B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by aggas »

St. Tselios wrote:
aggas wrote:...όσο ανεβαίνουμε προς καταβόθρες - καταφύγιο φτάνουμε στην κυριολεξία στα δύο μέτρα. Εγώ μετά από ζόρι κατάφερα να ανεβούμε μέχρι τα 1200 μέτρα όπου ένα Vitara παρέδωσε μπροστινό δεξιό μπιλιοφόρο στην θερμή αγκάλη του βουνού και τα τρία jimnakia απλά λαχάνιασαν!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά...
Thiavazontas auta eipa:
An einai etsi ekei...pou den lasponei eukola...sto Kallidromo tha ginetai tis pout@n@s...
Re pou pame re?Voltes stin paralia tha kanoume...
Meta vlepw ta video tous Aggas kai vlepw...ti?
Kalitera na min sxoliasw giati den tous kserw ollous pou eida...
H mas douleveis kai ta parousiases olla ipervolika,H den traviksate video tin wra tou xamou (opws les)...
Alla kai 2 metra xioni re Aggele pali...me ti pigate kai to eidate?Me tanks?Telos pantwn...tha mas ta peis apo konta kalytera.
Για τα δύο μέτρα χιόνι μας το είπαν οι ντόπιοι κυνηγοί όταν τους ρωτήσαμε για να πάμε στο καταφύγιο.Αυτό που είδες στα βίντεο είναι στα 1100 μέτρα και είναι στους 50 πόντους.Για να βγάλω άλλα 700-800 μέτρα υψόμετρο ήθελα άλλη μισή μέρα, πράγμα που δεν γινότανε λόγω του προχωρημένου της ώρας, των δύο παιδιών και το κυριότερο λόγω της ζημιάς που έπαθε το ένα αμάξι. Συν ότι και αυτά να μην ήταν τα προβλήματά μου δεν μου εγγυόταν κανείς πόσο θα ανέβαινε το πάχος του χιονιού παραπάνω και αν φυσικά θα μπορούσα να το περάσω με ένα αυτοκίνητο το οποίο ξαναθυμίζω ότι έχει μόνο μία τετράδα λάστιχα. Εγώ σας έδειξα πως πέρασα, τι βρήκα, και τι μου είπαν ότι έχει.
Ειλικρινά θα σου πώ ότι μακάρι να μπορούσα να διαθέσω ένα τέτοιο budget ώστε να κάνω το αυτοκίνητο έτσι όπως το φαντάζομαι και να περνάω κάτι τέτοια και να γελάω.Όμως καθώς το αμάξι είναι το κύριο οικογενειακό δεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω τίποτα!!!

Αααα.......και μην ξεχνάτε ότι αλλιώς βγαίνεις στο βουνό με γυναικόπαιδα και αλλιώς με αντροπαρέα. ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Καλα με την οικογενεια εχεις δικιο...αλλα εγω δεν κανω τετοια ...σε διαδρομη που ξερω πως θα εχει περιπετεια...
Τελος παντων...ειπαμε,αφου θα ερθεις στην συναντηση θα τα πουμε απο κοντα...
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Οτιδηποτε κανει ο καθενας μας, οπως το κανει και για οσο το κανει καθως επισης για το τι δυνατοτητες εχει το καθε αυτοκινητο ειναι κατι το οποιο πρεπει να ειναι σεβαστο απο ολους.
Την πλακα μας κανουμε στο κατω κατω και τα οποιαδηποτε ''πειραγματα'' η ''σχολια'' πρεπει μονο να γινονται για τη δημιουργια κλιματος στο χαβαλε.

Μπραβο Agga, αν και με μαουνα ντιζελ καλα τα πηγες!

ΥΓ. Των παραπανω φυσικα εξαιρειται ο αρχι :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

georgexj wrote:καλη σαρακοστη σε ολους ευχομαι!!!τσουμανης ελα!!!σε βλεπω ψηνεσαι!!!οσο αφορα τα καυσημα δεν θα εχουμε προβλημα πιστευω!!!στον αγιο κωνσταντινο εχει ποσα βενζιναδικα κ ποσα χωρια γυρω γυρω.λες κ ποσα ειναι τα αυτοκινητα που εχουνε κ ποσα χιλιομετρα κανουνε την ημερα κ σιγα ποση καταναλωση εχουνε!!!αλλα κ παλι η απεργια θα ληξη!!!
Γιωργο ξερεις τι σκετφομαι???
Οτι καλο θα ειναι να μαζευτουμε αρκετοι μαζουτοκινητοι ωστε να μαζεψουμε τα βενζινικηνητα που θα εχουν μεινει......
Αλλοι στη λασπη-χιονι αλλοι απο καυσιμα-καταναλωση!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τηρουμενων των αναλογιων εγω θα μαζεψω τον Γιαννη!!!!Καλημερα φιλε ;) :lol: :lol:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Γιωργο ξερεις τι σκετφομαι???
Οτι καλο θα ειναι να μαζευτουμε αρκετοι μαζουτοκινητοι ωστε να μαζεψουμε τα βενζινικηνητα που θα εχουν μεινει......
Αλλοι στη λασπη-χιονι αλλοι απο καυσιμα-καταναλωση!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τηρουμενων των αναλογιων εγω θα μαζεψω τον Γιαννη!!!!Καλημερα φιλε ;) :lol: :lol:
ελα και εσυ, ελα...οσοι πιο πολλοι μαζουτοκαυστοι μαζευτειτε, τοσο περισσοτερο θα γελαμε :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

μέχει πιάσει υστερία.!!!!!!!!!
χθές στις 12 το βράδυ έκλεισα διαφορικά και έδεσα τα πάντα.
και σήμερα το πρωί ποιός χτύπησε την πόρτα?
ο ταχυδρόμος.
και τι έφερε?
τα ανταλακτικά.
τον ήπιαμε!!!! τρέχουμε τώρα!!!
να ξαναλύσω, να ξαναδέσω, να ευθυγραμίσω, να εξαερώσω, και αύριο πρωί-πρωί στο ΚΤΕΟ.
τον ήπιαμε.

να και τα πολυαναμενόμενα ανταλακτικά
Image
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Ναι,τρεχουμε τωρα...
Ρε δεν αφηνεις τις φωτογραφιες και την αναλυση της επισκευης σου και να το πιασεις να το τελειωσεις...

1 και σημερα λεμε
Image
papaterios

Post by papaterios »

ξεκινα αρχικαγκουρα και θα προσευχομαι για σενα μεχρι την συναντηση. του κυριου δεηθομεν
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Αρχίσαν απο τωρα η προσευχες...
Papaterios...δεν παιρνεις και τα "εργαλεια" σου να μας κανεις εκει ολους ενα ευκέλαιο...γιατι δεν μας βλεπω να γυρναμε οπως θα παμε. :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

[quote="johny4x4"]Πόσα ρε Γιώργη????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πόσα και πόσα μας έπρηξες!!!

ειναι τοσα οσα κ τα κ@υλια που θα φας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”