Σωστα ολα αυτα και συμφωνω μαζι σου. Αλλωστε εχω συμμετασχει σε αγωνες και εχω υπογραψει την σχετικη δηλωση. Αφου λοιπον η ΕΘΕΑ ασφαλιζει τους τριτους ΜΟΝΑΔΙΚΗ μεριμνα του οργανωτη ειναι να ασφαλισει και να εξασφαλισει την σωματικη ακεραιωτητα του οδηγου. Κανει λοιπον υποχρεωτικο το κλουβι,ζηταει απο την ΕΘΕΑ να το ενταξει στον κανονισμο και ολα καλα.Φωκίων wrote:Φιλε MBG
Δεν αποφασιζειο οργανωτης ποιος φοραει κλουβι και ποιος οχι
το αποφασιζει ο ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ απο την ΕΘΕΑ κανονισμόςτου καθε ειδους αγωνα
οπου η ΕΘΕΑ εχει συναψει ασφαλιστηριο συμβολαιο καλυψης τριτων
επεισεις εχεις συνηθως υπογραψει με την δηλοση συμετοχης σου οτι εσυ εισαι υπευθυνος για την σωματικη σου ακαιρεωτητα κ.λ.π. κ.λ.π. και η ΕΘΕΑ και οι ανθρωποι της δεν εχουν καμια κ.λ.π. κ.λ.π.
Αν πραγματικα σε ενδιαφερει να σου βρω τα κειμενα, αν εχεις την καλοσυνη κοιτα στο site της ΕΘΕΑ ολα εκει ειναι....
Εδω ομως αρχιζουν τα βασανα. Γιατι καποιοι που δεν θελουν να τρυπησουν το ταμπλο απο το βολταδικο αυτ/το τους δεν θα συμμετασχουν σε αγωνες. Οταν ομως λιγοστευουν οι συμμετοχες λιγοστευουν και τα ευρωπουλακια για τον οργανωτη(τα μαγαζακια που εγραψα πιο πανω). Ισως για μερικους με ευπλαστες συνειδησεις να εχει μικρη αξια ενα χερι η ενα ποδι λιγοτερο σε εναν αγωνιζομενο. ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Καλυτερα ενας αγωνας με τρεις ασφαλεις συμμετοχες παρα 50 συμμετοχες και ο θεος βοηθος.Και οποιος δεν το αντεχει ας αλλαξει δουλεια.
Το σπορ που ασχολουμαστε ειναι επικινδυνο. Οποιος θελει να τρεχει σε αγωνες να εχει αγωνιστικο αυτ/το τουλαχιστον οσον αφορα την ασφαλεια, και οποιος θελει αυτ/το για βολτες ας πηγαινει την Κυριακη στην αμμουδια να παιζει μονος του. Στο χωριο μου λεμε δεν γινεται και η που..σα στο μου..ι και η ψυχη στον παραδεισο-συγχωραμε Σταθη το χουι δεν κοβεται.