Δεν λέω. Έτσι είναι!!!St. Tselios wrote: Λες???
Παρ' το χαμπάρι. Έμπλεξες με τον τζιμάρα!!! Είναι σκληρό ναρκωτικό!!!

Όσο για τα τζάμπο....

Σε βλέπω όλη μέρα-κάθε μέρα, εκεί μέσα να του αγοράζεις καλούδια!!!

Δεν λέω. Έτσι είναι!!!St. Tselios wrote: Λες???
Εγώ φίλε του τα είπα και τηλεφωνικώς!!!!!!!! Φαντάσου ότι το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο θέλει μόνο ψήλωμαDrimon wrote:Ναι Άγγελε το γνωστό jimny είναι!aggas wrote:Πρίν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα αυτό που υποψιαζόμουν!!!!!!!!!!!!!
Το αυτοκίνητο που πήρε ο Σταυράκος ανήκε σε ένα φιλαράκι μου!!!!!!!!!! Το παλληκάρι έχει κάνει τα απίστευτα στο βουνό και ο Τζιμάκος ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε!!!!!!
Μπράβο Σταύρε σου έκατσε αμάξι εκπαιδευμένο όσο δεν παίρνει!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το θέμα είναι εάν ένα τόσο ετοιμοπόλεμο αμάξι προορίζεται για γυναικάμαξο ή είναι αγορά για εκπλήρωση κρυφών πόθων;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μου το εν λόγο τζιμνάκι έκανε πολύ κόσμο να μείνει με ανοιχτό το στόμα. Επίσης το εν λόγο τζιμνάκι δεν το έχει οδηγήσει ακόμα η υποτιθέμενη κάτοχός του γιατί ένας πολέμιος των ΙΑΠΩΝΩΝ δεν αφήνει το τιμόνι από τα χέρια του!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ερωτώ! Ο φίλος μας ο Σταύρος το τζιμνάκι το πήρε για την γυναίκα του ή για την πάρτη του;;;!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσέλιο πάρ' το χαμπάρι, σε λίγο καιρό δεν θα θες να ξανακαβαλήσεις το αγελαδάμαξό σου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα να δεις γιατρέ που η επόμενη καγκουροσυνάντηση θα είναι συνάντηση jimmnyclub!YJ ''The Doctor'' wrote:Λοιπόν καγκουρες Drimon & Aggas, μιας και μιλάτε για ανέκδοτα ....το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε; Ρε Τσελιο έλεος, πες κάτι, τι '' λες '' μας γράφεις![]()
![]()
.........είναι και για 'σενα!Drimon wrote:
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μου το εν λόγο τζιμνάκι έκανε πολύ κόσμο να μείνει με ανοιχτό το στόμα.
Βρε μπαρμπαμητούσηYJ ''The Doctor'' wrote:Λοιπόν καγκουρες Drimon & Aggas, μιας και μιλάτε για ανέκδοτα ....το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε; Ρε Τσελιο έλεος, πες κάτι, τι '' λες '' μας γράφεις![]()
![]()
Ok, καταλαβα λαθος για τα γραφομενα σου agga μου, ζητω να με συγχωρεσειςaggas wrote:[
Βρε μπαρμπαμητούση![]()
![]()
![]()
σύγκρινα εγώ τον Τζιμάκο με τα θηρία
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά επειδή το έχω ζήσει το αυτοκίνητο και ξέρω τι έκανε και τι όχι, είπα ότι απλά θέλει μόνο ψήλωμα![]()
![]()
![]()
Συγχωρείσε τέκνο μου γιατί είσαι καλός άνθρωπος, με Αμερικάνικα ελατώματαYJ ''The Doctor'' wrote:Ok, καταλαβα λαθος για τα γραφομενα σου agga μου, ζητω να με συγχωρεσειςaggas wrote:[
Βρε μπαρμπαμητούση![]()
![]()
![]()
σύγκρινα εγώ τον Τζιμάκο με τα θηρία
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά επειδή το έχω ζήσει το αυτοκίνητο και ξέρω τι έκανε και τι όχι, είπα ότι απλά θέλει μόνο ψήλωμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα καλά εκεί!!!!!!! Τους έβαλε ο Βασιλιάς μας στην θέση τουςYJ ''The Doctor'' wrote:Αυτα για το θεμα, παω να διαβασω τωρα για μια διαμαχη εδω μεσα που μου ειπανε οτι αναφερθηκε και το κλαμπ μας και αναγκαστηκε ο Βασιληας να σηκωθει απο το κρεβατι του πονου για να παρεμβει. Εαν διαβασω οτι μας ''την λενε'' θα τους παρει ο