ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

mbg

Re: ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Post by mbg »

Φωκίων wrote:Φιλε MBG
Δεν αποφασιζειο οργανωτης ποιος φοραει κλουβι και ποιος οχι
το αποφασιζει ο ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ απο την ΕΘΕΑ κανονισμόςτου καθε ειδους αγωνα
οπου η ΕΘΕΑ εχει συναψει ασφαλιστηριο συμβολαιο καλυψης τριτων
επεισεις εχεις συνηθως υπογραψει με την δηλοση συμετοχης σου οτι εσυ εισαι υπευθυνος για την σωματικη σου ακαιρεωτητα κ.λ.π. κ.λ.π. και η ΕΘΕΑ και οι ανθρωποι της δεν εχουν καμια κ.λ.π. κ.λ.π.

Αν πραγματικα σε ενδιαφερει να σου βρω τα κειμενα, αν εχεις την καλοσυνη κοιτα στο site της ΕΘΕΑ ολα εκει ειναι....
Σωστα ολα αυτα και συμφωνω μαζι σου. Αλλωστε εχω συμμετασχει σε αγωνες και εχω υπογραψει την σχετικη δηλωση. Αφου λοιπον η ΕΘΕΑ ασφαλιζει τους τριτους ΜΟΝΑΔΙΚΗ μεριμνα του οργανωτη ειναι να ασφαλισει και να εξασφαλισει την σωματικη ακεραιωτητα του οδηγου. Κανει λοιπον υποχρεωτικο το κλουβι,ζηταει απο την ΕΘΕΑ να το ενταξει στον κανονισμο και ολα καλα.
Εδω ομως αρχιζουν τα βασανα. Γιατι καποιοι που δεν θελουν να τρυπησουν το ταμπλο απο το βολταδικο αυτ/το τους δεν θα συμμετασχουν σε αγωνες. Οταν ομως λιγοστευουν οι συμμετοχες λιγοστευουν και τα ευρωπουλακια για τον οργανωτη(τα μαγαζακια που εγραψα πιο πανω). Ισως για μερικους με ευπλαστες συνειδησεις να εχει μικρη αξια ενα χερι η ενα ποδι λιγοτερο σε εναν αγωνιζομενο. ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Καλυτερα ενας αγωνας με τρεις ασφαλεις συμμετοχες παρα 50 συμμετοχες και ο θεος βοηθος.Και οποιος δεν το αντεχει ας αλλαξει δουλεια.
Το σπορ που ασχολουμαστε ειναι επικινδυνο. Οποιος θελει να τρεχει σε αγωνες να εχει αγωνιστικο αυτ/το τουλαχιστον οσον αφορα την ασφαλεια, και οποιος θελει αυτ/το για βολτες ας πηγαινει την Κυριακη στην αμμουδια να παιζει μονος του. Στο χωριο μου λεμε δεν γινεται και η που..σα στο μου..ι και η ψυχη στον παραδεισο-συγχωραμε Σταθη το χουι δεν κοβεται.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

mbg wrote:...
Στο χωριο μου λεμε δεν γινεται και η που..σα στο μου..ι και η ψυχη στον παραδεισο-συγχωραμε Σταθη το χουι δεν κοβεται.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δυστυχώς έτσι είναι.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Αγωνιζομενος δεν ειμαι κι ουτε απο οτι δειχνει, προκειτε να γινω
ενας καραγκιοζης που το παιζει ( ουτε κι αυτο ειναι ) Δοκιμος Τεχνικός εφορος..
Ομως
να πω την αμαρτια μου ενα ρολλμπαρακι απο σοβαρο μαστορα φτιαγμενο, με 2 αφαιρουμενα λοξα ωστε να μπαινει το μωρο και η υπολοιποη οικογενεια οταν δεν κανουμε ταρζανιες σε βραδυνες κ.λ.π. κ.λ.π. συνηθεις "βλακειες".. ε δε μπορω να πω οτι δεν το καλοκοιταω...
friar

Post by friar »

tsep wrote:για τους παραπανω λογους(για αυτους που αφορουν της ζωνες 4 σημειων) καλο θα ηταν οταν οι κυριοι τεχνικοι εφοροι μας κανουν τεχνικο ελενχο και βλεπουν καποια τετοια "στραβα" να μας εξηγουν πως μπορει να γινει το αμαξι μας πιο ασφαλες...

προσωπικα οσο και να χαρακτηριζομαι σαν χομπιστας που τρεχει στην νορμαλ κατηγορια θελω το αμαξι μου να ειναι αψογο σε τετοια θεματα για να μπορω να το διασκεδαζω με την μεγιστη δυνατη ασφαλεια
Εχει μαλιάσει η γλώσσα μου :(
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Φωκίων wrote:Αγωνιζομενος δεν ειμαι κι ουτε απο οτι δειχνει, προκειτε να γινω
ενας καραγκιοζης που το παιζει ( ουτε κι αυτο ειναι ) Δοκιμος Τεχνικός εφορος..
Ομως
να πω την αμαρτια μου ενα ρολλμπαρακι απο σοβαρο μαστορα φτιαγμενο, με 2 αφαιρουμενα λοξα ωστε να μπαινει το μωρο και η υπολοιποη οικογενεια οταν δεν κανουμε ταρζανιες σε βραδυνες κ.λ.π. κ.λ.π. συνηθεις "βλακειες".. ε δε μπορω να πω οτι δεν το καλοκοιταω...
Είσαι αγωνιζόμενος και δεν κάνεις καθόλου καλά που το γλυκοκοιτάς.
Καλά θα έκανες να το τοποθετούσες :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

Καλησπέρα
Για τα τράιαλ:
Χαλαρά να φύγει η χρονιά και από του χρόνου Κ2, Κ3 με κέητζ κλπ.
Το δικό μας έχουμε αποφασίσει να γίνει στον Αττάρτ με εμπόδια χαλαρά και αρκετή λάσπη.
Για τους άλλους αγώνες καλύτερα να ενημερώσει ο Αθάν. που ήταν ο στενογράφος της παρέας και τα έχει σημειωμένα.
Προσωπικά όσα αποφασίσαμε να προτείνουμε για τα τράιαλ με βρίσκουν 100% σύμφωνο. Ίσως - αλλά αυτό το σκεφτόμουν το βράδυ και δεν το συζήτησα ακόμη με τους άλλους της επιτροπής- να πρέπει να ξεχειλώσουμε λίγο την Κ1 μιας και αφού η Κ2 θα γίνει πιο πολεμική να μπορούν τα Κ1+ να τρέχουν με τα Κ1 και όχι με τα Κ2. Αναφέρομαι σε ψιλοπράγματα όμως του στυλ bodylift κλπ και όχι εξτρήμ αναρτήσεις μπλοκέ και τέτοια.
Για τους άλλους αγώνες σε κάποια πράγματα δεν συμφωνώ και πολύ με τους υπόλοιπους της επιτροπής και θεωρώ πως δυστυχώς θα θάψουμε τα εντούρο αλλά σηκώνει πολύ συζήτηση το θέμα. Εκκρεμεί και μια συζήτηση με όλους τους οργανωτές που θα γίνει κάποια στιγμή. Γενικά και όσο και αν θα κακοφανεί σε μερικούς έχω την άποψη πως οι εκδρομείς πρέπει να είναι άλλη κατηγορία και άλλη οι αγωνιζόμενοι. Όταν τα βάλει ο Γιάννης μπορούμε να τα συζητήσουμε αναλυτικά αρκεί να μην το κάνουμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε.
friar

Post by friar »

Αντε πάλι παιδιά
Ετοιμάστε τα Κ 0

ξεχειλωμένη Κ1 και από την άλλη μεριά αλλού τα εκδρομικά και αλλού τα αγωνιστικά δεν το καταλαβαίνω,βοηθήστε με

έχω ένα εκδρομικό, (το έχετε δει όλοι σας) με σηκωμένη ανάρτηση δύο μπλοκέ και μειωτήρα αλλά εχει πάει μόνον σε ένα Enduro το 2002.
Μαμά καθίσματα ζώνες και μοτέρ
roll bar ramsey 8άρι και σκηνή οροφής.
Σαν εκδρομικό κάνει για την Κ1.???
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
S.Doukeris

Post by S.Doukeris »

friar wrote:Αντε πάλι παιδιά
Ετοιμάστε τα Κ 0

ξεχειλωμένη Κ1 και από την άλλη μεριά αλλού τα εκδρομικά και αλλού τα αγωνιστικά δεν το καταλαβαίνω,βοηθήστε με

έχω ένα εκδρομικό, (το έχετε δει όλοι σας) με σηκωμένη ανάρτηση δύο μπλοκέ και μειωτήρα αλλά εχει πάει μόνον σε ένα Enduro το 2002.
Μαμά καθίσματα ζώνες και μοτέρ
roll bar ramsey 8άρι και σκηνή οροφής.
Σαν εκδρομικό κάνει για την Κ1.???
Το εκδρομείς και αγωνιζόμενοι αφορά τους άλλους αγώνες, το πρωτάθλημα.
friar

Post by friar »

Ευχαριστώ για την βοήθεια την χρειαζόμουνα. :?
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Είμαστε όλο αυτιά αλλά τίποτα ….. μάλλον δεν ακούμε εκτός αν κάποιοι δεν μιλανε .
Ευχαριστούμε το forum , για την φιλοξενία και την προσπάθεια όλων να πουν την γνώμη τους για τους αγώνες – κανονισμούς.
ΠΡΕΠΕΙ η επιτροπή 4Χ4 να καλέσει σύντομα μια ποιο γενική συνάντηση που να παρευρεθούν η επιτροπή, οι διοργανωτές , οι εκπρόσωποι των αγωνιζομένων καθώς και όσοι γνωρίζουν και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν κάτι θετικό… το 2010 έφτασε βάλτε μπροστά τις μηχανές και όποιος θέλει ας μπει στο κάρο όποιος δεν θέλει ας κάτσει σπίτι του .

Αν δεν βάλουμε λίγο το ΕΓΩ μας στην άκρη το χάσαμε το παιχνίδι και όταν δεν παίζεις σωστά σίγουρα το ΧΑΝΕΙΣ !!!!!
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”