St. Tselios wrote:
Τι εγινε ρε Καγκουρια?Θα πατε πουθενα Σ/Κ?
Αντε να βαλουμε τα αργα σιγα-σιγα,γιατι βλεπω να γινεται γρασσος η βαλβoλινη του transfer...
Εσυ παιζεις με τον πονο μας.......
χθες ειχα γαμο 500 ατομων κ σημερα βενζιναδικο!!!!!
κ εχουν σκασει ποσες Τσεχες απο το μαγαζι κ δεν μπορω να κανω ενα μακροβουτι στα αυτοκινητα τους να χαθω...............................................!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω ολη μερα μπουτακια κωλαρακια βυζακια κ εγω καθομαι εδω!!!!!!!!!
St. Tselios wrote:
Τι εγινε ρε Καγκουρια?Θα πατε πουθενα Σ/Κ?
Αντε να βαλουμε τα αργα σιγα-σιγα,γιατι βλεπω να γινεται γρασσος η βαλβoλινη του transfer...
Εσυ παιζεις με τον πονο μας.......
χθες ειχα γαμο 500 ατομων κ σημερα βενζιναδικο!!!!!
κ εχουν σκασει ποσες Τσεχες απο το μαγαζι κ δεν μπορω να κανω ενα μακροβουτι στα αυτοκινητα τους να χαθω...............................................!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω ολη μερα μπουτακια κωλαρακια βυζακια κ εγω καθομαι εδω!!!!!!!!!
Οχι ρε...ποια παραλια?
Αφησαμε τα γυναικοπαιδα στην παραλια και μπηκαμε σε ενα ρεμα και καναμε 4 ωρες να βγουμε...
Μετα καναμε το μπανακι μας,καφεδακι και φυγαμε...
Ωραια ηταν.
St. Tselios wrote:Οχι ρε...ποια παραλια?
Αφησαμε τα γυναικοπαιδα στην παραλια και μπηκαμε σε ενα ρεμα και καναμε 4 ωρες να βγουμε...
Ωραια ηταν.
Υ.Γ. Το βραδυ τελικο με τον Doctor
ΡΕ! μήπως να μετακομίσω κατά Λάρισσα μεριά?
εγώ χθές, απο τις 9 το πρωί κουβάλησα μια εικοσαριά καρότσια χώμα απο το δίπλα χωράφι, έστρωσα 50 τετραγωνικά χώμα, άνοιξα λούκια να βάλω ποτηστικά, πέρασα και 4 τετραγωνικά πέτρινες πλάκες, κόλησα και μια σωλήνα στο φράχτη. πήγε η ώρα 8:30 και μπήκα να δώ τη μπάλα. γαμώ την τύχη μου την αγροτική
Last edited by antonisxj on Mon Jul 12, 2010 08:38, edited 1 time in total.
St. Tselios wrote:Υ.Γ. Το βραδυ τελικο με τον Doctor
Με ''συνοδεια'' μπολικου κεμπαμπ
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Ωραια ηταν.
ΡΕ! μήπως να μετακομίσω κατά Λάρισσα μεριά?
εγώ χθές, απο τις 9 το πρωί κουβάλησα μια εικοσαριά καρότσια χώμα απο το δίπλα χωράφι, έστρωσα 50 τετραγωνικά χώμα, άνοιξα λούκια να βάλω ποτηστικά, πέρασα και 4 τετραγωνικά πέτρινες πλάκες, κόλησα και μια σωλήνα στο φράχτη. πήγε η ώρα 8:30 και μπήκα να δώ τη μπάλα. γαμώ την τύχη μου την αγροτική
ωραια περασες κ εσυ.........
τουλαχιστον εγω πηγα μετα τις 6 θαλασσα εκανα το μπανακι μου καναμε αλεξιπτωτο με τη Σωτηρια.....
μετα μπυρες σε μπαρακι.....
μετα τελικο......
κ σπιτι κατα τις 2!!!!!
σημερα κομματια!!!!
Ωραια ηταν.
XJ ''The Doctor'' wrote:
ασχολιαστοι!!!!!!!!!!
Ευχομαι............. οταν φτασω στην ηλικια σας
να κανω τη ζωη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tι μπολικο?
Να φαει ολη η Καγκουροπαρεα...και να γλυφει τα δαχτυλα της.
Ευγε Doc...
Ποια καγκουροπαρεα να φαει? Εαν ηταν ο Βασιληας εκει θα το καθαριζε ολο μονος του και οι υπολοιποι θα προλαβαιναμε κανενα κοκαλακι
6κιλα τι ειναι για αυτον? Εδω πρωτη φορα που γνωριστικκαμε και ητανε και καπως μαζεμενος εφαγε 3 κιλα παϊδακια, μια φρατζολα ψωμι, δυο γαλοτυρια, ενα τζατζικι και δυο σαλατες μονος του Που τωρα που μας εχει οικειοτητα...
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Ευχομαι............. οταν φτασω στην ηλικια σας
να κανω τη ζωη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεχρι τοτε καθησε και χαζευε τις Τσεχες και να ξερογλειφεσαι χωρις να μπορεις να αγγιζεις