souki wrote:stavrosd wrote:
Εσύ πως το χρησιμοποιείς και σου είναι τόσο χρήσιμο??Για λέγε, για λέγε

Ας αρχισω απο το οτι απο τοτε που θυμαμαι να τρεχω δεν ειχα καν gps
Σε εναν αγωνα πηγα με gps γιατι δεν εμπαινε terratrip και να σου πω την αληθεια θεωρω αδικη την χρηση του ιδιως οταν ξερεις να το χειριζεσαι.
Το 2009 στη Λειβαδεια σε μια απλη εμειναν ποσα αυτ/τα μεσα στη λασπη,την οποια εμεις περασαμε παραλληλα γιατι ειδα κατα τυχη στο gps οτι και ο διπλα δρομος εβγαζε στο ιδιο σημειο...το θεωρεις δικαιο?ειπα απο μεσα μου.."ατσα αβαντες που εχουν οσοι το χρησιμοποιουν!"
και γιατι εγω που χανομαι να πρεπει να διαβαζω το rb αναποδα και ο αλλος απλος να ακολουθει το ιχνος του?
Ας μην αναφερθω σε κοπανες...ποσο ευκολο ειναι να κανεις..

Χμμμ δεν το είχα σκεφτεί!
Πάντως τώρα κοπάνες κομμένες o big brother παρακολουθεί
mitsos wrote:
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν ο δρομος ειναι ενα σταδιο πριν την ασφαλτοστρωση με το 3Α ετοιμο, τοτε χανεται το "παιχνιδι" (οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον)..... να πηγαινεις με ενα πισωκινητο αμαξι κ αντι για terratrip με το κοντερ (επειδη διασταυρωση απο διασταυρωση ειναι 500μετρα αποσταση κ αυτα ειναι παλι αρκετα κεντρικα, ε σε βγαζει απο το νοημα του αγωνα πλοηγησης κ 4χ4.....
Συνφωνώ!
ΔΩΣΤΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!! Να χανει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!!
Ένα σημείο είναι αρκετό για να δώσει και τη διάσταση της πλοήγησης.
Απλά να μην χρειάζεται να βγαίνουμε απο το αυτοκίνητο και να χρησιμοποιούμε εξάντα
Να ρωτήσω κάτι ακόμη ?
Με τον συντελεστή που λέγαμε τί γίνετε?