Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
St. Tselios wrote:
Τι εγινε ρε Καγκουρια?Θα πατε πουθενα Σ/Κ?
Αντε να βαλουμε τα αργα σιγα-σιγα,γιατι βλεπω να γινεται γρασσος η βαλβoλινη του transfer...
Εσυ παιζεις με τον πονο μας.......
χθες ειχα γαμο 500 ατομων κ σημερα βενζιναδικο!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

κ εχουν σκασει ποσες Τσεχες απο το μαγαζι κ δεν μπορω να κανω ενα μακροβουτι στα αυτοκινητα τους να χαθω...............................................!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω ολη μερα μπουτακια κωλαρακια βυζακια κ εγω καθομαι εδω!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Σ Ω Τ Η Ρ Ι Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
St. Tselios wrote:
Τι εγινε ρε Καγκουρια?Θα πατε πουθενα Σ/Κ?
Αντε να βαλουμε τα αργα σιγα-σιγα,γιατι βλεπω να γινεται γρασσος η βαλβoλινη του transfer...
Εσυ παιζεις με τον πονο μας.......
χθες ειχα γαμο 500 ατομων κ σημερα βενζιναδικο!!!!!

κ εχουν σκασει ποσες Τσεχες απο το μαγαζι κ δεν μπορω να κανω ενα μακροβουτι στα αυτοκινητα τους να χαθω...............................................!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω ολη μερα μπουτακια κωλαρακια βυζακια κ εγω καθομαι εδω!!!!!!!!!
Aχ ρε Αχχιλεα...τι παθαινεις και εσυ.

Εγω παντως χθες την πηγα την βολτα μου...
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Που να σου κοπει το ημιαξονιο ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!
:D :D :D
ενταξει κ εγω μετα τις 6 πηγα παραλια!!!!!!
αλλα κ εκει.........πηγα με τη Σωτηρια οποτε......
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Οχι ρε...ποια παραλια?
Αφησαμε τα γυναικοπαιδα στην παραλια και μπηκαμε σε ενα ρεμα και καναμε 4 ωρες να βγουμε...
Μετα καναμε το μπανακι μας,καφεδακι και φυγαμε...
Ωραια ηταν. :P

Υ.Γ. Το βραδυ τελικο με τον Doctor
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Οχι ρε...ποια παραλια?
Αφησαμε τα γυναικοπαιδα στην παραλια και μπηκαμε σε ενα ρεμα και καναμε 4 ωρες να βγουμε...

ΡΕ! μήπως να μετακομίσω κατά Λάρισσα μεριά? :mrgreen:
εγώ χθές, απο τις 9 το πρωί κουβάλησα μια εικοσαριά καρότσια χώμα απο το δίπλα χωράφι, έστρωσα 50 τετραγωνικά χώμα, άνοιξα λούκια να βάλω ποτηστικά, πέρασα και 4 τετραγωνικά πέτρινες πλάκες, κόλησα και μια σωλήνα στο φράχτη. πήγε η ώρα 8:30 και μπήκα να δώ τη μπάλα. γαμώ την τύχη μου την αγροτική :lol: :lol: :lol:
Last edited by antonisxj on Mon Jul 12, 2010 08:38, edited 1 time in total.
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

St. Tselios wrote:Υ.Γ. Το βραδυ τελικο με τον Doctor
Με ''συνοδεια'' μπολικου κεμπαμπ :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

XJ ''The Doctor'' wrote:
Tι μπολικο?
Να φαει ολη η Καγκουροπαρεα...και να γλυφει τα δαχτυλα της. :mrgreen:
Ευγε Doc...
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

antonisxj wrote:

ΡΕ! μήπως να μετακομίσω κατά Λάρισσα μεριά? :mrgreen:
εγώ χθές, απο τις 9 το πρωί κουβάλησα μια εικοσαριά καρότσια χώμα απο το δίπλα χωράφι, έστρωσα 50 τετραγωνικά χώμα, άνοιξα λούκια να βάλω ποτηστικά, πέρασα και 4 τετραγωνικά πέτρινες πλάκες, κόλησα και μια σωλήνα στο φράχτη. πήγε η ώρα 8:30 και μπήκα να δώ τη μπάλα. γαμώ την τύχη μου την αγροτική :lol: :lol: :lol:

ωραια περασες κ εσυ.........
τουλαχιστον εγω πηγα μετα τις 6 θαλασσα εκανα το μπανακι μου καναμε αλεξιπτωτο με τη Σωτηρια.....
μετα μπυρες σε μπαρακι.....
μετα τελικο......
κ σπιτι κατα τις 2!!!!!
σημερα κομματια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

XJ ''The Doctor'' wrote:
ασχολιαστοι!!!!!!!!!!
Ευχομαι............. οταν φτασω στην ηλικια σας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να κανω τη ζωη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XJ ''The Doctor''

St. Tselios wrote:
XJ ''The Doctor'' wrote:
Tι μπολικο?
Να φαει ολη η Καγκουροπαρεα...και να γλυφει τα δαχτυλα της. :mrgreen:
Ευγε Doc...

Ποια καγκουροπαρεα να φαει? Εαν ηταν ο Βασιληας εκει θα το καθαριζε ολο μονος του και οι υπολοιποι θα προλαβαιναμε κανενα κοκαλακι :mrgreen:
6κιλα τι ειναι για αυτον? Εδω πρωτη φορα που γνωριστικκαμε και ητανε και καπως μαζεμενος εφαγε 3 κιλα παϊδακια, μια φρατζολα ψωμι, δυο γαλοτυρια, ενα τζατζικι και δυο σαλατες μονος του :lol: :lol: :lol: Που τωρα που μας εχει οικειοτητα... :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
XJ ''The Doctor''

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Ευχομαι............. οταν φτασω στην ηλικια σας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να κανω τη ζωη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεχρι τοτε καθησε και χαζευε τις Τσεχες και να ξερογλειφεσαι χωρις να μπορεις να αγγιζεις :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”