Γιάννης Αθανασίου wrote:Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση δεν έχει σημασία κυρία Mitsos.
.....
Βρε, βρε.... κοίτα ποιος μιλάει...

Γιάννης Αθανασίου wrote:Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση δεν έχει σημασία κυρία Mitsos.
.....
S.Doukeris wrote:Αν θυμάμαι καλά ο Κατσιμαλής μας έπαιρνε 1860 για τον τεχνικό έλεγχο και ο friar 1950.superspy wrote:Λοιπόν βλέπω ότι συστηματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σχετικά με το πόσο χρεώνονται τα αποτελέσματα;
Δηλαδή η Εκάλη, η το Ναύπλιο ή ο Αποστολίδης ή δε θυμάμαι που αλλού έχω βοηθήσει έχουν πληρώσει για RB και αποτελέσματα; Πόσα; Να μας πούν καλύτερα εκείνοι;
Τώρα δεν θυμάμαι αυτή η διαφορά στις τιμές των δύο από που προέκυπτε. Ή θα ήταν επειδή ο friar έτρωγε τέσσερα σάντουιτς παραπάνω για πρωινό ή θα έκανε κάποια ειδική τιμή ο Κατσιμαλής λόγω της γνωστής συμφωνίας των Σπύρων. Αν θυμηθώ θα σας πω.
Θυμάμαι όμως σίγουρα πως όταν ο Κατσιμαλής "μας τα έκανε όλα" (Τ.Ε, roadbook, αποτελέσματα, itrack κλπ) έπαιρνε 4000 σε μετρητά ή πληρώναμε το γραμμάτιο του καινούργιου σπιτιού του απέναντι από της Τζούλιας.
Καλό κουράγιο σε όλους!
GENERAL LEE wrote:http://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε αλκοολικοι θα καταλήξουμε στο τελος , παω να φερω τα σεα μου ...
αν δεν είσαι On-Line χάνεις συνέχειες....superspy wrote:GENERAL LEE wrote:http://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε αλκοολικοι θα καταλήξουμε στο τελος , παω να φερω τα σεα μου ...
Βρέ μπαγάσηδες πόσες σελίδες γράψατε σε 11 ώρες![]()
![]()
Ναι, αλλά ο admin πάει να μας το χαλάσει.friar wrote:αν δεν είσαι On-Line χάνεις συνέχειες....
Αυτά τα ολίγα.keravnos wrote:Σε τροφυ του έβρου ο dista με τους κρητικούς βγένουν τα αποτελέσματα και είναι δεύτεροι και του λέει ο Ράπτης πάμε για απονομή και του λέει ο dista όχι πρέπει να δώσεις το μισάωρο. Πίνουν ουίσκια και γιορτάζουν το πρώτο κύπελλο που παίρνουν σε τρόφυ. Πάμε 2-3 λοιπόν και του λέμε ότι θέλουμε να μας ελέκξει τις ποινές αν έχουν κανα λάθος. Ο dista παίρνει τις καρτέλες και άρχίζει και ψάχνει βρίσκει σε 2 λάθη και μας το λέει του λέμε τι να κάνουμε και μας παίρνει και πάμε στον Φίλιπα που έβγαλε τα αποτελέσματα και του εξηγεί τα λάθη. Με αρκετό ψάξιμο τα βρίσκει και αυτός και το παραδέχετε. Ρωτάει το dista τι κάνουμε τώρα και του λέει τα διορθώνεις φυσικά και από τη 2 θέση πέφτει στη 4-5 δε θυμάμε θέση.