Έτσι μπράβο Νικόλα μου!!!Nicolas wrote: Όσα δίνεις τόσα παίρνεις.
Στη μασχάλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πληρώστε τα αμερικλάνικα για να σπούνε σε λιγότερο απο ένα λεπτό!!!!!!

Μη φοβάστε, τα Ιαπωνικά σκηλιά θα σας ξελασπώνουν όπου και να πάτε!!!!

Έτσι μπράβο Νικόλα μου!!!Nicolas wrote: Όσα δίνεις τόσα παίρνεις.
Στη μασχάλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε κάγκουρα θές να συγκρίνουμε σε αντοχή αξόνων το δικό μου με το δικό σου ή με οποιοδήποτε αμερικάνικο;Άστε το καλύτερα γιατί δεν παίρνει κανέναν σαςNicolas wrote:Όσα δίνεις τόσα παίρνεις.aggas wrote: Και εδώ είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα σαν Ιάπωνες...............είμαστε φθηνοί![]()
![]()
![]()
Στη μασχάλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντεξε δυο χρονια οχι σε καγκουρα αλλα σε ανθρωπο που το φεροταν με λατρεια κ αγαπη κ... κ ....Drimon wrote:Άμα φορτώνεις το κακόμηρο το αξωνάκι με τροχό 31', τί θες να σου κάνει;;;
Πάντως δεν έσπασε σε 29"!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντεξε δύο χρόνια!!!!!!
αφου παραδεχεσται οτι ειστε φθηνοι οκ..aggas wrote:St. Tselios wrote:Και εδώ είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα σαν Ιάπωνες...............είμαστε φθηνοίDrimon wrote:
Ξυλοπόδαροι!!!!!!![]()
![]()
![]()
To vitara tou '95 foraei pisw 32 mm imiaksonio.aggas wrote:Ρε κάγκουρα θές να συγκρίνουμε σε αντοχή αξόνων το δικό μου με το δικό σου ή με οποιοδήποτε αμερικάνικο;Άστε το καλύτερα γιατί δεν παίρνει κανέναν σας
Αυτό είναι το θέμα αγόρι μου!!!!alexis wrote: ....με μειωτηρα που η 5 ταχυτητα πιανει 35 χλμ.
Nicolas wrote:Δυό κάγκουρες, ένας που είναι στα πλοία και ένας που είναι στα αεροπλάνα, προσπαθούν να με πείσουν
πως κιβώτια, transfer και οι άξονες του Jimny και του Terrano, είναι πιο δυνατοί από τα dana μου...
Απλή μηχανική λένε...
Λέω να μείνω ηπειρωτική Ελλάδα......
Πλάκα μου κάνετε και οι δύο έτσιSt. Tselios wrote: An ekseresoume ta Mercedes...o Amerikanos stis antoxes metalwn einai dekaeties mprosta apo tou allous.
Συγνώμη... ο λόγος που τα αμερικάνικα βάζουν αμερικάνικα είναι γιατί είναι καλύτερα ή γιατί απλά υπάρχουν σε αφθονία ένας σκασμός πράγματα για να κάνεις ότι φτιάξιμο θές;To μόνο πρόβλημα με τα Γιαπωνέζικα είναι ότι δεν υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα after market για να κάνεις ότι πιο παλαβό κατεβάσει η γκλάβα σου, και για αυτό οι πιο extreme πάνε σε πατέντες με Αμερικάνικα πράγματα. Δεν εχει να κάνει με αξιοπιστίαSt. Tselios wrote:Vres mou ena Amerikaniko autokinito pou na ekane metatropi kai na min evale Amerikanikous aksones,sasman,transfer klp.Iapwnika tha sou deiksw kai fotografies an thes (Ellada)