Γειά σας καγκουράκια
Καταρχάς Σταύρο, έφυγα γύρω στις δυόμιση και δεν σε έβρισκα.. Συγνώμη!!! Εξάλου αυτό που 'ηθελα να δώ το είδα, και θα τα καταλάβεις τι εννοώ παρακάτω.
Λοιπόν το Σ/Κ υπέροχο και εξηγούμαι:
Τι μου άρεσε:
1. Που είδα κάποιους κάγκουρες από κοντά.
2. Αυτό το πολύ παρεϊστικο που έχουν όταν μαζεύονται στου Χρήστου και μεταξύ καφέ και μπύρας φτιάχνουν τα αμάξια τους. Κάτι που στην Αθήνα πάει να εκλείψει.
3. Που όσους γνώρισα το Σάββατο το απόγευμα στου Ντάγκα μας καλωσόρισαν πολύ ζεστά και μας έκαναν να αισθανθούμε από την αρχή τόσο οικεία.
4. Ο Τσέλιος που είχε κρυμμένο το jimny......γιατί;;;;;;
5. Οι Ναυπλιώτες, με τους οποίους είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε και λίγο και να καταλάβω ότι τα συγκεκριμμένα παιδιά πέρα από την τρέλλα που σου μεταδίδουν,αξίζουν να τους λές φίλους
6. Η Λάρισσα, γιατί είχα χρόνια να την περπατήσω και έχει γίνει πολύ όμορφη.
7. Ο αγώνας, γιατί είναι ο πρώτος που πήγα στην ζωή μου και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
8. Ο Τσέλιος - ξανά

- με αυτή την χαλαρότητα με την οποία πέρναγε τα εμπόδια της Κ2 εκεί που όλα τα υπόλοιπα χαροπαλεύανε. Δείγμα ότι ναι μεν το αυτοκινήτο είναι πολύ μελετημένο στις μετατροπές του, αλλά.....τι να πώ ρε μάγκες........αυτοκίνητο και οδηγός ήτανε ένα
9. Που το καυστηρομήχανο LC που έχει φτιάξει ο Άνθης αντιμετώπισε τα πολλά βενζινοβόρα κυβικά των υπολοίπων στην Κ3 στα ίσια.
10. Ο Γιατρός για την αστείρευτη τρέλλα του, που αν δεν μας είχε σταματήσει ο Ντάγκας θα είχαμε ξηλώσει το βράδυ του Σαββάτου τον ινδιάνο
11. Ο Παντελής που ξύρισε την γενειάδα και καλλωπίστηκε, με αποτέλεσμα να τρομάξουμε να τον γνωρίσουμε
Τι δεν μου άρεσε
1. Το ότι πέσαμε σε Βαλκανικούς αγώνες και δεν υπήρχε κρεββάτι με αποτέλεσμα να πέσουμε σε έναν γα......α τελευταίας διαλογής που είχε ρεύμα μόνο για τρείς ώρες το πρωί και τρείς το απόγευμα
2. Ο Τσέλιος που στο τελευταίο εμπόδιο κάποιος τον γκαντέμιασε και τρύπησε το κάρτερ.
3. Ο Τσέλιος ξανά που δυστυχώς είχε μπλέξει με τα του αγώνα και δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστηθούμε. Δεν πειράζει, στην επόμενη συνάντηση
4. Ο Γιατρός που από το πρώτο εμπόδιο έσπασε και δεν το ευχαριστήθηκε. Κρίμα γιατί και η κερκίδα θα ήτανε πολύ καλή
5. Η πολύ ζέστη γιατί γυρίσαμε κοκκινισμένοι
6. Που τελικά έχω το πιο νορμάλ αυτοκίνητο στην παρέα

Αλλά χαλάλι του!!!Τουλάχιστον φροντίζει για την καταπολέμηση της πείνας των υπολοίπων
Που θα πάει όμως.....θα τα βρώ κάποτε τα φράγκα να του κάνω ένα - δυό πραματάκια
7. Το συγκεκριμμένο όχι δεν μου άρεσε απλά με απογοήτευσε. Που περίμενα να δώ τον Ινδιάνο του Δον, αλλά αυτοί σκάσανε μύτη κυριλέ με την μπέμπα
Αυτά εν ολίγεις και αν ξέχασα κάτι θα το συμπληρώσω εν ευθαίτω χρόνο.
Όσο για τα βίντεο σήμερα ή αύριο.