Δεν ησουν εκει και ομως λες πως οδηγουσα σαν το μοσχαρι ή σαν τον βουη.
Μαλλον δεν διαβασες αυτα που γραψαν αυτοι που ηταν εκει,για το πως πηγαινα μεχρι το τελος του αγωνα.
Αν δηλαδη πηγαινα τερμα η οχι.
johny4x4 wrote:Εκει που βλέπαμε τον τσελιο να καταπίνει τα εμπόδια για πλάκα στο ρελαντί και κάτι άλλα ιαπωνοαγγλοτσεροκοκτλ... να μην μπορούν με τίποτα γυρνάει ο μιχαλόπουλος και μου λέει "κοιτα τον π...στι τον τσελιο πως περναει...αφρος ολα....."
aggas wrote: 8. Ο Τσέλιος - ξανά :D :D - με αυτή την χαλαρότητα με την οποία πέρναγε τα εμπόδια της Κ2 εκεί που όλα τα υπόλοιπα χαροπαλεύανε. Δείγμα ότι ναι μεν το αυτοκινήτο είναι πολύ μελετημένο στις μετατροπές του, αλλά.....τι να πώ ρε μάγκες........αυτοκίνητο και οδηγός ήτανε ένα ;) ;) ;)

Υ.Γ.: ο Μητσοτακης ειναι Χανιωτης.....Εκτος αν δεν εισαι εσυ απο εκει....τοτε παω πασο.

Υ.Γ.2:Δεν με χαλαει εμενα αν χαλασω η οχι,αν βγω τελευταιος η οχι και αλλα χαζα του αγωνα.
Εμενα με φτιαχνει το κλιμα,που βλεπω φιλους απο αλλες πολεις και γενικα ολος ο χαβαλες που γινεται.
Τωρα αν εσυ στραβωσες που σου ειπα γκαντεμη...αν θυμαμαι καλα καποτε με ελεγες καθε μερα ετσι και δεν σου ειπα τιποτα.
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote: 4. Ο Τσέλιος που είχε κρυμμένο το jimny......γιατί;;;;;; :lol: :lol: :lol:

Γιατι ετοιμοι ηταν οι Ναυπλιωτες για μια φωτο.......και μετα θα'χω και τον Drimon να λεει τα δικα του. :mrgreen:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote: Καταρχάς Σταύρο, έφυγα γύρω στις δυόμιση και δεν σε έβρισκα.. Συγνώμη!!!
Ισως να φταιω και εγω....γιατι καποια στιγμη τελειωσαν τα νερα και πεταχτηκα με τον Κωστακη για να παρουμε.
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

St. Tselios wrote:
antonisxj wrote:
Αφηστε τις καγκουροπαρεξηγησεις κ πιασε το uploading!!!! :) :) :) :) :) :) :)
kostas654

Post by kostas654 »

αυτη τραβηχτηκε καθαρα και μονο για τον βασιλια....

η εκφραση που εχει παρει ειναι την ωρα που του λεμε οτι εκοψε ημιαξονιο και δεν λεει να το πιστεψει

Image
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”