Συνάντηση οργανωτών & αγωνιζομένων Επάθλου Περιπέτειας 4Χ4

friar

Re: Συνάντηση οργανωτών & αγωνιζομένων Επάθλου Περιπέτειας 4Χ4

Post by friar »

Dista wrote:Μια πολύ καλή σκέψη και κίνηση από το Χρήστο στη λέσχη της Κω, που μπορούν να εφαρμόσουν και άλλες λέσχες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Υπάρχει παντού, φαντάσου ότι το έβαλαν ακόμα και σε αυτό εδώ το forum
ακριβώς εδώ, μιά σελίδα πίσω
Απλά ο Kos4wd μας αποφεύγει.......
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Dista

Post by Dista »

Στάθη, δεν αναφέρομαι στη καθεαυτού συνάντηση της Θεσ/κης, αλλά στη συνάντηση στη λέσχη τους με τους αγωνιζόμενους για να ανταλλάξουν απόψεις και να προετοιμαστούν για τη θεσ/κη.
friar

Post by friar »

Αυτό δεν είναι πρωτοβουλία αλλά προϋπόθεση που έθεσε ο Άρης στην πρόσκληση.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
thomas

Post by thomas »

Μετα απο τηλεφωνικη προσκληση του Θεολογη και του Κανιμα θα ειμαι και εγω εκει.

Και φυσικα δεν μπορει να απαγορευσει κανεις και τον Αθανασιου να ειναι εκει.Τον ανθρωπο που ηταν
τρεις φορες οδηγος σε TROPHY και δυο φορες συνοδηγος. Εξαλλου δεν μπορει κανεις να απαγορευσει
την αγαπη για αυτους τους αγωνες και μαλιστα ανθρωποι με πολυ λιγοτερους αγωνες στην πλατη τους.

Το πλαισιο της συζητησης και τον τροπο διεξαγωγης τον καθοριζει αποκλειστικα η παραπανω οργανωτικη
επιτροπη.
Ολα ειναι μια Εγκεφαλικη Καραμελα
http://action4x4club.gr
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Δεν αρνήθηκε κανείς την παρουσία του Γιάννη ως αγωνιζόμενου στην συνάντηση !!!

Κύριοι τέρμα το ποδόσφαιρο έχουμε αγώνες να κάνουμε και όλη η <<φαμίλια>> των Trophyάδων θέλει το καλό τους , έχω εξηγήσει στον Γιάννη σε άλλο post που πιθανόν μπορεί να σας διαφεύγει , ότι φυσικά και ειναι δεκτός ως αγωνιζόμενος μα όχι ως δημοσιογράφος ...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Η συζητηση με τον Γιαννη εχει γινει εδώ viewtopic.php?f=8&t=1907&start=190 και είναι ξεκαθαρο το τι εχει υποθει …

Εχω μιλησει με τους περισσοτερους από Πατρα, Κρητη και Αθηνα.
Ειμαστε όλοι σύμφωνοι να γίνει η συνάντηση στην Θεσσαλονίκη .Περιμένουμε από τον Θεολόγη το δικό του ΟΚ (αφου αθελα του τον εχρισα επικεφαλη των Βορειων ) .
Καλή ημερομηνία είναι ή επόμενη Κυριακη μετα από το Πασχα 11-4-2010 .

Μπορούμε να συμμετάσχουμε σαν παρατηρητές και οι οργανωτές;

Οι οργανωτες trophy και wild επιβαλεται ναι ειναι εκει για να μας ακουσουν και να τους ακουσουμε .

Σκοπος δεν είναι να δημιουργησουμε χαβρα , θελουμε την γνωμη και τις προτασεις των αγωνιζομενων , ιδιαιτερα των παλιων . θελουμε να ακουσουμε τα προβληματα-παραπονα των οργανωτων και θελουμε τον dista ως ενδιαμεσο κρικο με την ΕΘΕΑ .

ΟΚ! Ενημερώστε μας για ώρα και τόπο...

Γιαννη

Αν ο σκοπος της επισκεψης σου , ως αγωνιζομενος φανταζομαι , είναι καλοπροαιρετος οσο και η μορφη της συναντησης εισαι φυσικα καλοδεχουμενος !
Καλοπροαιρετος δεν συμαινει πρεπει υποχρεωτικα ότι πρεπει καποιος να συμφωνει με όλα ,απλα δεν θελουμε χαβρα και φασαριες . Τον λογο θα εχουν κατά βαση οι οργανωτες οι παλιοι αγωνιζομενοι και ο Dista , οι υπολοιποι απλα θα ψηφιζουμε τις προτασεις .

Απλά θα ήθελα να παραβρίσκομαι, σαν παρατηρητής, απο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Δεν αναφέρω την αγωνιστική μου ιδιότητα, παρόλο που είναι πιό πρόσφατη και πιό συχνή από κάποιους που θα παρεβρεθούν.

Υπο αυτή σου την ιδιοτητα Γιαννη μαλλον δεν εισαι χρησιμος …Δεν μας ενδιαφερει στην προκειμενη περιπτωση δημοσιογραφικη καλυψη αφου ζητουμε απαρτια των αγωνιζομενων . Θα κρατησουμε πρακτικά και θα ανακοινωσουμε τα αποτελεσματα για του τυπους , χωρις ιδιαιτερες φαμφαρες .

Ο σκοπος είναι ιερος :!:

Είπα, δε θα χρησιμοποιήσω την αγωνιστική μου ιδιότητα και αν δε θέλετε δε θα έρθω. Οπότε ΟΚ! Απλά να ξέρετε πώς ότι ξεκινά με αποκλεισμούς, έχει βραχεία διάρκεια - π.χ. συνάντηση αγωνιζομένων το 2005!

Από πλευράς μου ότι βοήθεια θέλετε.
shaka

Post by shaka »

thomas wrote:Μετα απο τηλεφωνικη προσκληση του Θεολογη και του Κανιμα θα ειμαι και εγω εκει.

Και φυσικα δεν μπορει να απαγορευσει κανεις και τον Αθανασιου να ειναι εκει.Τον ανθρωπο που ηταν
τρεις φορες οδηγος σε TROPHY και δυο φορες συνοδηγος. Εξαλλου δεν μπορει κανεις να απαγορευσει
την αγαπη για αυτους τους αγωνες και μαλιστα ανθρωποι με πολυ λιγοτερους αγωνες στην πλατη τους.

Το πλαισιο της συζητησης και τον τροπο διεξαγωγης τον καθοριζει αποκλειστικα η παραπανω οργανωτικη
επιτροπη.
Επειδή λοιπόν αγαπητέ μου Θωμά όταν θέλει ο καθένας μας μπορεί εύκολα να διαστρεβλώνει την αλήθεια, εγώ δεν απαγόρευσα σε κανέναν τη συμετοχή, απλά έδωσα τη συμβουλή μου στα παιδιά

΄Και επειδή αναφέρεσαι σε μένα λέγοντας ότι έχω πολύ λιγότερους αγώνες στην πλάτη μου (από ποιόν!!!!!!!!!)
(καθώς εγώ ήμουν αυτός που είπα να συναντηθούν ΜΟΝΟ όσοι οργανώνουν αγώνες Trophy και μόνο όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτούς) άντε ρώτα και μάθε ποιός είμαι, σε πόσους αγώνες έχω τρέξει, πόσους έχω κερδίσει, ποιούς αγώνες έχω οργανώσει ή υποδείξει, ποιούς κανονισμούς, από αυτούς που μέχρι πρόπερσι τρέχατε έχω συγγράψει και τι άλλο έχω προσφέρει σε αυτό το χώρο (γιατί εγώ όταν έτρεχα εσύ δεν είχες σκεφτεί ακόμα να τρέξεις ή να οργανώσεις αγώνα ) και μετά γράψε τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως σου τα υπέδειξαν ;) .

Ίσως θα έπρεπε να βγαίνω κι εγώ συνέχεια και να ζητάω να με προσκυνάτε για την τοοοοοσο μεγάλη μου προσφορά στο 4χ4 και τις τοοοοοσες θυσίες που έχω κάνει για το καλό του χώρου. Δεν το έκανα ποτέ μου και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Βλέπεις εγώ δεν είμαι η αδελφή Τερέζα του 4χ4...

Καλά να περάσετε, καλούς αγώνες και καλά ξεμπερδέματα.

Γιώργος Πέτραινας
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Γιώργο …. Όχι τέτοια συμπεριφορά από εσένα , τουλάχιστον σεβάσου αυτούς που σε γνωρίζουν και σε εκτιμούν …
Ο Αθανασίου είναι ο Αθανασίου και αν θέλει να συμετάσχει δεν περιμένει αβανταδόρους , αν αυτός κρίνει ότι πρέπει θα είναι εκεί καλεσμένος ήτε ακάλεστος !!!

Παρακαλώ σεβαστείτε το σκοπό του Post . :( :( :(
mbg

Post by mbg »

Ο Μιχαλης ο ταξιτζης ειναι νιοπαντρος και καθε βραδυ απολαμβανει τον ερωτα με την γυναικα του προσπαθωντας να αποκτησει διαδοχο. Μετα κανα δυο μηνες του ανακοινωνει η γυναικα του οτι ειναι εγκυος και οτι η κοιλια της εχει ηδη αρχισει να φουσκωνει. Επισκεπτονται λοιπον τον γυναικολογο για την πρωτη εξεταση ο οποιος τους λεει οτι ειναι ενα απλο ανεμογκαστρι και οτι συντομα η κοιλια της Μαριας θα ξεφουσκωσει.
Ενα βραδυ το Μαρακι φοραει τα σεξοκαυλοδιαφανη εργαλεια και λεει του Μιχαλη οτι πρεπει να προσπαθησουν ξανα. Την πλακωνει ο ταριφας στα .... και ω του θαυματος η Μαρια μετα καμια δεκαρια μερες εχει τα πρωτα συμπτωματα. Μια και δυο τρεχουν στον γυναικολογο ο οποιος τους λεει οτι παλι ανεμογκαστρι ειναι και οτι θα ξεφουσκωσει η κοιλια της Μαριας. Το σκηνικο επαναλαμβανεται καμια δυο φορες ακομη με αποτελεσμα ο Μιχαλης να αραιωσει τις επισκεψεις στο συζυγικο κρεβατι.
Αφου περασε λοιπον ενα διαστημα ερωτικης απραξιας το Μαρακι που ο καημος της ειναι να γινει μανα φοραει παλι ενα βραδυ τα πονηρα εργαλεια και λεει του Μιχαλη οτι πρεπει να ξαναδοκιμασουν. Αστο ρε γυναικα της απανταει αυτος. Μα αγαπη μου θα κανουμε τον διαδοχο που τοσο πολυ θελεις επιμενει η Μαρια. Αστο που σου λεω ρε μωρο μου της λεει ο Μιχαλης. Πες μου τι σου συμβαινει τον ρωταει η γυναικα του. Τι να μου συμβαινει ρε γυναικα της λεει αυτος. Με πηρανε χαμπαρι στην πιατσα και μου φωναζουν " Αντε ρε Μιχαλη βγαλε την που..α να φουσκωσουμε τα λαστιχα" :lol: :lol: :lol:
Οποιαδηποτε ομοιωτης με προσωπα και καταστασεις ειναι εντελως τυχαια.

Υ.Γ. Αρη μου μου αγριευεις καλαμπουρι κανω για να ηρεμουν οι καταστασεις.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Νωρίς δεν είναι για να αρχίσει η φαγωμάρα?
Πάλι τα ίδια?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”