B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Λευτερη τι ακριβως επαθε το εργαλειο?
Κώστας Γκιαούρης
έπαθε κρίση ταυτότητας.kostas654 wrote:Λευτερη τι ακριβως επαθε το εργαλειο?
απο αυτοκράτορας...
έγινε...
...ο σκύλος του αυτοκράτορα.
και ο αυτοκράτορας του δίνει κατραπακίδια

if it doesn't break, fix it until it does
Βρε αι σιχτιρ που θα πιασεις στο στομα σου τον Αυτοκρατωραantonisxj wrote:έπαθε κρίση ταυτότητας.kostas654 wrote:Λευτερη τι ακριβως επαθε το εργαλειο?
απο αυτοκράτορας...
έγινε...
...ο σκύλος του αυτοκράτορα.
και ο αυτοκράτορας του δίνει κατραπακίδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Για καποιο λογο το αυτοκινητο γερνει δεξια απο τη δεξια πλευρα ... και αρκετα μαλιστα ... αν εχουμε μετρησει σωστα ... γυρω στους 4 ποντους

Το θεμα ειναι οτι εχουν γινει πολλες μετρησεις και δοκιμες στην αναρτηση (μπρατσα, ελατηρια, παναρ κλπ), τσεκαριστηκαν τα σινεμπλοκ του κουβουκλιου και ολα δειχνουν καλα ...
Σημερα με βλεπω να το λυνω ολο και να ξαναμετραω μπας και βγαλω καμια ακρη

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
αφού σου είπα τι φταίει.
τι ψάχνεσαι?
σου έκλεψαν το καγκουροαυτοκόλλητο απο την αριστερή πλευρά που κρατούσε το βάρος.
τι ψάχνεσαι?
σου έκλεψαν το καγκουροαυτοκόλλητο απο την αριστερή πλευρά που κρατούσε το βάρος.
ξέχασα. κάτι ακόμα.
όποιος θέλει να τυπώσει καγκουροαυτοκόλλητα να μου στείλει το mail του να του στείλω τη μακέτα σε με γάλη ανάλυση. εγώ δεν ξέρω αν θα έχω αρκετά μαζί μου για να σας καλύψω όλους.
thanx.
όποιος θέλει να τυπώσει καγκουροαυτοκόλλητα να μου στείλει το mail του να του στείλω τη μακέτα σε με γάλη ανάλυση. εγώ δεν ξέρω αν θα έχω αρκετά μαζί μου για να σας καλύψω όλους.
thanx.

ποποπο, περαστικα και με το καλο και σου ευχομαι να μην την πατησεις οπως εγω με την ταπα του ψυγειου αν θυμασαι,που λυναμε λυναμε και δεν το βρισκαμε και τελικα ηταν κατι τοοοοοσο απλο.lker wrote:Σημερα με βλεπω να το λυνω ολο και να ξαναμετραω μπας και βγαλω καμια ακρη
Κώστας Γκιαούρης
τι έπαθε η τάπα?kostas654 wrote:ποποπο, περαστικα και με το καλο και σου ευχομαι να μην την πατησεις οπως εγω με την ταπα του ψυγειου αν θυμασαι,που λυναμε λυναμε και δεν το βρισκαμε και τελικα ηταν κατι τοοοοοσο απλο.lker wrote:Σημερα με βλεπω να το λυνω ολο και να ξαναμετραω μπας και βγαλω καμια ακρη
δεν θυμασαι που οταν το ζοριζα ξεκιναγε και εβραζε το νερο μεσα στο παγουρι του νερου,ειχα αλλαξει θερμοστατη,καθαρισει ψυγειο μηπως ηταν βουλομενο,ειχαμε λυσει να δουμε μηπως εχει προβλημα η τρομπα νερου και τιποτα...και τελικα με τα πολλα δεν εκανε καλη επαφη η ταπα γιατι ειχε χαλασει και εχανε αερα και απο εκει ο βρασμος.
Κώστας Γκιαούρης
γιατι στα ζαγοροχωρια δεν επαθα αλλο κουφο,οπως ανεβαινα με εργατη ενα κομματι με το που ισιωνει το αυτοκινητο μπλεκεται ενα κλαδι στην ζαντα και μου κοβει την βαλβιδα απο το πισω λαστιχο και αλλαζα 2 λαστιχα γιατι εφερα και το μπροστα πισω μιας και η ρεζερβα δεν ηταν ιδια και σου μιλαω να ριχνει καρεκλες και οι υπολοιποι να τρωνε αγριογουρουνο ανημερα χριστουγεννα...σου μιλαω για γκαντεμια.
Κώστας Γκιαούρης
- XJ ''The Doctor''
lker wrote:
Για καποιο λογο το αυτοκινητο γερνει δεξια απο τη δεξια πλευρα ... και αρκετα μαλιστα ... αν εχουμε μετρησει σωστα ... γυρω στους 4 ποντους![]()
Σωωωπα, εγερνε δεξια απο...την δεξια πλευρα, καγκουρα παλι Τζακ ε?

Υπηρχε περιπτωση να εγερνε απο την αριστερη?

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club