Προς keravno

superspiounos

Re: Προς keravno

Post by superspiounos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση δεν έχει σημασία κυρία Mitsos.

.....

Βρε, βρε.... κοίτα ποιος μιλάει... :lol:
superspiounos

Post by superspiounos »

S.Doukeris wrote:
superspy wrote:Λοιπόν βλέπω ότι συστηματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σχετικά με το πόσο χρεώνονται τα αποτελέσματα;

Δηλαδή η Εκάλη, η το Ναύπλιο ή ο Αποστολίδης ή δε θυμάμαι που αλλού έχω βοηθήσει έχουν πληρώσει για RB και αποτελέσματα; Πόσα; Να μας πούν καλύτερα εκείνοι;
Αν θυμάμαι καλά ο Κατσιμαλής μας έπαιρνε 1860 για τον τεχνικό έλεγχο και ο friar 1950.
Τώρα δεν θυμάμαι αυτή η διαφορά στις τιμές των δύο από που προέκυπτε. Ή θα ήταν επειδή ο friar έτρωγε τέσσερα σάντουιτς παραπάνω για πρωινό ή θα έκανε κάποια ειδική τιμή ο Κατσιμαλής λόγω της γνωστής συμφωνίας των Σπύρων. Αν θυμηθώ θα σας πω.
Θυμάμαι όμως σίγουρα πως όταν ο Κατσιμαλής "μας τα έκανε όλα" (Τ.Ε, roadbook, αποτελέσματα, itrack κλπ) έπαιρνε 4000 σε μετρητά ή πληρώναμε το γραμμάτιο του καινούργιου σπιτιού του απέναντι από της Τζούλιας.
Καλό κουράγιο σε όλους!

Ξέχασες τη σαμπάνια.... είναι για ιερό σκοπό... καταλαβαίνεις ;)
superspiounos

Post by superspiounos »

GENERAL LEE wrote:http://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αντε αλκοολικοι θα καταλήξουμε στο τελος , παω να φερω τα σεα μου ...

Βρέ μπαγάσηδες πόσες σελίδες γράψατε σε 11 ώρες :shock: :shock: :shock:
friar

Post by friar »

superspy wrote:
GENERAL LEE wrote:http://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αντε αλκοολικοι θα καταλήξουμε στο τελος , παω να φερω τα σεα μου ...

Βρέ μπαγάσηδες πόσες σελίδες γράψατε σε 11 ώρες :shock: :shock: :shock:
αν δεν είσαι On-Line χάνεις συνέχειες.... :lol:
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
pienaf

Post by pienaf »

friar wrote:αν δεν είσαι On-Line χάνεις συνέχειες.... :lol:
Ναι, αλλά ο admin πάει να μας το χαλάσει.
Θα πάνε χαμένες οι προμήθειες...
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Ποιός λέει ιστορίες για αγρίους άστε καλύτερα!

Αφού τελειώσατε από τα τηλέφωνα που ζητούσατε υποστήριξη και σας ακολούθησαν μόνο ο aapo και ο doukeris, τώρα εποιστρέψατε ηττημένος - μόνο δύο απο τους δεκάδες που πήρατε τηλέφωνο - να απαντήσετε;

Μήπως χαρίζετε και τις φωτογραφίες σας;
Μήπως έχετε εταιρία και ΑΦΜ να τα κάνετε όλα αυτά;
Μήπως οι κωδικοί που δίνετε επι πληρωμή για τα προγράμματά σαςείναι για να τα προστατέψετε απο hakker;

Τσιφλίκι τον έχετε κάνει το χώρο των αγώνων και ο Αθανασίου που βρίσκει λύσεις μόνος του σας χαλάει τη μαγιά.

Κοντέψατε να τινάξετε τον αγώνα στο Καρπενήσι στον αέρα για τα χρήματα. Τα πάντα για εσάς έχουν μία τιμή.

Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, αν ο Πέτρος Τριανταφύλης σας έχει πληρώσει για να προβάλετε το 4Χ4 Magazine απο το site σας, εγώ είμαι τσολιάς στα ανάκτορα! Το Τετρακίνηση Mag και όσα έλεγε σου έφταιγε, γι΄αυτό ζήτησες χρήματα...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Image
shaka

Post by shaka »

Image
keravnos

Post by keravnos »

Για τα παραλειπόμενα απο την Κομοτηνή με παρακάλεσαν 2 αγωνιζόμενοι με πμ να μη τα βάλω για να μη χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει για τους αγώνες trophy για τη συνάντηση της Θεσσαλονίκης και έτσι θα το ξαναδούμε μετά τη συνάντηση. Πάντως και για τη συνάντηση μαθαίνω ότι γίνετε πολύ παρασκήνιο για το συσχετισμό των δυνάμεων. Θα δούμε πως θα πάει και τα ξαναλέμε.
Scaravaios

Post by Scaravaios »

Επειδή πολλοί με πήραν τηλέφωνο ότι είμαι ο keravnos, απλά σας λέω ότι δεν είμαι. Ο ίδιος αναφέρει ποίος είναι:
keravnos wrote:Σε τροφυ του έβρου ο dista με τους κρητικούς βγένουν τα αποτελέσματα και είναι δεύτεροι και του λέει ο Ράπτης πάμε για απονομή και του λέει ο dista όχι πρέπει να δώσεις το μισάωρο. Πίνουν ουίσκια και γιορτάζουν το πρώτο κύπελλο που παίρνουν σε τρόφυ. Πάμε 2-3 λοιπόν και του λέμε ότι θέλουμε να μας ελέκξει τις ποινές αν έχουν κανα λάθος. Ο dista παίρνει τις καρτέλες και άρχίζει και ψάχνει βρίσκει σε 2 λάθη και μας το λέει του λέμε τι να κάνουμε και μας παίρνει και πάμε στον Φίλιπα που έβγαλε τα αποτελέσματα και του εξηγεί τα λάθη. Με αρκετό ψάξιμο τα βρίσκει και αυτός και το παραδέχετε. Ρωτάει το dista τι κάνουμε τώρα και του λέει τα διορθώνεις φυσικά και από τη 2 θέση πέφτει στη 4-5 δε θυμάμε θέση.
Αυτά τα ολίγα.
Καλό μήνα και καλή Ανάσταση.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”