Γιάννης Αθανασίου wrote:
αυτό είναι η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ που ζητά η ΕΘΕΑ. Δεν έχει συντελεστές και δε προβλέπεται να έχει. Κάθε μία από τις "απαιτήσεις" βαθμολογείται από 1 εως 5...
Μάλιστα!
Δηλαδή αυτά:
3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
3.1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΠΛΟΗΓΑ
3.1.1 Ικανοποιήτικος αριθμός πλοηγών αυτοκινήτων (τουλαχιστον δύο)
3.1.2 Ωράριο κίνησης πλοηγών
3.1.3 Χρησιμοποιήθηκαν καρνέ
3.1.4 Είχαν σαφείς οδηγίες
3.1.5 Ήταν εξοπλισμένα με φάρους και σειρήνες,
3.1.6 Ήταν ένα μέλος του πληρώματος τουλάχιστον πτυχιούχος κριτής.
3.1.7 Είχαν επικοινωνία με το αρχηγείο του αγώνα καθ’όλη την διάρκεια.
3.1.8 Υπήρχαν αμοιβά πλοηγά αυτοκίνητα.
έχουν το ίδιο βάρος αξία και ευκολία με αυτά:
5.4 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
5.4.1 Κατάλληλη τοποθεσία, εύκολα προσβάσιμη
5.4.2 Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων
5.4.3 Κατάλληλος εξοπλισμός, επικοινωνίες & συνθήκες εργασίας.
5.4.4 Ικανός υπεύθυνος τύπου
5.4.5 Ενημέρωση στα ΜΜΕ πρίν τον αγώνα
5.4.6 Ενημέρωση στα ΜΜΕ κατα την διάρκεια του αγώνα
5.4.7 Ενημέρωση στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα
ή αυτό :
3.2.1 Ασθενοφόρα, 2 τουλαχιστον σε Ε.Δ. }15 χλμ.
με αυτό:
2.2.2 Παρουσία αρχών του τόπου
Δεν ξέρω αν προβλέπετε ή όχι να υπάρχουν συντελεστές αλλά νομίζω οτι επιβάλλετε να υπάρχουν.
Αλλιώς ο καθένας θα ψάχνει για τους "ευκολους" βαθμούς.
Αυτή η λίστα έχει πράγματι αρκετά πράγματα που θα πρέπει να προσέχουμε και στους δικούς μας αγώνες τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά και βέβαια απο άποψη προβολής.
Το 2006, επειδη έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν, τί προτάσεις, ιδέες υπήρχαν που χάθηκαν?
Μήπως και ξεσηκώσουμε καμιά ιδέα!
Τα περι αντικειμενικότητας τα έχουμε πεί! Ποιός έχει λόγω να είναι αντικειμενικός και ποιός όχι είναι νομίζω σαφές. Αν το επιτυγχάνω δεν ξέρω αλλά αυτή είναι η πρόθεση μου.
cuspid wrote:το πιο σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι η εικόνα διάλυσης της αρχής του σπορ...
Να σου πώ την αμαρτία μου αν εξαιρέσουμε την έκδοση της license και την απονομή στο τέλος του κάθε έτους για εμένα η ΕΘΕΑ είναι σαν να μην υπάρχει.
Μόνοι μας (εννοώ άνθρωποι του χώρου μας) αποφασίζουμε ποιοί αγώνες θα γίνουν, τί είδους, πότε, και σε μεγάλο βαθμό (μόνο στην ασφάλεια παρεμβαίνουν) με τί κανόνες.
Η διάλυση ή όχι της ΕΘΕΑ, αν μπουν φυλακή ή όχι δεν πιστεύω να μας επιρεάσει, παρα μόνο νομικά/ασφαλιστικά ίσως.
Το οτι ο Dista ομως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα βαθμολογίες (ΑΚΟΥΣ DISTA??) ή οτι ακόμα δεν ξέρουμε τι γίνεται με τους αγώνες για μετά το καλοκαίρι (ποιοί, με τι μορφή και πού) με εξαίρεση τα trail ride και τον 24ωρο με έχει ενοχλήσει πολύ, και δεν το θεωρώ ευθύνη τόσο της αρχής!
cuspid wrote:Σταύρο εννοούσα να πας πριν την εκκίνηση του αγώνα και να ζητήσεις να σου εξηγήσουν το πλάνο ασφαλείας....
Σε ποιόν αγώνα βρε Γιώργο έχουμε αυτήν την άνεση χρόνου να πάμε να μας δείξετε και να μας εξηγήσετε τα πλάνα αφαλείας, τα μέσα, τους χάρτες κτλ?
Στην τελική ο παρατηρητής της Εθεα (ο Dista σε εμάς) δεν κάνει αυτή την δουλειά?!
cuspid wrote:δεν μου αρέσει να “φορουμιάζομαι”, με βρήκες σε στιγμή αδυναμίας – είναι αργά, έχω πιει και μπύρα – και με έχει πιάσει λογοδιάρεια, καληνύχτα, γυρνάω πίσω στο κλουβί μου....

αυτο το "φορουμιάζομαι" όλα τα λεφτά

κάτι σε "σεληνιάζομαι" μου φέρνει
Να πίνεις πιο συχνά μπιρίτσα κάνει καλό και στην πίεση