CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Λες???
Δεν λέω. Έτσι είναι!!!

Παρ' το χαμπάρι. Έμπλεξες με τον τζιμάρα!!! Είναι σκληρό ναρκωτικό!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όσο για τα τζάμπο.... :twisted:
Σε βλέπω όλη μέρα-κάθε μέρα, εκεί μέσα να του αγοράζεις καλούδια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Drimon wrote:
aggas wrote:Πρίν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα αυτό που υποψιαζόμουν!!!!!!!!!!!!!
Το αυτοκίνητο που πήρε ο Σταυράκος ανήκε σε ένα φιλαράκι μου!!!!!!!!!! Το παλληκάρι έχει κάνει τα απίστευτα στο βουνό και ο Τζιμάκος ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε!!!!!!
Μπράβο Σταύρε σου έκατσε αμάξι εκπαιδευμένο όσο δεν παίρνει!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Ναι Άγγελε το γνωστό jimny είναι!
Το θέμα είναι εάν ένα τόσο ετοιμοπόλεμο αμάξι προορίζεται για γυναικάμαξο ή είναι αγορά για εκπλήρωση κρυφών πόθων; :roll: ;) ;) ;) 8-)
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μου το εν λόγο τζιμνάκι έκανε πολύ κόσμο να μείνει με ανοιχτό το στόμα. Επίσης το εν λόγο τζιμνάκι δεν το έχει οδηγήσει ακόμα η υποτιθέμενη κάτοχός του γιατί ένας πολέμιος των ΙΑΠΩΝΩΝ δεν αφήνει το τιμόνι από τα χέρια του!!!!! ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ερωτώ! Ο φίλος μας ο Σταύρος το τζιμνάκι το πήρε για την γυναίκα του ή για την πάρτη του;;;!!!!!! :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τσέλιο πάρ' το χαμπάρι, σε λίγο καιρό δεν θα θες να ξανακαβαλήσεις το αγελαδάμαξό σου!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ φίλε του τα είπα και τηλεφωνικώς!!!!!!!! Φαντάσου ότι το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο θέλει μόνο ψήλωμα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Λοιπόν καγκουρες Drimon & Aggas, μιας και μιλάτε για ανέκδοτα ....το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε; Ρε Τσελιο έλεος, πες κάτι, τι '' λες '' μας γράφεις :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote:Λοιπόν καγκουρες Drimon & Aggas, μιας και μιλάτε για ανέκδοτα ....το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε; Ρε Τσελιο έλεος, πες κάτι, τι '' λες '' μας γράφεις :lol: :lol: :lol:
Κοίτα να δεις γιατρέ που η επόμενη καγκουροσυνάντηση θα είναι συνάντηση jimmnyclub! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Γιατρέ τα λόγια μου αυτά.........
Drimon wrote:
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μου το εν λόγο τζιμνάκι έκανε πολύ κόσμο να μείνει με ανοιχτό το στόμα.
.........είναι και για 'σενα! ;) :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-)

Κι άσε τα περί ανέκδοτου και Τοτού!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
YJ ''The Doctor''

Για να σοβαρευτουμε λιγακι ( οσο γινεται εδω μεσα :mrgreen: ) και να προσγειωθειτε μερικοι.

Ενα βραδυ σε μια εξορμηση σε πολυ δυσκολο τεραιν βρισκοτανε μαζι μας και ενα ΠΑΡΤΑΛΙ υβριδιο Samurai, σκισμενο, αψυχο, χωρις ψηλωματα - μονο με 17αρια Cooper STT ( απο ενα Touareg ) με....θηριωδεις διαστασεις 245x70x17 για τη δυναμη του κινητηρα του ( μετατροπη απο αγροτικο Nissan του '80 γι'αυτο και το υβριδιο ), ΧΩΡΙΣ αναρτηση αξιολογη,κλπ,κλπ....
Λοιπον αυτο το αμαξακι εκεινο το βραδυ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ...ΠΑΛΑΒΑ πραγματα, περνουσε απο εμποδια που αλλα με 35ρια δεν τα εβγαζαν ( και το δικο μου μεσα ) διοτι ποοοοοολλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυυυ απλα το οδηγουσε καποιος πολυ σχετικος με το αθλημα ( Νταγκας στο ονομα, που με αμερικανικα κανει τα 100πλασια... ).
Τι παει να πει λοιπον αυτο? Οτι το παρταλι ειναι ΑΜΑΞΑΡΑ??????

Για συνελθετε :mrgreen:

Ωραιο το Jimnaki του Σταυρου, οπως πολυ ωραιο και του lker και καποιων επισης παιδιων εδω στη Λαρισα που τα εχουνε φτασει σε ακρα ( εργοστασιακα οχι ....καγκουριασμενα ), οπως και ωραιο απο οτι μου ειπε ο Σταυρος και το δικο σου Drimon, αλλα τιποτα παραπερα. Ειναι μικρα αυτοκινητακια( με τον ορο αυτο υπονοω το μεγεθος και αντοχη των μηχανικων του μερων και οχι το μεγεθος η την αξια του ) που μονο για σκληροπυρηνικο offroading δεν κανουν .Οτιδηποτε αλλο σαφως και ειναι ανεκδοτο.

Και πανω ΑΠ'ΟΛΑ, μην ξεχνιομαστε, καγκουροκλαμπ εχουμε - καγκουρες ειμαστε και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γραφουμε ΕΔΩ ΜΕΣΑ ειναι για χαβαλε και πλακα. :mrgreen:

Αυτα για το θεμα, παω να διαβασω τωρα για μια διαμαχη εδω μεσα που μου ειπανε οτι αναφερθηκε και το κλαμπ μας και αναγκαστηκε ο Βασιληας να σηκωθει απο το κρεβατι του πονου για να παρεμβει. Εαν διαβασω οτι μας ''την λενε'' θα τους παρει ο :twisted:
The Donkey tube chassis
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:Λοιπόν καγκουρες Drimon & Aggas, μιας και μιλάτε για ανέκδοτα ....το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε; Ρε Τσελιο έλεος, πες κάτι, τι '' λες '' μας γράφεις :lol: :lol: :lol:
Βρε μπαρμπαμητούση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: σύγκρινα εγώ τον Τζιμάκο με τα θηρία :roll: :roll: :?: :?:
Απλά επειδή το έχω ζήσει το αυτοκίνητο και ξέρω τι έκανε και τι όχι, είπα ότι απλά θέλει μόνο ψήλωμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
YJ ''The Doctor''

aggas wrote:[

Βρε μπαρμπαμητούση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: σύγκρινα εγώ τον Τζιμάκο με τα θηρία :roll: :roll: :?: :?:
Απλά επειδή το έχω ζήσει το αυτοκίνητο και ξέρω τι έκανε και τι όχι, είπα ότι απλά θέλει μόνο ψήλωμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ok, καταλαβα λαθος για τα γραφομενα σου agga μου, ζητω να με συγχωρεσεις :lol: :lol: :lol: ;)
The Donkey tube chassis
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:
aggas wrote:[

Ok, καταλαβα λαθος για τα γραφομενα σου agga μου, ζητω να με συγχωρεσεις :lol: :lol: :lol: ;)
Συγχωρείσε τέκνο μου γιατί είσαι καλός άνθρωπος, με Αμερικάνικα ελατώματα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:Αυτα για το θεμα, παω να διαβασω τωρα για μια διαμαχη εδω μεσα που μου ειπανε οτι αναφερθηκε και το κλαμπ μας και αναγκαστηκε ο Βασιληας να σηκωθει απο το κρεβατι του πονου για να παρεμβει. Εαν διαβασω οτι μας ''την λενε'' θα τους παρει ο :twisted:
Όλα καλά εκεί!!!!!!! Τους έβαλε ο Βασιλιάς μας στην θέση τους :lol: :lol: :lol:

LONG LIVE THE KING!!!!!!!

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”