Καλά πλάκα έχετεS.Doukeris wrote:Φτάσαμε δηλαδή σήμερα μετά από τόσες μέρες να μην έχει καταλάβει ο ένας τι προτείνει ο άλλος όταν έχουμε γράψει τόσα εδώ μέσα;
Το email που έστειλα σαν απάντηση στον κ. Παυλόπουλο και πήρατε όλοι της επιτροπής είναι αυτό:
"Η δική μου άποψη για το Πρωτάθλημα είναι η εξής:
Όσοι διεκδικούν πρωτάθλημα πρέπει να τρέχουν με την ίδια μέση ωριαία και τα ίδια μέτρα ασφαλείας.
Οι υπόλοιποι - οι εκδρομικοί - μπορούν να παίζουν για ένα κύπελλο με μικρότερη μέση και με όλα αυτά τα μέτρα που είπαμε.
Όποιος από αυτούς δεν είναι περαστικός αλλά του αρέσει πραγματικά, κάποια στιγμή θα αλλάξει κατηγορία από μόνος του.
Σπύρος"
Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η πλειοψηφία της επιτροπής αλλά η άποψή μου είναι αυτή κι ας μην αρέσει σε όλους σας.

Είστε τόσο κοντά ο ένας με τον άλλο αλλά μάλλον δε το καταλαβαίνεται.
Επι της αρχής μιλάτε για διαφοροποίηση της ΜΩΤ σε κάθε κατηγορία και αντίστοιχη διαφοροποίηση σε μέτρα ασφαλείας!
Διαφοροποιό στοιχείο αν θα πρέπει να προσμετράν στο πρωτάθλημα και οι δύο κατηγορίες (τη θέση μου την έχω κάνει ξεκάθαρη νομίζω απλά θέλω να καταλάβω καλύτερα το σενάριο του Γιάννη) πράγμα που και ο Γιάννης σε κάποια φάση είπε οτι : (σελ 25)
Οπότε το συζητάμε...2. Αν είναι αυτό το πρόβλημα, ας παίξει μόνο η Open στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι κρίμα να αποκλείσουμε την normal, λέω πάλι;
Άρα απο ότι έχω καταλάβει:
1.Θεωρούμε όλοι οτι ο εξοπλισμός ασφαλείας στην Open θα πρέπει να αναβαθμιστεί. Μένει να ορίσετε τον ακριβή εξοπλισμό.
2.Θεωρούμε όλοι οτι η κατηγορία Normal πρέπει να ρίξει τη ΜΩΤ και να απαιτηθούν κάποια light επιπλέον μέτρα ασφάλειας αλλά να διαμορφωθεί το παιχνίδι έτσι ώστε να μή πέσει και το ενδιαφέρον. Αποφασίστε πιά είναι λογικά μέτρα και διαμορφώστε το παιχνίδι.
3.Υπάρχει διαφωνία για το τρόπο βαθμολόγησης. Ας το συζητήσουμε έιτε μέσα απο εδώ είτε σε κάποιο φυσικό χώρο και ας καταλήξετε κάπου. Ότι και αν είναι οι αγωνιζόμενοι θα συμμορφωθούν!
Αρα νομίζω οτι είμαστε σε καλό δρόμο