ΨΗΛΩΜΑ MAZDA BT-50

PANAG_XIOS

Re: ΨΗΛΩΜΑ MAZDA BT-50

Post by PANAG_XIOS »

αμεση η ανταποκριση απο το αυστραλεζικο σαιτ μου απαντησε οτι δεν υπαρχει κιτ ολοκληρωμενο και μου εδωσε αυτο τον συνδεσμο http://www.superiorengineering.com.au/s ... 68_569_585 εχει 2 αναρτησεις αλλα ειναι 2" παει πολυ και εκτος αυτου μεχρι να ρθουν εδω θα βγουν σιγουρα κανα 1500αρι οποτε...
ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

Post by ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu »

PANAG_XIOS wrote:αμεση η ανταποκριση απο το αυστραλεζικο σαιτ μου απαντησε οτι δεν υπαρχει κιτ ολοκληρωμενο και μου εδωσε αυτο τον συνδεσμο http://www.superiorengineering.com.au/s ... 68_569_585 εχει 2 αναρτησεις αλλα ειναι 2" παει πολυ και εκτος αυτου μεχρι να ρθουν εδω θα βγουν σιγουρα κανα 1500αρι οποτε...
οπότε ??? ή περιμένεις μέχρι να μαζέψεις κανένα ευρώ ή κάθεσαι εκεί που είσαι χωρίς ψήλωμα... για μένα δεν υπάρχει μεσοβέζικη λύση...
Άγγελος Χειρδάρης
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

+1.
Όταν παίζεις με τις αναρτήσεις, παίζεις με την ζωή σου.
Ότι κάνεις κάντο σωστά.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
PANAG_XIOS

Post by PANAG_XIOS »

λοιπον παιδια πηγα στο συνεργειο που παω το αμαξι και συζητησα με το παιδι,δεν πειραζω αναρτηση και τιποτα μηχανικο.μου ειπε ο μακης να σηκωσουμε μονο κουβουκλιο 4εκ και ειμαστε κομπλε δεν αλλαζει τιποτα στο στησιμο του αυτοκινητου και δε χρειαζεται καμια μετατροπη σε λαστιχακια φρενων,λευγε κτλ οποτε μαλον εκει θα παμε,και κοστος γυρω στα 100€ τακοι βιδες συν την εργασια του ;)
JOHNVOR

Post by JOHNVOR »

PANAG_XIOS wrote:λοιπον παιδια πηγα στο συνεργειο που παω το αμαξι και συζητησα με το παιδι,δεν πειραζω αναρτηση και τιποτα μηχανικο.μου ειπε ο μακης να σηκωσουμε μονο κουβουκλιο 4εκ και ειμαστε κομπλε δεν αλλαζει τιποτα στο στησιμο του αυτοκινητου και δε χρειαζεται καμια μετατροπη σε λαστιχακια φρενων,λευγε κτλ οποτε μαλον εκει θα παμε,και κοστος γυρω στα 100€ τακοι βιδες συν την εργασια του ;)
θα κανεις body lift δηλ.Μια χαρα.
Οι φιλοι υπερβαλλαν λιγο.Μπορεις να κουρδισεις λιγο της ραβδους στρεψεις και να βαλεις τακους αναμεσα στις σουστες και το διαφορικο.3-4 ποντοι ειναι εφικτοι και φθηνοι.
PANAG_XIOS

Post by PANAG_XIOS »

φιλε μου ειπα να μη κουρδισω γιατι κουρδισα και αλλη μια φορα και εκοψε τις φουσκες στα ημιαξονια και ευτυχως τις αλλαξα στην εγγυηση ;) ,
θα κανουμε το body lift +4εκ και νομιζω ειμαστε οκ
kostas_e.p

Post by kostas_e.p »

5 ειπαμε να εισαι μεσα................ ;) ;) ;) ;) ;)
ποιος ειναι ο μακης????????????? :D
ISUZU D-MAX 184 PS
H ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ......ΛΑΣΠΗ . ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ
Post Reply

Return to “Τεχνικά Θέματα”