B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by kostas654 »

Λευτερη τι ακριβως επαθε το εργαλειο?
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:Λευτερη τι ακριβως επαθε το εργαλειο?
έπαθε κρίση ταυτότητας.
απο αυτοκράτορας...
έγινε...
...ο σκύλος του αυτοκράτορα.
και ο αυτοκράτορας του δίνει κατραπακίδια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
lker

Post by lker »

antonisxj wrote:
kostas654 wrote:Λευτερη τι ακριβως επαθε το εργαλειο?
έπαθε κρίση ταυτότητας.
απο αυτοκράτορας...
έγινε...
...ο σκύλος του αυτοκράτορα.
και ο αυτοκράτορας του δίνει κατραπακίδια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βρε αι σιχτιρ που θα πιασεις στο στομα σου τον Αυτοκρατωρα :lol: :lol: :lol: Λελο ε λελο :lol: :lol: :lol:

Για καποιο λογο το αυτοκινητο γερνει δεξια απο τη δεξια πλευρα ... και αρκετα μαλιστα ... αν εχουμε μετρησει σωστα ... γυρω στους 4 ποντους :roll:

Το θεμα ειναι οτι εχουν γινει πολλες μετρησεις και δοκιμες στην αναρτηση (μπρατσα, ελατηρια, παναρ κλπ), τσεκαριστηκαν τα σινεμπλοκ του κουβουκλιου και ολα δειχνουν καλα ...
Σημερα με βλεπω να το λυνω ολο και να ξαναμετραω μπας και βγαλω καμια ακρη :roll:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

αφού σου είπα τι φταίει.
τι ψάχνεσαι?
σου έκλεψαν το καγκουροαυτοκόλλητο απο την αριστερή πλευρά που κρατούσε το βάρος.
antonisxj

Post by antonisxj »

ξέχασα. κάτι ακόμα.
όποιος θέλει να τυπώσει καγκουροαυτοκόλλητα να μου στείλει το mail του να του στείλω τη μακέτα σε με γάλη ανάλυση. εγώ δεν ξέρω αν θα έχω αρκετά μαζί μου για να σας καλύψω όλους.
thanx. :mrgreen:
kostas654

Post by kostas654 »

lker wrote:Σημερα με βλεπω να το λυνω ολο και να ξαναμετραω μπας και βγαλω καμια ακρη :roll:
ποποπο, περαστικα και με το καλο και σου ευχομαι να μην την πατησεις οπως εγω με την ταπα του ψυγειου αν θυμασαι,που λυναμε λυναμε και δεν το βρισκαμε και τελικα ηταν κατι τοοοοοσο απλο.
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote:
lker wrote:Σημερα με βλεπω να το λυνω ολο και να ξαναμετραω μπας και βγαλω καμια ακρη :roll:
ποποπο, περαστικα και με το καλο και σου ευχομαι να μην την πατησεις οπως εγω με την ταπα του ψυγειου αν θυμασαι,που λυναμε λυναμε και δεν το βρισκαμε και τελικα ηταν κατι τοοοοοσο απλο.
τι έπαθε η τάπα?
kostas654

Post by kostas654 »

δεν θυμασαι που οταν το ζοριζα ξεκιναγε και εβραζε το νερο μεσα στο παγουρι του νερου,ειχα αλλαξει θερμοστατη,καθαρισει ψυγειο μηπως ηταν βουλομενο,ειχαμε λυσει να δουμε μηπως εχει προβλημα η τρομπα νερου και τιποτα...και τελικα με τα πολλα δεν εκανε καλη επαφη η ταπα γιατι ειχε χαλασει και εχανε αερα και απο εκει ο βρασμος.
Κώστας Γκιαούρης
kostas654

Post by kostas654 »

γιατι στα ζαγοροχωρια δεν επαθα αλλο κουφο,οπως ανεβαινα με εργατη ενα κομματι με το που ισιωνει το αυτοκινητο μπλεκεται ενα κλαδι στην ζαντα και μου κοβει την βαλβιδα απο το πισω λαστιχο και αλλαζα 2 λαστιχα γιατι εφερα και το μπροστα πισω μιας και η ρεζερβα δεν ηταν ιδια και σου μιλαω να ριχνει καρεκλες και οι υπολοιποι να τρωνε αγριογουρουνο ανημερα χριστουγεννα...σου μιλαω για γκαντεμια.
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

lker wrote:
Για καποιο λογο το αυτοκινητο γερνει δεξια απο τη δεξια πλευρα ... και αρκετα μαλιστα ... αν εχουμε μετρησει σωστα ... γυρω στους 4 ποντους :roll:

Σωωωπα, εγερνε δεξια απο...την δεξια πλευρα, καγκουρα παλι Τζακ ε? :lol: :lol: :lol: :lol:
Υπηρχε περιπτωση να εγερνε απο την αριστερη? :mrgreen: ( Αρχι μην του στελνεις αλλα βοτανα με αυτα που κανεις τα γιατροσοφια σου, τα καπνιζει μαλλον....)
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”