CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
toro

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by toro »

XJ ''The Doctor'' wrote:
Λοιπον, αφηστε τις αηδιες και αμα ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ και καλα με τα τερανοανεκδοτα σας το εχω πει ηδη, οπου θελετε :mrgreen:
Εαν οχι, Ok, συνεχιστε να γραφετε βλακειουλες περι καλτσον και κυριλες ( το Touareg μου εχει περισσοτερες γρατζουνιες απο οτι πολλα Jeep εδω μεσα πραγματικα η μη που εχουν ερθει σε καγκουροσυναντησεις ) :mrgreen:
....... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΡΕ DOC!!!!!!!Αυτο τωρα με τις........ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ, γιατι το αναφερες?????? (Μην ανοιγεις πληγες, γαμωτο!!!!) :lol: :lol: :lol: Τελικα γρατσουνιωνται πολυ ευκολα!!!!! Φταινε λεει, οι.........οικολογικοι.....ΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Παντως , οντως η τετρακινηση τους ειναι ΠΟΟΟΟΟΛΥ μπροστα!!!!!!! :mrgreen: :lol:
lker

Post by lker »

johny4x4 wrote:Σιγά μην έμπαινες στα στροφιλίκια και με 2000! :lol: :lol: :lol:
Επίσης εγώ το είδα πολύ γυαλισμένο!
Πένα το εργαλείο!!!!
οποτε δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να δώ βιντεάκια!!!!
Μου είχε δέιξει ένα τοτε που έιχα ανεβει στο Daga για το Jimny μου ... οντως δεν το λυπαται καθόλου και τον έκραζα :lol: :lol: :lol: Η πλακα είναι ότι γούσταρε και η γυναίκα του που σε άλλες περιπτώσεις το λιγοτερο θα έβγαζαν καντήλες :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
aggas

Post by aggas »

XJ ''The Doctor'' wrote:Το ποσταρισμα του Τσελιου προς απαντηση σας :mrgreen:

Λοιπον για να ξεκαθαριζουμε το θεμα.....
Εαν βγαλουμε απο τον ανταγωνισμο τα καγκουροαυτοκινητα μας που πολυ η λιγο ειναι φτιαγμενα για εκτος δρομου χρηση, πειτε μου παρακαλω ποιο αλλο μπορει να
- κατεβαινει τα στροφιλικια του Πηλιου παρα τους 2,5ton βαρος με χιλια
- να ακολουθει σε ολα σχεδον τα εδαφη τα Jeep ( οπου σχεδον παω και με το XJ ) με Cooper STT
- να ταξιδευει εθνικη με ολη την οικογενεια μεσα πολυ ανετα!!!!!!
Να εχει αψογη ποιοπτητα κατασκευης, να εχει πραγματικη τετρακινηση με βοηθητικο ( αργα, κεντρικο κλειδωμα, πισω 100% μπλοκε ) , 225 αλογακια με 51kg ροπη και να καει max 11lt/100?
LAND ROVER DISCOVERY TDV6 - 241 bhp / 180 kW@ 4.000 rpm - 600 Nm@ 2.000 rpm - 9,3 l / 100 km
Για τα υπόλοιπα περιμένω να το δώ εν δράση. Μέχρι τότε δεν έχω παρά να σε πιστέψω μιας και το έχεις χειριστεί αναλόγως.
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

oooooππππππππ οοοοοοοοοπππππππππ
Αγγελε στοπ!!!!!!!!!
Δεν παιζουν land rover στους καγκουρες!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....εγώ έχω ένα SKODA FELICIA του '98 και είναι χιλιογρατσουνισμένο....γεμάτο γρατσουνιές σχεδόν παντού και αυτό γιατί κινούμαι και παρκάρω κέντρο....δεν έχει βγεί ποτέ χώμα αλλά εγώ του έχω κολλήσει ένα αυτοκόλλητο του HellasJeepClub πίσω και ένα 4Χ4 δίπλα στο λογότυπο FELICIA και έτσι όλοι νομίζουν ότι είναι τετρακίνητο και μάχιμο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(....να δείς το XJ με 3,5'' μπροστά και 4,5'' πίσω και με 2,5L να ανεβοκατεβαίνει το Πήλιο........ :) ....και να ουρλιάζουν τα δισκάκια πίσω στις κλειστές και ο κώλος του να μη μαζεύεται με τίποτα.....)

...το XJ δεν με κούρασε ποτέ....ταξείδια σχεδόν non-stop ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΘΗΝΑ-ΔΡΑΜΑ (και πολλά άλλα) με το lift που έχει τώρα και με 160-170χλμ. στο μεγαλύτερο μέρος τους και φτάνουμε ξεκούραστοι εντελώς....καλά για το μαμά ύψος δεν συζητάω...αεροπλάνο με 180-190χλμ ακούνητα και απόλυτα ξεκούραστα.....αντίθετα διάφορα ΙΧ και σε πολυ πιο κοντινές αποστάσεις (ΑΘ-ΠΑΤΡΑ, ΑΘ-ΛΑΜΙΑ, ΑΘ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ κλπ...) με έχουν ξεθεώσει κυριολεκτικά....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Τωρα για να καταλαβω το ποσταρισμα σου Πανο, εχει να κανει με τα λεγομενα μου η απλα ειναι μια εξυπναδα? Προς τι η αναφορα σε γρατζουνιες εαν εσυ ξυνεις το οχημα σου απο γκαβομαρα η στο ξυνουν? Η δικη μου αναφορα σε γρατζουνιες εχει να κανει απο εκτος δρομου χρηση πραγμα που το καταλαβες πολυ καλα αρα συμπεραινω οτι πουλας εξυπναδα.
Η αναφορα σου για το ποσο ανετα ταξιδευεις και παλι την θεωρω εξυπναδα διοτι μην μου πεις οτι μπορει να υπαρξει η οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ των δυο αυτοκινητων και τυγχανει να εχω και τα δυο οποτε μπορει να αξιολογησω καλυτερα απο εσενα.
Και τελος δεν καταλαβα? Προς τι το ποσταρισμα? Εγραψα πουθενα οτι το Touareg ειναι ανωτερο ολων των αλλων? Απαγορευεται να εχουμε ιδιοκτησια οποιοδηποτε αυτοκινητο μας αρεσει η πρεπει πρωτα ζητησουμε την αδεια αλλων εαν το εγκρινουν? Εισαι ιδιοκτητης Teranno και θιχτηκες που προκαλεσα αλλους ιδικτητες παρομοιων αυτοκινητων?
Λοιπον, κανε μου τη χαρη να σεβεσαι γραφομενα που διαβαζεις. Που ξερεις εσυ τη λεω εγω με τον Αντωνη η τον Αγγελο κατ ιδιαν και αποφασιζουμε να γραψουμε για χαβαλε? Και τελος, εγω προκαλεσα τους τερανουχους δημοσια, εγω θα τους ''κοντραρω'' εαν αποδεχτουνε δημοσια και δημοσια θα αναφερουμε τα αποτελεσματα της καγκουροκοντρας μας οποτε εαν το Touareg ειναι υποδεεστερο εγω θα φερω την ευθυνη. Εγω δεν σου χλευασα οτιδηποτε λες οτι εχεις στη κατοχη σου και αντιστοιχα δεν δεχομαι εξυπναδες ουτε απο εσενα και ουτε απο κανενα αλλο. Ετσι για να καταλαβαινομαστε.
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...δεν νομίζω τα ποσταρίσματα να χρειάζονται καμμιά προέγκριση όταν αυτά δεν προσβάλλουν, υβρίζουν ή θίγουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάποιου....
.....όμως Γιατρέ μου για την ειρήνη στη Λέσχη, όταν ποστάρω σε σένα ή για σένα θα σου ζητάω προέγκριση.... :)
...για τις γρατσουνιές που έγραψα έβαλα κάτι κεφαλάκια που γελάνε θέλοντας να δείξω την διάθεσή μου για χιούμορ.... :)
....τώρα το τι ξέρω εγώ και τι ξέρεις εσύ που τα έχεις και τα δυο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία....άσε να ξέρει ο καθένας αυτά που ξέρει.... :)

....να ξέρεις όμως ότι ότι γράφω το γράφω με καλή διάθεση και με πολυ χιούμορ που είναι κύρια χαρακτηριστικά της Λέσχης μας που είμαι άλλωστε μέλος της....

....παρατηρώ επίσης ότι εσείς οι κάτοχοι πολυτελών ΣΟΥΒ είστε αρκετά ευερέθιστοι και έχετε δυσκολία στην πρόσληψη του χιούμορ.... :)
XJ RULZZZZZZ!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ναι ρε γιατρέ, τί μύγα σε τσίμπησε?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....ούτε κατανοώ τους όρους "θίχτηκα", "θίγομαι" ή "κοντράρομαι" εδώ μέσα....νομίζω ότι όλα τα γραφόμενα απο όλους τους καλούς φίλους-συνλεσχίτες προέρχονται απο καλή διάθεση, θετική σκέψη και πολυ χιούμορ....το θεωρώ αδόκιμο να προσβληθώ και να το πάρω κατάκαρδα άν μου γράψει κάποιος ότι το XJ μου είναι αυτό ή το άλλο ή είναι χειρότερο απο εκείνο ή οτιδήποτε....
....θα απαντήσω και θα "κοντραριστώ" αλλά πάντοτε στα πλαίσια της καλής διάθεσης και της πλάκας....έλεος....σιγά μην πλακωθώ και αλληλοβριστώ με κάποιον συνλεσχίτη μου γιατί μου είπε ότι το δικό του έχει 6 άλογα παρπάνω......

...επίσης όταν έχεις μια συνέχεια κουβέντας με κάποια άλλα παιδιά και τη φέρνεις στη δημόσια συζήτηση, να λές να μην ποστάρουμε εμείς οι υπόλοιποι παρά μόνο τα παιδιά που έχετε την κουβέντα, ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και χαλάμε τις καρδιές μας.... :)

...και τέλος, ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη γή που θα ήθελα να γράψω εξυπνάδες είσαι εσύ....και αυτό, γιατί σέβομαι και εκτιμώ το πνεύμα και την υψηλή δυάνοιά σου....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

PanosXJ wrote:...δεν νομίζω τα ποσταρίσματα να χρειάζονται καμμιά προέγκριση όταν αυτά δεν προσβάλλουν, υβρίζουν ή θίγουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάποιου....
.....όμως Γιατρέ μου για την ειρήνη στη Λέσχη, όταν ποστάρω σε σένα ή για σένα θα σου ζητάω προέγκριση.... :)
...για τις γρατσουνιές που έγραψα έβαλα κάτι κεφαλάκια που γελάνε θέλοντας να δείξω την διάθεσή μου για χιούμορ.... :)
....τώρα το τι ξέρω εγώ και τι ξέρεις εσύ που τα έχεις και τα δυο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία....άσε να ξέρει ο καθένας αυτά που ξέρει.... :)

....να ξέρεις όμως ότι ότι γράφω το γράφω με καλή διάθεση και με πολυ χιούμορ που είναι κύρια χαρακτηριστικά της Λέσχης μας που είμαι άλλωστε μέλος της....

....παρατηρώ επίσης ότι εσείς οι κάτοχοι πολυτελών ΣΟΥΒ είστε αρκετά ευερέθιστοι και έχετε δυσκολία στην πρόσληψη του χιούμορ.... :)
Για το πρωτο, εγω το λαμβανω οτι εθιξες διοτι σε προηγουμενο ποστ εκανες αναφορα ''για το τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα''
Για το δευτερο δεν χρειαζεται να ζητας καμια προεγκριση και μην συνεχιζεις την ειρωνεια παρακαλω
Για το τριτο τα κεφάλακια που γελανε ειναι ατυχη προσπαθεια να καλυψεις τον λογο για το οποιο το εγραψες
Για το τεταρτο συμφωνω, εγω δεν πουλησα ουτε πουλαω εξυπναδα σε κανεναν

...και εγω με το ιδιο σκεπτικο γραφω αλλα ειμαι πολυ πιο προσεκτικος....

... και βλεπω οτι ξαναγυρνας σε ειρωνια. Λοιπον ουτε θεωρω τον ευατο μου κατοχο πολυτελους σουβ ουτε εχω να λογοδοτησω γιατι το εχω. Οσο για το χιουμορ, το ξεκινησα εδω μεσα με καποιους αλλους πολυ πριν παρεις χαμπαρι εσυ.
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”