Αααααααααααααααααααααααααα....................για σε παρακαλώώώώ΄................είδες εσύ κανένα να καπνίζειDrimon wrote:Καπνίζουν λίγο παραπάνω απ' το κανονικό!aggas wrote:Γιατί ρε καγκουράκο έχεις κανένα πρόβλημα με τα μαζουτόκαυστα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αααααααααααααααααααααααααα....................για σε παρακαλώώώώ΄................είδες εσύ κανένα να καπνίζειDrimon wrote:Καπνίζουν λίγο παραπάνω απ' το κανονικό!aggas wrote:Γιατί ρε καγκουράκο έχεις κανένα πρόβλημα με τα μαζουτόκαυστα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο ένα;;;!!!aggas wrote:Αααααααααααααααααααααααααα....................για σε παρακαλώώώώ΄................είδες εσύ κανένα να καπνίζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ βρε ναυτοκάγκουρα τέσσερα ξέρω εδώ μέσα και δεν καπνίζει κανέναDrimon wrote:Μόνο ένα;;;!!!aggas wrote:Αααααααααααααααααααααααααα....................για σε παρακαλώώώώ΄................είδες εσύ κανένα να καπνίζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορός!!!
Τούφα το ντουμάνι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι ΠΑΛΑΒΟΣ;;;;;;;aggas wrote:.....τέσσερα ξέρω εδώ μέσα και δεν καπνίζει κανένα....
Αν χαλάσει αυτό http://img138.imageshack.us/i/dsc01664i.jpg/antonisxj wrote:...ήμουν στο καράβι...
...είχε χαλάσει το δίσταυρο του άξονα μετάδωσης της προπέλας...
...ξέρετε τώρα... ξύλο, δεματικό, σφυροκάλεμο, τρυπανόβιδες... και έτοιμος ο σταυρός...
Θα έχει τσάμπα ούζο!!!antonisxj wrote:..απο σήμερα έχω τζάμπα εισιτήρια...
Καλημέρα καγκουράκια!!!!!!!!!!1Drimon wrote:Είσαι ΠΑΛΑΒΟΣ;;;;;;;aggas wrote:.....τέσσερα ξέρω εδώ μέσα και δεν καπνίζει κανένα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπάς κι έχουν θολώσει τα ματάκια σου απο το μαζούτ και δεν βλέπουν μπροστά τους;;;;
Ή είσαι τόσο αμερόληπτος με τα μαζουτοκίνητα σαν τον άλλον, τον πορωμένο, με τ' αμερικάνικα;;;![]()
![]()
![]()
Τώρα τί θες; Να ξεκινήσω να ψάχνω για φωτό που υπάρχουν εδω μέσα με τα μαζουτοκίνητα;;;!!!!
Μην μου βάζεις δουλειά νυχτιάτικα!!!!!![]()
φίλε, το Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ όταν είχε έρθει στο Ναύσταθμο στη Σούδα για επισκευή, ποιόν νομίζεις πως κάλεσαν μόλις συνάντησαν πρόβλημα?aggas wrote: (Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1943!!!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:
χτυπούσα με τη βαριά και ράγιζαν οι μόλοι.
απο καιρό...XJ ''The Doctor'' wrote: Παει...................
Μεχρι εδω ηταν..............
Το'χασε ο καγκουρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()