Γιάννης Αθανασίου wrote:Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά τη στιγμή που ματαιώνονται, αναβάλονται κλπ. αγώνες, το roadbook και η μορφή του είναι το πρόβλημα;
Μήπως θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα βασικά προβλήματα και να αφήσουμε τις λεπτομέρειες;
Αν το 2006 είχαν γίνει τα πράγματα που έπρεπε, σήμερα θα είχαμε και Ζ1 και κλειστές διαδρομές. Αλλά έγιναν και πάλι τα ίδια. Με το 2010 να είναι και πάλι μια παροδία όσων πρέπει να γίνουν, θα πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Ιδίως τη στιγμή που οι υπεύθυνοι του τότε και του σήμερα - οι ίδιοι είναι - κάνουν την πάπια.
Όποιος δε θέλει να τα δει αυτά, όποιος ηθελημένα αγνοεί την ιστορία, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Υπάρχει μία μορφή αγώνα που πάει με τα χίλια, μία μορφή που εξελήσεται συνέχεια και μία που πάει πίσω. Αν δεν απομονώσουμε την τελευταία, δε θα δούμε άσπρη μέρα. Αν θέλετε να γίνουν ελιτιστικοί οι αγώνες 4Χ4, κανένα πρόβλημα. Απλά μάλλον μιλάμε σε άλλη συχνότητα.
Ας καθίσουμε επιτέλους να δούμε τα προβλήματα στο βαθμό και την βαρύτητά τους. Ας βγάλουμε τις παρωπίδες. Ας προσπαθήσουμε επιτέλους να γίνουμε όσο πιό αντικειμενικοί γίνεται, για το καλό των αγώνων.
Λοιπόν, τελικά στα "βασικά" προβλήματα μπορούμε εμείς ως αγωνιζόμενοι να κάνουμε κάτι?

Οι υπέυθυνοι του χθες και του σήμερα πως βαφτίζονται υπεύθυνοι? Εμείς τους εκλέγουμε?

Την ιστορία μπορούμε να την έχουμε από κάποιον τρίτο, που να μην βρίσκεται με κανενός το μέρος?

Ποιά μορφή αγώνων πάει με χίλια, ποιά εξελήσεται, και ποιά πάει πίσω?

Να καθίσουμε να δούμε τα προβλήματα στο βαθμό τους και στην βαρύτητα τους. Δεν νομίζω ότι οι αγωνιζόμενοι έχουν παρωπίδες. Έχω την εντύπωση πως εμείς είμαστε αντικειμενικοί.(Γι'αυτό το λόγο δεν ήθελα να μάθω την ιστορία-κόντρα του χώρου και ας ήταν λάθος μου.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ !!!!
(Το ύφος μου δεν είναι ειρωνικό και δεν έχει στόχο τον Κον Αθανασίου. Απλές ερωτήσεις κάνω, με βάση τα όσα έγραψε ο Κος Αθανασίου.