Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα μπορούσαμε να είμαστε και τα στρουμφάκια.
ο doc να κάνει τον μπαρμπαστρούμφ
ο Τσέλιος να κάνει τον ΄χαχανούλη, επειδή γελάει ωραία.
ο Πάνος να κάνει αυτόν που διάβαζε ποιήματα (δεν θυμάμαι το όνομά του)
κλπ. κλπ. :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Και εσυ θα εισουν αυτος που εκανε συνεχεια δοκιμες και ανατιναξεις... :lol:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

όχι ρε!
αυτός είσαι εσύ!
Ο Χαχανούλης σπαταλά όλο του το χρόνο ετοιμάζοντας σκανταλιές και δωράκια που ανατινάζονται όταν τα ανοίγεις. Γενικά είναι το πιο ανήσυχο στρουμφάκι και σπάει πλάκα εις βάρος των άλλων.

ο Πάνος:
Ο Λουλουκος γυρνάει ολη μέρα στο χωριό και στο δάσος μ΄ενα μολύβι στο ένα χερι κι ένα χαρτί στο άλλο, ψάχνοντας για έμπνευση. Ολη τη μέρα προσπαθεί να βρει ρίμες με το μυαλό του στα συννεφα. Η Στρουμφιτα είναι γι΄αυτόν η κυριότερη πηγη έμπνευσης.

ο doc:
Ο Παπαστρούμφ είναι ο μόνος χαρακτήρας ανάμεσα στα στρουμφάκια που είναι ντυμένος με κόκκινα ρούχα και κόκκινο σκούφο. Είναι ο αρχηγός της κοινότητας και πατρική φιγούρα για τα υπόλοιπα στρουμφάκια. Γνωρίζει να φτιάχνει μαγικά φίλτρα, αλλά δεν παρουσιάζεται σαν μάγος.

εγώ μάλον είμαι:
Ο Προκοπης ειναι το στρουμφάκι που μπορεί να κάνει τα πάντα στο χωριό. Όχι μόνο μπορεί να διορθώσει τα πάντα, αλλά μπορεί και να σκαρφιστεί δεκάδες διαφορετικές χρήσιμες εφευρέσεις. Ενα ρομποτ, ενα μικρό τρένο, ακόμα και ένα αεροπλάνο!! Καθώς είναι πάντα απασχολημένος, θα τον βρείτε με την μπλε φόρμα του κι ένα μολύβι στο αυτί του.
στο δικόμου αυτί βέβαια μπορεί να χωρέσει μολυβοθήκη ολόκληρη αλλά τέλος πάντων. :lol:

ο georgexj μάλον είναι:
Ο Γκρινιάρης που είναι πάντα αντίθετος με το ότι και αν πει κανείς τσαντίζεται με το παραμικρό. Είναι πάντα αρνητικός έχει όμως μαλακή καρδιά και αγαπάει τους φίλους του, ωστόσο τσαντίζεται ακόμα περισσότερο όταν αυτή αποκαλύπτεται και οι άλλοι το καταλαβαίνουν.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:...στο δικόμου αυτί βέβαια μπορεί να χωρέσει μολυβοθήκη ολόκληρη αλλά τέλος πάντων. :lol: ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....βεβαίως Πρόεδρέ μου και αγαπώ πολυ την Κρήτη!!! ....η καρδιά μου έχει ακριβώς το σχήμα της μεγαλονήσου και χτυπάει στους ρυθμούς του Ψηλορείτη, των Σφακιών, των Ζωνιανών, του Ροδάκινου και του Αποκορώνου!!! :)
Τσέλιος σε συγχαίρω για τις πάντοτε εύστοχες παρατηρήσεις σου οι οποίες διακρίνονται για το υψηλό πνεύμα!!!! :)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
lker

Post by lker »

Ρε σείς ... εχω μπερδευτεί με τις ημερομηνίες ... για πότε μιλάμε τελικά ? :roll:

Εκτός αυτού έχω να κάνω και μια πρόταση ... επειδή ούτως ή άλλως λόγω εποχής δύσκολα θα βρούμε καγκουροσυνθήκες δεν διοργανώνουμε το πρώτο ... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ? Ο καιρός θα είναι τέλειος για κατασκήνωση ... αρκεί να βρούμε ένα μέρος το οποίο ... θα μπορεί να φιλοξενήσει τόσα άτομα ... θα μπορεί να μας επιτρέψει να στήσουμε μια μικρή πιστούλα (ή ακόμη καλύτερα να την προσφέρει η φύση χωρίς δική μας παρέμβαση) ... ψησταριές ... και ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας στην τελική ...

Να ναι κάτι σαν την καλοκαιρινή μας συνάντηση ας πούμε ... ρέκλα, μπανάκια, φύση, φαί, γέλιο και καγκούρεμα χωρίς να πρέπει να είμστε στο δρόμο όλη μέρα, έτσι ώστε να μας δοθεί και η ευκαιρία να αράξουμε και να τα πούμε και λίγο ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Και αυτο καλο ακουγεται...
Αλλα...που να κρατησεις σε μια καρεκλα ατομα σαν τον Toro... :lol:
Image
lker

Post by lker »

Με τις απαραίτητες προυποθέσεις θα τον στρώσει και αυτός τον πωπό του σε μια καρέκλα/στρωμα/έδαφος κλπ :lol: :lol: :lol: Ή βγάζουμε και το σκαμπό απ' το περίπτερό του για να αισθάνεται πιο οικεία :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν παλι δε θέλει θα τον βάλουμε σε στρώμα με άγκυρα και θα τον έχουμε δεμένο στα βαθια :lol: :lol: :lol: Όχι τπτ άλλο ... έτσι θα γίνει και πραγματικότητα αυτό που είπε :lol: :lol: :lol: Όντως θα τον βλέπουμε με κυάλια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τέλος, βασική προυπόθεση για Φεστιβαλ θα είναι και μια πιστούλα ... φυσική ή έργο δικό μας ... εκεί πιστεύω θα βγεί και η πλημμυρίζουσα αντρίλα :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

PanosXJ wrote:.....των Ζωνιανών...
Πανούληηηη, δεν μας τα 'πες αυτά!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote:Ρε σείς ... εχω μπερδευτεί με τις ημερομηνίες ... για πότε μιλάμε τελικά ?
Όπως κατάλαβες δεν έχουμε αποφασήσει ακόμα και ούτε πρόκειτε μέχρι να συμπληροθούν 50 σελίδες! :lol: :lol: :lol:
lker wrote: Εκτός αυτού έχω να κάνω και μια πρόταση ... επειδή ούτως ή άλλως λόγω εποχής δύσκολα θα βρούμε καγκουροσυνθήκες...
Κάνεις λάθος! Κάγκουρες είμαστε! Τις συνθήκες τις φτιάχνουμε εμείς! Μπορούμε να βρούμε συνθήκες για να καγκουρέψουμε απο ένα βουνο μέσα στην καρδιά του χειμώνα μέχρι το κέντρο της Αθήνας μες στο κατακαλόκαιρο (αλήθεια έχετε κάνει ποτέ τράϊαλ σε ζαρντινιέρες και ανισόπεδες διαβάσεις;).
lker wrote: δεν διοργανώνουμε το πρώτο ... ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ? Ο καιρός θα είναι τέλειος για κατασκήνωση ... αρκεί να βρούμε ένα μέρος το οποίο ... θα μπορεί να φιλοξενήσει τόσα άτομα ... θα μπορεί να μας επιτρέψει να στήσουμε μια μικρή πιστούλα (ή ακόμη καλύτερα να την προσφέρει η φύση χωρίς δική μας παρέμβαση) ... ψησταριές ... και ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας στην τελική ...
Κάτι τέτοιο πρότηνα κι εγώ (στο μυαλό μου είσαι συντοφε :lol: ). Βέβαια δεν είναι απαρέτητο να γίνει ο συνδιασμός καλοκαίρι- παραλία (για να μην τραβήξει μακριά η βαλήτσα με την ημερομηνία), μπορούμε να κατασκηνώσουμε και σε βουνό! Και τα βουνά το Μάι έχουν την δική τους μαγεία! :D
lker wrote: ... ψησταριές ... και ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας στην τελική ...
Άγγελε ανέλαβε δράση! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”