ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

stavrosd

Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Post by stavrosd »

S.Doukeris wrote:Φτάσαμε δηλαδή σήμερα μετά από τόσες μέρες να μην έχει καταλάβει ο ένας τι προτείνει ο άλλος όταν έχουμε γράψει τόσα εδώ μέσα;

Το email που έστειλα σαν απάντηση στον κ. Παυλόπουλο και πήρατε όλοι της επιτροπής είναι αυτό:

"Η δική μου άποψη για το Πρωτάθλημα είναι η εξής:
Όσοι διεκδικούν πρωτάθλημα πρέπει να τρέχουν με την ίδια μέση ωριαία και τα ίδια μέτρα ασφαλείας.
Οι υπόλοιποι - οι εκδρομικοί - μπορούν να παίζουν για ένα κύπελλο με μικρότερη μέση και με όλα αυτά τα μέτρα που είπαμε.
Όποιος από αυτούς δεν είναι περαστικός αλλά του αρέσει πραγματικά, κάποια στιγμή θα αλλάξει κατηγορία από μόνος του.
Σπύρος"

Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η πλειοψηφία της επιτροπής αλλά η άποψή μου είναι αυτή κι ας μην αρέσει σε όλους σας.
Καλά πλάκα έχετε :)
Είστε τόσο κοντά ο ένας με τον άλλο αλλά μάλλον δε το καταλαβαίνεται.
Επι της αρχής μιλάτε για διαφοροποίηση της ΜΩΤ σε κάθε κατηγορία και αντίστοιχη διαφοροποίηση σε μέτρα ασφαλείας!
Διαφοροποιό στοιχείο αν θα πρέπει να προσμετράν στο πρωτάθλημα και οι δύο κατηγορίες (τη θέση μου την έχω κάνει ξεκάθαρη νομίζω απλά θέλω να καταλάβω καλύτερα το σενάριο του Γιάννη) πράγμα που και ο Γιάννης σε κάποια φάση είπε οτι : (σελ 25)
2. Αν είναι αυτό το πρόβλημα, ας παίξει μόνο η Open στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι κρίμα να αποκλείσουμε την normal, λέω πάλι;
Οπότε το συζητάμε...

Άρα απο ότι έχω καταλάβει:
1.Θεωρούμε όλοι οτι ο εξοπλισμός ασφαλείας στην Open θα πρέπει να αναβαθμιστεί. Μένει να ορίσετε τον ακριβή εξοπλισμό.
2.Θεωρούμε όλοι οτι η κατηγορία Normal πρέπει να ρίξει τη ΜΩΤ και να απαιτηθούν κάποια light επιπλέον μέτρα ασφάλειας αλλά να διαμορφωθεί το παιχνίδι έτσι ώστε να μή πέσει και το ενδιαφέρον. Αποφασίστε πιά είναι λογικά μέτρα και διαμορφώστε το παιχνίδι.
3.Υπάρχει διαφωνία για το τρόπο βαθμολόγησης. Ας το συζητήσουμε έιτε μέσα απο εδώ είτε σε κάποιο φυσικό χώρο και ας καταλήξετε κάπου. Ότι και αν είναι οι αγωνιζόμενοι θα συμμορφωθούν!

Αρα νομίζω οτι είμαστε σε καλό δρόμο :mrgreen:
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

S.Doukeris wrote:Εγώ πάλι θέλω να μάθω τι έγινε και ποιος είχε πρόβλημα με τα baja.
Γιατί :?:
Εγκυκλοπαιδικά ή θα βοηθήσει σε κάτι τώρα :evil:
Δημητριάδης Σταύρος
Φωκίων

Post by Φωκίων »

μια ακομα ιδεα.

ΔΕΝ τρεχεις στην OPEN ( όπως διαμορφωθει τελος παντων ) αν δεν κανεις χ αριθμό αγωνων/ετων στη νορμαλ, ( για νεους οδηγους αυτο που βγαζουν πρωτη φορα λισανς.

Κολλαει στα θεματα ασφαλειας?
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Και μια ακομα

Απο 2010 ( λεω εγω τωρα ) τουλαχιστο στην ΟPEN-RAID-RALLY οπως θελετε πειτε την υποχρεωτικά Δελτιο τεχνικης Ταυτοτητας οχηματος και προεραιτικά στην νορμαλ
Το "γιατι" ειναι προφανες.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

stavrosd wrote:
S.Doukeris wrote:Εγώ πάλι θέλω να μάθω τι έγινε και ποιος είχε πρόβλημα με τα baja.
Γιατί;
Θέλεις πραγματικά να σου πω γιατί;
Δυστυχώς Σταύρο με την ανοχή όλων μας εδώ μέσα μπορεί ο καθένας να προσβάλλει τον άλλον με ανακρίβειες και υπονοούμενα.

Όσο για το πόσο κοντά είμαστε, δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά. Ο ένας λέει αυτό που έγραψα πιο πάνω και ο άλλος πως δύο αγωνιζόμενοι πηγαίνοντας με άλλη μέση ωριαία και από άλλο δρόμο μπορούν να διεκδικούν το ίδιο πρωτάθλημα.
Ε αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Το θέμα δε, γίνεται πολύπλοκο όταν αρχίζουν και τα επιλεγμένα copy-paste από αγώνες του εξωτερικού. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και είναι κρίμα ο ένας να υποτιμά την νοημοσύνη του άλλου.
dodo

Post by dodo »

Αμαν ρε σεις... ειστε αξιοι της μοίρας σας... και κατα συνέπεια και εμεις οι υπόλοιποι που καθομαστε και παρακολουθουμε τα γραφομενα με ανοικτο το στομα....
Αντι να πουμε Οκ, τι θελουμε να κανουμε απο δω και περα, καθομαστε και ψαχνομαστε τι κανουν στο εξωτερικο, γιατι τα @@ μας κουνιούνται και μαλακίες...
βαρεθηκα να διαβάζω πια αυτό το ανούσιο 30+σέλιδο τον Σπύρο να διαψευδει τον Γιαννη που πριν διέψευδε τον Σπύρο που την ελεγε στον Γιάννη γιατι ο Γιαννης εκαψε το παστίτσιο, και ελατε στην τελική να την βγάλουμε όξω να μετρήσουμε ποιος την έχει ποιο μεγάλη...
ελεος!

καλή συνεχεια και καλή κατάληξη, αν υπάρξει...
Live free or die
stavrosd

Post by stavrosd »

S.Doukeris wrote:
stavrosd wrote:
Γιατί;
Θέλεις πραγματικά να σου πω γιατί;
Δυστυχώς Σταύρο με την ανοχή όλων μας εδώ μέσα μπορεί ο καθένας να προσβάλλει τον άλλον με ανακρίβειες και υπονοούμενα.
Άντε πάλι!!!!
Καταρχήν δε νομίζω οτι υπάρχει ανοχή και με το προηγούμενο post μου νομίζω οτι έκανα ξεκάθαρο πόση αγανάκτηση μου προκαλούν οι μπηχτές και τα καρφιά και οι στείρες αναφορές στο παρελθόν απο όλους (ναι! και απο εσένα)!
S.Doukeris wrote:Όσο για το πόσο κοντά είμαστε, δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά. Ο ένας λέει αυτό που έγραψα πιο πάνω και ο άλλος πως δύο αγωνιζόμενοι πηγαίνοντας με άλλη μέση ωριαία και από άλλο δρόμο μπορούν να διεκδικούν το ίδιο πρωτάθλημα.
Ε αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Το θέμα δε, γίνεται πολύπλοκο όταν αρχίζουν και τα επιλεγμένα copy-paste από αγώνες του εξωτερικού. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και είναι κρίμα ο ένας να υποτιμά την νοημοσύνη του άλλου.
Άσχετο το αν συμφωνώ μαζί σου, μη τρελένεσε νομίζω οτι πιό σημαντικό είναι το θέμα της ασφάλειας και των κανόνων του παιχνιδιού της κάθε κατηγορίας που δε διαφοροποιείστε και δευτερεύον το θέμα βαθμολόγησης του πρωταθλήματος! Ασε δε που αυτό μπορεί να λυθει σχετικά εύκολα αν καταλάβουμε όλοι σε βάθος τα καλά και τα κακά του κάθε σεναρίου. ;)
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Άρα έχουμε την ίδια απορεία... Ελπίζω να μας τη λύσει κάποιος.
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Σταύρο

το θέμα είναι πως σας έχουμε μπερδέψει.

Το θέμα των μέτρων ασφαλείας στην Open έχει αποφασιστεί από το 2008 και λέει ότι πρέπει από το 2010 να φοράτε roll cage.

To ζήτημα τώρα είναι η Normal και τα μέτρα ασφαλείας σε αυτή.
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

Ωραία λοιπόν. Θες να περάσουμε σε μια δεύτερη φάση τώρα;
Μιας και μας έχεις πρήξει με τα στατιστικά, κάνε μια καταγραφή των αυτοκινήτων ανα μάρκα που συμμετέχουν σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους αγώνες που χρειάζονται εξοπλισμό ασφαλείας για όσους θελήσουν. Έχω ήδη μιλήσει με Νίνο, Θεολόγη και Παπαδημητρίου και με μαζικές παραγγελίες κέητζ, ζώνες και καθίσματα θα βγαίνουν για κάθε αυτοκίνητο κάτω από χιλιάρικο απ ότι φαίνεται.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”