ΙσωςGENERAL LEE wrote:…τι ετσι τι αλιως ακρη δεν προκυτε να βγει οποτε ….
Αλλα αν μη τι αλλο το "παλευουμε"....
ΙσωςGENERAL LEE wrote:…τι ετσι τι αλιως ακρη δεν προκυτε να βγει οποτε ….
Με λαθος τροπο και χωρις λογο !!!Φωκίων wrote: Αλλα αν μη τι αλλο το "παλευουμε"....
Αν θεωρεις εστω κι εναν αγωνιζομενο που ενδιαφερεται "χωρις λογο" οκ - εγω οχιGENERAL LEE wrote:Με λαθος τροπο και χωρις λογο !!!Φωκίων wrote: Αλλα αν μη τι αλλο το "παλευουμε"....
Γιάννης Αθανασίου wrote:Και επειδή κάναμε κάποια στιγμή αρκετή συζήτηση για το LPG στον 24ωρο, σας μεταφέρω μία δημοσίευσή μου από το forum των 4 Τροχών.
Giannis Athanasiou wrote:Δες λοιπόν αυτά:
Δοκιμή από τον οργανισμό MIRA, το γνωστό, ανεξάρτητο οργανισμό στην Αγγλία.
http://www.youtube.com/watch?v=fBXS21uh ... =1&index=4
H βενζίνη εκρήγνυται σε 3,5 λεπτά, το σωστό LPG ποτέ, το λάθος σε 14 λεπτά!
και δοκιμή που δείχνει πως αντιδρούν οι βαλβίδες ασφαλείας που βρίσκονται ΠΑΝΩ στο ντεπόζιτο, άρα θα λειτουργήσουν ακόμη και αν αυτό αποσπαστεί από το όχημα, στη χειρότερη δυνατόν δηλαδή περίπτωση. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει για τα ντεπόζιτα βενζίνης...
http://www.youtube.com/watch?v=6ltIJjsW ... re=related
Νομίζω ότι αποδεικνύουν την υπεροχή του LPG στο κομμάτι της ασφάλειας . Και σαν μηχανικός προτιμώ να εξετάζω εγώ τα πράγματα και όχι να αφήνω να τα εξετάζουν άλλοι...
ΥΓ. Εδώ βέβαια το θέμα είναι άλλο και μάλλον το έχουμε καταχραστεί!
και βέβαια και το παρακάτω νέο, που αποδεικνύει πώς δεν είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι που το σκεφτόμαστε
MOUNTUNE RACING DEVELOPS LPG ENGINE FOR 2010 BTCC
Ασφάλεια λοιπόν, πέρα από το οικονομικό όφελος.
Μιλάμε για την στήριξη και όχι το ντεπόζιτο αυτό καθαυτό. Το είπαμε 500 φορές.Γιάννης Αθανασίου wrote:Λοιπόν
1. Το θέμα της εκ των έξω διάτρησης δεν έχει να κάνει τίποτε με τα 12bar που έχει ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ το ντεπόζιτο LPG. Το τσίγκινο ντεπόζιτο τρυπάει δέκα φορές πιό εύκολα απο αυτό με πάχος 5 χιλιοστά.
Πρώτον, αν ο καθείς λέει την μακακία του τότε γιατί ανοίγεις θέμα?Γιάννης Αθανασίου wrote: 2. Η όλη αντιμετώπιση θυμίζει ράδιο αρβύλα, όπου ο καθείς λέει τη μακακία του, χωρίς καμία μηχανολογική τεκμηρίωση. Όποιος έχει τεκμήρια που να ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ το πείραμα του ΜIRA ας τα παραθέσει. Λόγια του αέρα - όχι του αερίου - δε χρειαζόμαστε.
Ενώ η στήριξη από τον μπάρμπα Μήτσο του ντεπόζιτου ασφαλείας που έχει ομολογκασιόν περνάει! Αυτό ακριβώς λέω: ότι το J εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και δεν έχει να κάνει με την πραγματική ασφάλεια!Nicolas wrote:Μιλάμε για την στήριξη και όχι το ντεπόζιτο αυτό καθαυτό. Το είπαμε 500 φορές.Γιάννης Αθανασίου wrote:Λοιπόν
1. Το θέμα της εκ των έξω διάτρησης δεν έχει να κάνει τίποτε με τα 12bar που έχει ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ το ντεπόζιτο LPG. Το τσίγκινο ντεπόζιτο τρυπάει δέκα φορές πιό εύκολα απο αυτό με πάχος 5 χιλιοστά.
Επουδενί δεν περνάει τεχνικό έλεγχο
Στα 35 χρόνια που ασχολούμαι με το αυτοκίνητο έχω ακούσει τα ίδια, ακριβώς, για τα radial ελαστικά, την μπροστινή κίνηση, την υπερτροφοδότηση. Και σήμερα όλα τα αυτοκίνητα, σχεδόν, είναι προσθιοκίνητα, υπερτροφοδοτούμενα και φορούν radial ελαστικά!Πρώτον, αν ο καθείς λέει την μακακία του τότε γιατί ανοίγεις θέμα?
Δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι μαζί σου και όσοι δεν συμφωνούν να λένε μακακίες.
Δεύτερον, αυτά τα λέει ο Νάσσος Παπακώστας επικεφαλής τεχνικός έφορος της ΕΘΕΑ και εξαιρετικά έμπειρος, και κάποιοι συμφωνούν μαζί του.
Αν θες πες του ίδιου πως λέει μακακίες και λόγια του αέρα.
Το πείραμα της MIRA δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που συζητάμε.
Εξετάζει το πόσο εύλεκτο είναι το κάθε καύσιμο αλλά δεν είδα να κάνουν τούμπες τα αυτοκίνητα για να δούμε τί θα μείνει όρθιο και ποιό κεφάλι θα σπάσει αν περιφέρεται 50 κιλά δεξαμενή στον θάλαμο επιβατών.
Το δε αυτοκίνητο LPG που τρέχει στο βρετανικό πρωτάθλημα είναι φουλ ομολογκέ και κάθε σύγκριση με αυτό είναι ατυχής.
Εδώ δεν σχολιάζουμε την βάση του επεξεργαστή που έφτιαξε η INTEL.Γιάννης Αθανασίου wrote: Μακακία είναι να λέω κάτι χωρίς να μπορώ να το υποστηρίξω. Είναι σαν να ξεκινάω εγώ να υποστηρίξω ότι οι επεξεργαστές της Intel είναι ή δεν είναι οι καλύτεροι στο χώρο, με βάση το πως βλέπω το κούμπωμά τους πάνω στη motherboard. Δεν θα με πάρουν με τις πέτρες;