ΨΗΛΩΜΑ MAZDA BT-50
-
Re: ΨΗΛΩΜΑ MAZDA BT-50
αμεση η ανταποκριση απο το αυστραλεζικο σαιτ μου απαντησε οτι δεν υπαρχει κιτ ολοκληρωμενο και μου εδωσε αυτο τον συνδεσμο http://www.superiorengineering.com.au/s ... 68_569_585 εχει 2 αναρτησεις αλλα ειναι 2" παει πολυ και εκτος αυτου μεχρι να ρθουν εδω θα βγουν σιγουρα κανα 1500αρι οποτε...
-
οπότε ??? ή περιμένεις μέχρι να μαζέψεις κανένα ευρώ ή κάθεσαι εκεί που είσαι χωρίς ψήλωμα... για μένα δεν υπάρχει μεσοβέζικη λύση...PANAG_XIOS wrote:αμεση η ανταποκριση απο το αυστραλεζικο σαιτ μου απαντησε οτι δεν υπαρχει κιτ ολοκληρωμενο και μου εδωσε αυτο τον συνδεσμο http://www.superiorengineering.com.au/s ... 68_569_585 εχει 2 αναρτησεις αλλα ειναι 2" παει πολυ και εκτος αυτου μεχρι να ρθουν εδω θα βγουν σιγουρα κανα 1500αρι οποτε...
Άγγελος Χειρδάρης
+1.
Όταν παίζεις με τις αναρτήσεις, παίζεις με την ζωή σου.
Ότι κάνεις κάντο σωστά.
Όταν παίζεις με τις αναρτήσεις, παίζεις με την ζωή σου.
Ότι κάνεις κάντο σωστά.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
-
λοιπον παιδια πηγα στο συνεργειο που παω το αμαξι και συζητησα με το παιδι,δεν πειραζω αναρτηση και τιποτα μηχανικο.μου ειπε ο μακης να σηκωσουμε μονο κουβουκλιο 4εκ και ειμαστε κομπλε δεν αλλαζει τιποτα στο στησιμο του αυτοκινητου και δε χρειαζεται καμια μετατροπη σε λαστιχακια φρενων,λευγε κτλ οποτε μαλον εκει θα παμε,και κοστος γυρω στα 100€ τακοι βιδες συν την εργασια του 

θα κανεις body lift δηλ.Μια χαρα.PANAG_XIOS wrote:λοιπον παιδια πηγα στο συνεργειο που παω το αμαξι και συζητησα με το παιδι,δεν πειραζω αναρτηση και τιποτα μηχανικο.μου ειπε ο μακης να σηκωσουμε μονο κουβουκλιο 4εκ και ειμαστε κομπλε δεν αλλαζει τιποτα στο στησιμο του αυτοκινητου και δε χρειαζεται καμια μετατροπη σε λαστιχακια φρενων,λευγε κτλ οποτε μαλον εκει θα παμε,και κοστος γυρω στα 100€ τακοι βιδες συν την εργασια του
Οι φιλοι υπερβαλλαν λιγο.Μπορεις να κουρδισεις λιγο της ραβδους στρεψεις και να βαλεις τακους αναμεσα στις σουστες και το διαφορικο.3-4 ποντοι ειναι εφικτοι και φθηνοι.
-
φιλε μου ειπα να μη κουρδισω γιατι κουρδισα και αλλη μια φορα και εκοψε τις φουσκες στα ημιαξονια και ευτυχως τις αλλαξα στην εγγυηση
,
θα κανουμε το body lift +4εκ και νομιζω ειμαστε οκ

θα κανουμε το body lift +4εκ και νομιζω ειμαστε οκ
-
5 ειπαμε να εισαι μεσα................
ποιος ειναι ο μακης?????????????

ποιος ειναι ο μακης?????????????

ISUZU D-MAX 184 PS
H ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ......ΛΑΣΠΗ . ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ
H ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ......ΛΑΣΠΗ . ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ