Αααααααααααααααααααααααααα....................για σε παρακαλώώώώ΄................είδες εσύ κανένα να καπνίζειDrimon wrote:Καπνίζουν λίγο παραπάνω απ' το κανονικό!aggas wrote:Γιατί ρε καγκουράκο έχεις κανένα πρόβλημα με τα μαζουτόκαυστα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Μόνο ένα;;;!!!aggas wrote:Αααααααααααααααααααααααααα....................για σε παρακαλώώώώ΄................είδες εσύ κανένα να καπνίζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορός!!!
Τούφα το ντουμάνι!!!!
Εγώ βρε ναυτοκάγκουρα τέσσερα ξέρω εδώ μέσα και δεν καπνίζει κανέναDrimon wrote:Μόνο ένα;;;!!!aggas wrote:Αααααααααααααααααααααααααα....................για σε παρακαλώώώώ΄................είδες εσύ κανένα να καπνίζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σορός!!!
Τούφα το ντουμάνι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπάς και παίρνεις τίποτα ληγμένα σαν τον Τζίμη τον μαύρο θερμαστή απο το Τζιμπουτί ή μήπως από την πολλή μαυρίλα που βλέπεις καπνίζουν και τα μάτια σου;
Είσαι ΠΑΛΑΒΟΣ;;;;;;;aggas wrote:.....τέσσερα ξέρω εδώ μέσα και δεν καπνίζει κανένα....
Μπάς κι έχουν θολώσει τα ματάκια σου απο το μαζούτ και δεν βλέπουν μπροστά τους;;;;
Ή είσαι τόσο αμερόληπτος με τα μαζουτοκίνητα σαν τον άλλον, τον πορωμένο, με τ' αμερικάνικα;;;
Τώρα τί θες; Να ξεκινήσω να ψάχνω για φωτό που υπάρχουν εδω μέσα με τα μαζουτοκίνητα;;;!!!!
Μην μου βάζεις δουλειά νυχτιάτικα!!!!!
Αν χαλάσει αυτό http://img138.imageshack.us/i/dsc01664i.jpg/antonisxj wrote:...ήμουν στο καράβι...
...είχε χαλάσει το δίσταυρο του άξονα μετάδωσης της προπέλας...
...ξέρετε τώρα... ξύλο, δεματικό, σφυροκάλεμο, τρυπανόβιδες... και έτοιμος ο σταυρός...
θα έρθεις να με βοηθήσεις;
Θα έχει τσάμπα ούζο!!!antonisxj wrote:..απο σήμερα έχω τζάμπα εισιτήρια...
ειδικότης μου.
να έρθω. που? πές μου μοντέλο καραβιού και χρονολιγία να σου στείλω σχέδιο με πατέντα.
άντε, τι κάθεσαι?
να έρθω. που? πές μου μοντέλο καραβιού και χρονολιγία να σου στείλω σχέδιο με πατέντα.
άντε, τι κάθεσαι?
if it doesn't break, fix it until it does
Καλημέρα καγκουράκια!!!!!!!!!!1Drimon wrote:Είσαι ΠΑΛΑΒΟΣ;;;;;;;aggas wrote:.....τέσσερα ξέρω εδώ μέσα και δεν καπνίζει κανένα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπάς κι έχουν θολώσει τα ματάκια σου απο το μαζούτ και δεν βλέπουν μπροστά τους;;;;
Ή είσαι τόσο αμερόληπτος με τα μαζουτοκίνητα σαν τον άλλον, τον πορωμένο, με τ' αμερικάνικα;;;![]()
![]()
![]()
Τώρα τί θες; Να ξεκινήσω να ψάχνω για φωτό που υπάρχουν εδω μέσα με τα μαζουτοκίνητα;;;!!!!
Μην μου βάζεις δουλειά νυχτιάτικα!!!!!![]()
Ναι ρε ναυτοκάγκουρα σε προκαλώ
Το μόνο που θα βρείς για να σε βοηθήσω είναι του georgexj και αυτό μία φορά
Και όσο για την φωτό που έβαλες αυτά είναι ψωμοτύρι για τον Βασιλιά!!!
Πρέπει να ψάξω τα αρχεία μου και να σου δείξω εγώ φωτό από άξονα πλοίου για να μας πεί ο Αρχί αν μπορεί να κάνει κάτι (Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1943!!!!!)
φίλε, το Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ όταν είχε έρθει στο Ναύσταθμο στη Σούδα για επισκευή, ποιόν νομίζεις πως κάλεσαν μόλις συνάντησαν πρόβλημα?aggas wrote: (Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1943!!!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έχω ρίξει δεματικά εκει μέσα... ου...ου... έχει πάει σύννεφο.
σύρμα? χιλιόμετρα...
μπήκα μέσα στο κύτος με "βαριά" και βγήκα με "σφυράκι". απο το καταχτύπι, έλιωσα και τη βαριά
όταν έμπαινα στο αντιτορπιλικό, στεκόντουσαν σούζα μέχρι και τα φινιστρίνια.
περνούσα και τρέμανε οι τορπίλες.
περπατούσα και σιώταν το κατάστρωμα.
μιλούσα και σταματούσαν να σφυριζουν οι εξαερώσεις.
έκλανα και άλλαζε η ροή της θάλασσας.
χτυπούσα με τη βαριά και ράγιζαν οι μόλοι.
- XJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:
χτυπούσα με τη βαριά και ράγιζαν οι μόλοι.
Παει...................
Μεχρι εδω ηταν..............
Το'χασε ο καγκουρας
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
απο καιρό...XJ ''The Doctor'' wrote: Παει...................
Μεχρι εδω ηταν..............
Το'χασε ο καγκουρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσύ τώρα το κατάλαβες?