....ούτε κατανοώ τους όρους "θίχτηκα", "θίγομαι" ή "κοντράρομαι" εδώ μέσα....νομίζω ότι όλα τα γραφόμενα απο όλους τους καλούς φίλους-συνλεσχίτες προέρχονται απο καλή διάθεση, θετική σκέψη και πολυ χιούμορ....το θεωρώ αδόκιμο να προσβληθώ και να το πάρω κατάκαρδα άν μου γράψει κάποιος ότι το XJ μου είναι αυτό ή το άλλο ή είναι χειρότερο απο εκείνο ή οτιδήποτε....
....θα απαντήσω και θα "κοντραριστώ" αλλά πάντοτε στα πλαίσια της καλής διάθεσης και της πλάκας....έλεος....σιγά μην πλακωθώ και αλληλοβριστώ με κάποιον συνλεσχίτη μου γιατί μου είπε ότι το δικό του έχει 6 άλογα παρπάνω......
...επίσης όταν έχεις μια συνέχεια κουβέντας με κάποια άλλα παιδιά και τη φέρνεις στη δημόσια συζήτηση, να λές να μην ποστάρουμε εμείς οι υπόλοιποι παρά μόνο τα παιδιά που έχετε την κουβέντα, ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και χαλάμε τις καρδιές μας....
...και τέλος, ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη γή που θα ήθελα να γράψω εξυπνάδες είσαι εσύ....και αυτό, γιατί σέβομαι και εκτιμώ το πνεύμα και την υψηλή δυάνοιά σου....