U.S.A. vs Japan

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: U.S.A. vs Japan

Post by Drimon »

Nicolas wrote: Όσα δίνεις τόσα παίρνεις.
Στη μασχάλη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έτσι μπράβο Νικόλα μου!!!
Πληρώστε τα αμερικλάνικα για να σπούνε σε λιγότερο απο ένα λεπτό!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μη φοβάστε, τα Ιαπωνικά σκηλιά θα σας ξελασπώνουν όπου και να πάτε!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aggas

Post by aggas »

Nicolas wrote:
aggas wrote: Και εδώ είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα σαν Ιάπωνες...............είμαστε φθηνοί :lol: :lol: :lol: :lol:
Όσα δίνεις τόσα παίρνεις.
Στη μασχάλη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε κάγκουρα θές να συγκρίνουμε σε αντοχή αξόνων το δικό μου με το δικό σου ή με οποιοδήποτε αμερικάνικο;Άστε το καλύτερα γιατί δεν παίρνει κανέναν σας 8-) 8-) 8-) 8-)
Και μιλάω πάντα για εργοστασιακά. Γι' αυτό το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να ενισχύσετε τα βουτηροημιαξόνια σας να μην σπάνε με το καλημέρα!!!!
Άντε κάγκουρες.....έεε κάγκουρες.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
alexis

Post by alexis »

οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμαστρια.....
Image
alexis

Post by alexis »

Drimon wrote:Άμα φορτώνεις το κακόμηρο το αξωνάκι με τροχό 31', τί θες να σου κάνει;;;
Πάντως δεν έσπασε σε 29"!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άντεξε δύο χρόνια!!!!!!
αντεξε δυο χρονια οχι σε καγκουρα αλλα σε ανθρωπο που το φεροταν με λατρεια κ αγαπη κ... κ ....
κ με μειωτηρα που η 5 ταχυτητα πιανει 35 χλμ.
Image
alexis

Post by alexis »

aggas wrote:
St. Tselios wrote:
Drimon wrote:
Ξυλοπόδαροι!!!!!!
Και εδώ είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα σαν Ιάπωνες...............είμαστε φθηνοί :lol: :lol: :lol: :lol:
αφου παραδεχεσται οτι ειστε φθηνοι οκ..
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote:Ρε κάγκουρα θές να συγκρίνουμε σε αντοχή αξόνων το δικό μου με το δικό σου ή με οποιοδήποτε αμερικάνικο;Άστε το καλύτερα γιατί δεν παίρνει κανέναν σας
To vitara tou '95 foraei pisw 32 mm imiaksonio.
Ta Wrangler (Dana 35) foraei pisw 29,5 mm imiaksonio.
An valoume ton Dana 35 pisw sto Vitara den prokeite na pathei tipota (kolotoumpes na fernei).
An valoume to pisw aksona tou Vitara sto Wrangler then tha prolavei na ksekinisei.
Gia poies antoxes milas?Kai se poia megethi?
An ekseresoume ta Mercedes...o Amerikanos stis antoxes metalwn einai dekaeties mprosta apo tou allous.
Vres mou ena Amerikaniko autokinito pou na ekane metatropi kai na min evale Amerikanikous aksones,sasman,transfer klp.
Iapwnika tha sou deiksw kai fotografies an thes (Ellada)
Image
Drimon

Post by Drimon »

alexis wrote: ....με μειωτηρα που η 5 ταχυτητα πιανει 35 χλμ.
Αυτό είναι το θέμα αγόρι μου!!!!
Αν η 5η έπιανε 200χλμ η ροπή του κινητήρα (που φτάνει στους τροχούς μέσο της μείωσης) δεν θα έφτανε ούτε να τους γυρίσει!
Εννώ τώρα, με την τεράστια μείωση που έχει τ' αμάξι, η ρόπη που φτάνει στους τροχούς έχει πολαπλασιαστεί και γι αυτό το αμάξι "κόβει" όταν ζοριστεί. ;) ;) ;)
Απλά μαθήματα μηχανικής (το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να ξέρεις πριν κόψεις κι εσύ το δικό σου σε 29" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Δυό κάγκουρες, ένας που είναι στα πλοία και ένας που είναι στα αεροπλάνα, προσπαθούν να με πείσουν
πως κιβώτια, transfer και οι άξονες του Jimny και του Terrano, είναι πιο δυνατοί από τα dana μου...
Απλή μηχανική λένε...

Λέω να μείνω ηπειρωτική Ελλάδα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και σε τελική ανάλυση έχουμε δει πολλούς (μεταξύ των οποίων και γω) να πάνε από Jimny ή γενικότερα Γιαπωνέζο σε Αμερικάνο.
Το αντίθετο μόνο για ανέκδοτο το λέμε :mrgreen:

I rest my case και τα μελέ στην Γ' :twisted: :twisted:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....όπως το έθεσε ο Νικόλας δεν τίθεται θέμα δευτερολογίας ή απάντησης.....γιατί απλά δεν υπάρχει απάντηση!!!!
Δεν γνωρίζω κανέναν -μα κανέναν όμως- που να είχε οποιοδήποτε αμερικάνικο τετρακίνητο και να το έδωσε για να πάρει γιαπωνέζικο ή να το αντάλλαξε με γιαπωνέζικο.....(εκτός απο εμένα που είδα ένα καταπληκτικό Vitara τις προάλλες στις αγγελίες και σκέφτηκα την ανταλλαγή για μια στιγμή!!!! :roll: )
...αντίθετα, το αντίθετο το συναντώ συνεχώς!!!!!
(...λέτε το γεγονός αυτό να λέει ή να δείχνει κάτι;)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
aggas

Post by aggas »

Nicolas wrote:Δυό κάγκουρες, ένας που είναι στα πλοία και ένας που είναι στα αεροπλάνα, προσπαθούν να με πείσουν
πως κιβώτια, transfer και οι άξονες του Jimny και του Terrano, είναι πιο δυνατοί από τα dana μου...
Απλή μηχανική λένε...

Λέω να μείνω ηπειρωτική Ελλάδα......

Να μείνεις γιατί όχι :lol: :lol: :lol: Μια χαρά θα είσαι να πηγαίνεις και τα πρόβατα για βοσκή με το minibus :lol: :lol: :lol: :lol:

St. Tselios wrote: An ekseresoume ta Mercedes...o Amerikanos stis antoxes metalwn einai dekaeties mprosta apo tou allous.
Πλάκα μου κάνετε και οι δύο έτσι :o :o :o
Προσπαθείτε να μου συγκρίνετε τώρα τι;;Tις αντοχές των μετάλλων μεταξύ Αμερικάνου και Ιάπωνα;Νομίζω ότι κάποια πράγματα είτε δεν τα γνωρίζετε καθόλου οπότε λέτε ότι θέλετε, είτε φοράτε παρωπίδες :( :( :(
Αμφισβητεί κάποιος ότι τους πιο άθραυστους άξονες τους έχουν - και με την σειρά που θα τα αναφέρω - το Patrol, το G Wagen, το Terrano και μετά όλα τα υπόλοιπα με λιγότερα από 30 splnes;

St. Tselios wrote:Vres mou ena Amerikaniko autokinito pou na ekane metatropi kai na min evale Amerikanikous aksones,sasman,transfer klp.Iapwnika tha sou deiksw kai fotografies an thes (Ellada)
Συγνώμη... ο λόγος που τα αμερικάνικα βάζουν αμερικάνικα είναι γιατί είναι καλύτερα ή γιατί απλά υπάρχουν σε αφθονία ένας σκασμός πράγματα για να κάνεις ότι φτιάξιμο θές;To μόνο πρόβλημα με τα Γιαπωνέζικα είναι ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα after market για να κάνεις ότι πιο παλαβό κατεβάσει η γκλάβα σου, και για αυτό οι πιο extreme πάνε σε πατέντες με Αμερικάνικα πράγματα. Δεν εχει να κάνει με αξιοπιστία ;) ;) Μια αξιοπιστία που όλα τα Γιαπωνέζικα την έχουν αποδείξει άπειρες φορές και επ' αυτού δεν θα έπρεπε να το ξανασυζητήσουμε.
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”