Ο Μιχαλης ο ταξιτζης ειναι νιοπαντρος και καθε βραδυ απολαμβανει τον ερωτα με την γυναικα του προσπαθωντας να αποκτησει διαδοχο. Μετα κανα δυο μηνες του ανακοινωνει η γυναικα του οτι ειναι εγκυος και οτι η κοιλια της εχει ηδη αρχισει να φουσκωνει. Επισκεπτονται λοιπον τον γυναικολογο για την πρωτη εξεταση ο οποιος τους λεει οτι ειναι ενα απλο ανεμογκαστρι και οτι συντομα η κοιλια της Μαριας θα ξεφουσκωσει.
Ενα βραδυ το Μαρακι φοραει τα σεξοκαυλοδιαφανη εργαλεια και λεει του Μιχαλη οτι πρεπει να προσπαθησουν ξανα. Την πλακωνει ο ταριφας στα .... και ω του θαυματος η Μαρια μετα καμια δεκαρια μερες εχει τα πρωτα συμπτωματα. Μια και δυο τρεχουν στον γυναικολογο ο οποιος τους λεει οτι παλι ανεμογκαστρι ειναι και οτι θα ξεφουσκωσει η κοιλια της Μαριας. Το σκηνικο επαναλαμβανεται καμια δυο φορες ακομη με αποτελεσμα ο Μιχαλης να αραιωσει τις επισκεψεις στο συζυγικο κρεβατι.
Αφου περασε λοιπον ενα διαστημα ερωτικης απραξιας το Μαρακι που ο καημος της ειναι να γινει μανα φοραει παλι ενα βραδυ τα πονηρα εργαλεια και λεει του Μιχαλη οτι πρεπει να ξαναδοκιμασουν. Αστο ρε γυναικα της απανταει αυτος. Μα αγαπη μου θα κανουμε τον διαδοχο που τοσο πολυ θελεις επιμενει η Μαρια. Αστο που σου λεω ρε μωρο μου της λεει ο Μιχαλης. Πες μου τι σου συμβαινει τον ρωταει η γυναικα του. Τι να μου συμβαινει ρε γυναικα της λεει αυτος. Με πηρανε χαμπαρι στην πιατσα και μου φωναζουν " Αντε ρε Μιχαλη βγαλε την που..α να φουσκωσουμε τα λαστιχα"
Οποιαδηποτε ομοιωτης με προσωπα και καταστασεις ειναι εντελως τυχαια.
Υ.Γ. Αρη μου μου αγριευεις καλαμπουρι κανω για να ηρεμουν οι καταστασεις.