Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote:κάγκουρες.
επιτέλους, το γκαράζ τελείωσε,
και ο υποπόταμος είναι μέσα.
Το ψυγείο, εκεί στην γωνία, σε τί θα χρησημέψει στο γκαράζ;;;
Σκοπεύεις να μείνεις πολλές μέρες εκεί μέσα κλεισμένος;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σανό για τον ιπποπόταμο δεν βλέπω κι ανησηχώ. Θα το αδυνατίσεις το ζωντανό και δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του, στη συνάντηση, γι άλλη μια φορά!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλαράκο, μαζίμου λίγα λόγια. εσύ θα έρθεις με το πατίνι σου και θα το παίζεις ψύχραιμος.
η δικαιολογίες θα είναι: "δεν περνάω, έχω μικρά λάστιχα" "δεν περνάω, δεν έχω ενισχυμένα" "δεν περνάω, δεν έχω μεγάλο κινητήρα", "δεν περνάω,δεν έχω transfer", τα έχουμε ζήσει απο κοντά φιλαράκο και τα ξέρουμε, κάτσε λοιπόν κι'εσύ στη γωνιά σου με τους υπόλοιπους να το παίζεται μαγκιά, κλανιά, και κω΄λο φινιστρίνι. Λέλο.

το ψυγείο το έχω γιατί σαν κλασικό αμερικανάκι, μαζευόμαστε με φίλους στα γκαράζ μέχρι αργά και ντακάρουμε τσοι μπύρες και τσοι τσικουδιές. κάπου πρέπει να τα έχουμε κοντά.
φίλε το καλοκαιράκι θα έχω μόνιμα έξω ψησταριά, μπύρες, φουσκωτή πισίνα και το ψεκαστικό του κήπου για δροσά.
όσο για τον υποπόταμο, μην νοιάζεσαι. τον ταϊζω συχνά. τρώει κάτι wranglerάκια για πρωινό και κάτι suzukάκια για μεσημεριανό. το βράδυ για να μην του χαλάσει ο ύπνος, τρώει καναδυό σουβλακοJYMΝάκια.
:lol:
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:
Drimon wrote:
antonisxj wrote:κάγκουρες.
επιτέλους, το γκαράζ τελείωσε,
και ο υποπόταμος είναι μέσα.
Το ψυγείο, εκεί στην γωνία, σε τί θα χρησημέψει στο γκαράζ;;;
Σκοπεύεις να μείνεις πολλές μέρες εκεί μέσα κλεισμένος;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σανό για τον ιπποπόταμο δεν βλέπω κι ανησηχώ. Θα το αδυνατίσεις το ζωντανό και δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του, στη συνάντηση, γι άλλη μια φορά!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλαράκο, μαζίμου λίγα λόγια. εσύ θα έρθεις με το πατίνι σου και θα το παίζεις ψύχραιμος.
η δικαιολογίες θα είναι: "δεν περνάω, έχω μικρά λάστιχα" "δεν περνάω, δεν έχω ενισχυμένα" "δεν περνάω, δεν έχω μεγάλο κινητήρα", "δεν περνάω,δεν έχω transfer", τα έχουμε ζήσει απο κοντά φιλαράκο και τα ξέρουμε, κάτσε λοιπόν κι'εσύ στη γωνιά σου με τους υπόλοιπους να το παίζεται μαγκιά, κλανιά, και κω΄λο φινιστρίνι. Λέλο.

το ψυγείο το έχω γιατί σαν κλασικό αμερικανάκι, μαζευόμαστε με φίλους στα γκαράζ μέχρι αργά και ντακάρουμε τσοι μπύρες και τσοι τσικουδιές. κάπου πρέπει να τα έχουμε κοντά.
φίλε το καλοκαιράκι θα έχω μόνιμα έξω ψησταριά, μπύρες, φουσκωτή πισίνα και το ψεκαστικό του κήπου για δροσά.
όσο για τον υποπόταμο, μην νοιάζεσαι. τον ταϊζω συχνά. τρώει κάτι wranglerάκια για πρωινό και κάτι suzukάκια για μεσημεριανό. το βράδυ για να μην του χαλάσει ο ύπνος, τρώει καναδυό σουβλακοJYMΝάκια.
:lol:

Και μετά από τόσο φαγητό όταν ρεύετε πετάει από την εξάτμιση κανα ημιαξόνιο, κανα γρανάζι, ,κανα μπιλιοφόρο και άλλα τέτοια δύσπεπτα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

δεν έχει μπιλιοφόρους ρε!
κλάνει κι'ανοίγει τρύπα στον τοίχο.
ρεύεται και στραβώνουν οι γκαραζόπορτες.
XJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:δεν έχει μπιλιοφόρους ρε!
κλάνει κι'ανοίγει τρύπα στον τοίχο.
ρεύεται και στραβώνουν οι γκαραζόπορτες.

Ναι,ναι, γκαζωνει και πνιγεται απο την καπνα του, γκουχ-γκουχ :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:.....η δικαιολογίες θα είναι:
"δεν περνάω, έχω μικρά λάστιχα"...Αν δεν έχω καταφέρει να βρώ τα 31" που ψάχνω θ' αφήσω τα 33" και ας μη μείνει πλαστικό για πλαστικό!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"δεν περνάω, δεν έχω ενισχυμένα"......Μπορεί να έχουμε μια μικρή καθηστέρηση με την τοποθέτηση, αλλά να είσαι σύγουρος ότι και ενησχημένα να μην έχω, δεν θα πώ όχι (κι ας τα πάρω στη μασχάλη) :twisted: :twisted: :twisted:
"δεν περνάω, δεν έχω μεγάλο κινητήρα"....Μην φοβάσε! Ο Αυτοκράτορ δεν έχει τέτοια κολήματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
"δεν περνάω,δεν έχω transfer".....Να είσαι σύγουρος οτι ούτε κι αυτό θα τ' ακούσεις! Έχει αλαχτεί εδώ και καιρό!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
antonisxj wrote:....όσο για τον υποπόταμο....
Μας κλάνει μια μάντρα @@!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

XJ ''The Doctor'' wrote: Ναι,ναι, γκαζωνει και πνιγεται απο την καπνα του, γκουχ-γκουχ :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΤΟΥΦΑ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ!!!!!
XJ ''The Doctor''

Μας βλεπω στη Γ' να τα περνουμε απο εκει φορτωμενα
( με πρωτο και καλυτερο, ποιον αλλο :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

στο τζίμνι έχεις τους μαμά άξονες με 33' ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι transfer έβαλες? απο samurai? :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:στο τζίμνι έχεις τους μαμά άξονες με 33'?
Ναι. Είπαμε έκανα μλκια με τα λάστιχα και τώρα ψάχνω να την διορθώσω. :( :( :(
antonisxj wrote:τι transfer έβαλες? απο samurai?
Ναι με 4.16.
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”