φιλαράκο, μαζίμου λίγα λόγια. εσύ θα έρθεις με το πατίνι σου και θα το παίζεις ψύχραιμος.Drimon wrote:Το ψυγείο, εκεί στην γωνία, σε τί θα χρησημέψει στο γκαράζ;;;antonisxj wrote:κάγκουρες.
επιτέλους, το γκαράζ τελείωσε,
και ο υποπόταμος είναι μέσα.
Σκοπεύεις να μείνεις πολλές μέρες εκεί μέσα κλεισμένος;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σανό για τον ιπποπόταμο δεν βλέπω κι ανησηχώ. Θα το αδυνατίσεις το ζωντανό και δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του, στη συνάντηση, γι άλλη μια φορά!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η δικαιολογίες θα είναι: "δεν περνάω, έχω μικρά λάστιχα" "δεν περνάω, δεν έχω ενισχυμένα" "δεν περνάω, δεν έχω μεγάλο κινητήρα", "δεν περνάω,δεν έχω transfer", τα έχουμε ζήσει απο κοντά φιλαράκο και τα ξέρουμε, κάτσε λοιπόν κι'εσύ στη γωνιά σου με τους υπόλοιπους να το παίζεται μαγκιά, κλανιά, και κω΄λο φινιστρίνι. Λέλο.
το ψυγείο το έχω γιατί σαν κλασικό αμερικανάκι, μαζευόμαστε με φίλους στα γκαράζ μέχρι αργά και ντακάρουμε τσοι μπύρες και τσοι τσικουδιές. κάπου πρέπει να τα έχουμε κοντά.
φίλε το καλοκαιράκι θα έχω μόνιμα έξω ψησταριά, μπύρες, φουσκωτή πισίνα και το ψεκαστικό του κήπου για δροσά.
όσο για τον υποπόταμο, μην νοιάζεσαι. τον ταϊζω συχνά. τρώει κάτι wranglerάκια για πρωινό και κάτι suzukάκια για μεσημεριανό. το βράδυ για να μην του χαλάσει ο ύπνος, τρώει καναδυό σουβλακοJYMΝάκια.