Για τα δύο μέτρα χιόνι μας το είπαν οι ντόπιοι κυνηγοί όταν τους ρωτήσαμε για να πάμε στο καταφύγιο.Αυτό που είδες στα βίντεο είναι στα 1100 μέτρα και είναι στους 50 πόντους.Για να βγάλω άλλα 700-800 μέτρα υψόμετρο ήθελα άλλη μισή μέρα, πράγμα που δεν γινότανε λόγω του προχωρημένου της ώρας, των δύο παιδιών και το κυριότερο λόγω της ζημιάς που έπαθε το ένα αμάξι. Συν ότι και αυτά να μην ήταν τα προβλήματά μου δεν μου εγγυόταν κανείς πόσο θα ανέβαινε το πάχος του χιονιού παραπάνω και αν φυσικά θα μπορούσα να το περάσω με ένα αυτοκίνητο το οποίο ξαναθυμίζω ότι έχει μόνο μία τετράδα λάστιχα. Εγώ σας έδειξα πως πέρασα, τι βρήκα, και τι μου είπαν ότι έχει.St. Tselios wrote:Thiavazontas auta eipa:aggas wrote:...όσο ανεβαίνουμε προς καταβόθρες - καταφύγιο φτάνουμε στην κυριολεξία στα δύο μέτρα. Εγώ μετά από ζόρι κατάφερα να ανεβούμε μέχρι τα 1200 μέτρα όπου ένα Vitara παρέδωσε μπροστινό δεξιό μπιλιοφόρο στην θερμή αγκάλη του βουνού και τα τρία jimnakia απλά λαχάνιασαν!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά...
An einai etsi ekei...pou den lasponei eukola...sto Kallidromo tha ginetai tis pout@n@s...
Re pou pame re?Voltes stin paralia tha kanoume...
Meta vlepw ta video tous Aggas kai vlepw...ti?
Kalitera na min sxoliasw giati den tous kserw ollous pou eida...
H mas douleveis kai ta parousiases olla ipervolika,H den traviksate video tin wra tou xamou (opws les)...
Alla kai 2 metra xioni re Aggele pali...me ti pigate kai to eidate?Me tanks?Telos pantwn...tha mas ta peis apo konta kalytera.
Ειλικρινά θα σου πώ ότι μακάρι να μπορούσα να διαθέσω ένα τέτοιο budget ώστε να κάνω το αυτοκίνητο έτσι όπως το φαντάζομαι και να περνάω κάτι τέτοια και να γελάω.Όμως καθώς το αμάξι είναι το κύριο οικογενειακό δεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω τίποτα!!!
Αααα.......και μην ξεχνάτε ότι αλλιώς βγαίνεις στο βουνό με γυναικόπαιδα και αλλιώς με αντροπαρέα.