θα μπορούσαμε να είμαστε και τα στρουμφάκια.
ο doc να κάνει τον μπαρμπαστρούμφ
ο Τσέλιος να κάνει τον ΄χαχανούλη, επειδή γελάει ωραία.
ο Πάνος να κάνει αυτόν που διάβαζε ποιήματα (δεν θυμάμαι το όνομά του)
κλπ. κλπ.

antonisxj wrote:...στο δικόμου αυτί βέβαια μπορεί να χωρέσει μολυβοθήκη ολόκληρη αλλά τέλος πάντων....
Πανούληηηη, δεν μας τα 'πες αυτά!!!PanosXJ wrote:.....των Ζωνιανών...
Όπως κατάλαβες δεν έχουμε αποφασήσει ακόμα και ούτε πρόκειτε μέχρι να συμπληροθούν 50 σελίδες!lker wrote:Ρε σείς ... εχω μπερδευτεί με τις ημερομηνίες ... για πότε μιλάμε τελικά ?
Κάνεις λάθος! Κάγκουρες είμαστε! Τις συνθήκες τις φτιάχνουμε εμείς! Μπορούμε να βρούμε συνθήκες για να καγκουρέψουμε απο ένα βουνο μέσα στην καρδιά του χειμώνα μέχρι το κέντρο της Αθήνας μες στο κατακαλόκαιρο (αλήθεια έχετε κάνει ποτέ τράϊαλ σε ζαρντινιέρες και ανισόπεδες διαβάσεις;).lker wrote: Εκτός αυτού έχω να κάνω και μια πρόταση ... επειδή ούτως ή άλλως λόγω εποχής δύσκολα θα βρούμε καγκουροσυνθήκες...
Κάτι τέτοιο πρότηνα κι εγώ (στο μυαλό μου είσαι συντοφεlker wrote: δεν διοργανώνουμε το πρώτο ... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ? Ο καιρός θα είναι τέλειος για κατασκήνωση ... αρκεί να βρούμε ένα μέρος το οποίο ... θα μπορεί να φιλοξενήσει τόσα άτομα ... θα μπορεί να μας επιτρέψει να στήσουμε μια μικρή πιστούλα (ή ακόμη καλύτερα να την προσφέρει η φύση χωρίς δική μας παρέμβαση) ... ψησταριές ... και ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας στην τελική ...
Άγγελε ανέλαβε δράση!lker wrote: ... ψησταριές ... και ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας στην τελική ...