B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
XJ ''The Doctor''

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by XJ ''The Doctor'' »

Δεν παρατατε τα ΟΕΟ και να ασχοληθειτε με τη συναντηση λεω εγω?

Πρεπει να ΜΗΝ ξεχασουμε να κανουμε πραγματα οπως και στην Α'!

- Να βγαλουμε καγκουροφωτο ολοι μαζι :mrgreen:
- Να βγαλουμε ξεχωριστη καγκουροφωτο εκει που δεν θα περναμε( αδερφακι αντε παλι, πρωταγωνιστη σε βλεπω :mrgreen: ) ο καθενας
- Να κανονισουμε περαν του ενος καγκουροφωτογραφου και καγκουροβιντεοσκοπου ωστε να εχουμε ποικιλια θεματων
- Να κανουμε το καγκουροδιαγωνισμο που ξεχασαμε ( να κανονισουμε αγωνισματα )
-?

Τι αλλο?
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
kostas654

Post by kostas654 »

PanosXJ wrote:....παρακολουθώ στις αγγελίες μια διαμάχη μεταξύ μερικών συν-κάγκουρων και του εν λόγω Παπαϊωάννου η οποία ε'ίναι αρκετά έντονη και με βαρείς σχετικά χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν....είναι λογικό να αναρωτιέμαι και να σας ρωτάω για το άτομο αυτό και η απάντησή σας είναι αυτό το περίεργο και ελαφρά σαχλό "οεο"....

γιατι ρε πανο δεν εχεις ακουσει το

που ναι η μπαλα οεο που ναι η μπααααααααααααααααααααααλα οεο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....οκ εντάξει....υπάρχουν κάποιοι σχετικοί και κάποιοι άλλοι άσχετοι....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
kostas654

Post by kostas654 »

PanosXJ wrote:....οκ εντάξει....υπάρχουν κάποιοι σχετικοί και κάποιοι άλλοι άσχετοι....
δεν σε πιανω αλλα αυτο πρεπει να ηταν σποντα για εμενα :oops:
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:....παρακολουθώ στις αγγελίες μια διαμάχη μεταξύ μερικών συν-κάγκουρων και του εν λόγω Παπαϊωάννου η οποία ε'ίναι αρκετά έντονη και με βαρείς σχετικά χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν....είναι λογικό να αναρωτιέμαι και να σας ρωτάω για το άτομο αυτό και η απάντησή σας είναι αυτό το περίεργο και ελαφρά σαχλό "οεο"....
Πάνο μου για να σου λυθούν οι απορίες.
το συγκεκριμένο άτομο δεν το γνωρίζω και ούτε ενδιαφέρομαι.
στο παρελθόν είχε πάλι μια κόντρα με κάποιους συμφορουμίστες και κατήντησε να βγάζει προσωπικά δεδομένα κάποιον εδωμέσα, τον στόλισα, τον ξαναστόλισα και πάπαλα μετά. ο τύπος όπου και να έγραψε, το έκανε κακόβουλα και κακοπροαίρετα. στα τρυφεράμου κάτι τέτοιοι μαλάκες ρε Πάνο, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τόση μαλακία. υπάρχει και όριο. ο τύπος αν διάβασες πρόσφατα, έμπλεξε και τρίτα προσωπα μέσα. έγραψε και ονόματα τρίτων. αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα κανείς να του κάνει μια μύνηση για συκογαντική δυσφήμιση, είναι τυχερός.
για να μην αρχίσουμε να κατεβάζουμε καντηλάκια εδω μέσα και γίνουν όλα κώλος, ας συμμορφωθεί και να μάθει ότι οχώρος εδω μέσα δεν είναι για να βγάλεις τα προσωπικά του με κανένα. καλώς ή κακώς, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. στα τέτοια μου τι ζόρια τραβάει ο ένας με τον άλλο και τα προβλήματά του καλό θα ήταν να τα λύνει εκτός. πόσο μάλον όταν το πρόβλημά του μάλον δεν έχει να κάνει με τίποτα σχετικό με το forum.
το ύφος γραφής του, μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου γραματιζούμενου με αξιώσεις στην σύνταξη γραφής και την επικοινωνιακή χρήση του λόγου. τα γραφόμενά του λογικά παντού θα αφήνουν εποχή και θα γράφουν ιστορία. το πιό πιθανών είναι ότι όπου γράφει, και όπου βρίσκεται, κόσμος συρρέει τριγύρω να τον θαυμάσει. μάλον είναι "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" στο είδος σου, ότι και αν είναι αυτό. μάλον είναι "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" όλων και συμφωνώ μαζί του ότι αν θες να προσβάλεις ένα άνθρωπο, ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος είναι μέσω forum. του βγάζω το καπέλο για την ευφυία του και τον τρόπο που τιμά το χώρο που του έδωσε μια γωνιά να γράφει.
μπράβο! όχι... μπράβο! είμαι μεγάλος θαυμαστής του.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ... ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ... ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΗΡΩΑΣ... ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΤΕΡΑΣΤΙΕ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:το περίεργο και ελαφρά σαχλό "οεο"....
A!!!
και ξέχασα!!!
Ο Ε Ο ... ΟΕΟ... ΟΕΟ... ΟΕΟ.... ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ :lol:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Με τη Β΄Συναντηση θα ασχοληθουμε εδω μεσα η οχι?
Καγκουρες :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....κατάλαβα....χμ....περίεργα πράγματα συμβαίνουν....προσοχή Πρόεδρε να μήν εισχωρήσουν τέτοιες κωμικοτραγικές ή ακόμη και ύποπτες καταστάσεις στη Λέσχη μας...
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

XJ ''The Doctor'' wrote:Με τη Β΄Συναντηση θα ασχοληθουμε εδω μεσα η οχι?
Καγκουρες :mrgreen:
χέσεμας ρε κάγκουρα κι'εσύ.
άϊ παράταμας ρε κάγκουρα.
όποτε θέλω εγώ θα ασχοληθούμε και όταν θέλω εγώ θα μιλάμε, και ότι θέλω εγώ θα γίνεται εδωμέσα.
και δεν θέλω και πολλά πολλά να μην τα πάρω στο κρανίο και το κλειδώσω το θέμα να το βλέπω μόνο εγώ και να συνομιλώ με τον εαυτό μου.
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:....κατάλαβα....χμ....περίεργα πράγματα συμβαίνουν....προσοχή Πρόεδρε να μήν εισχωρήσουν τέτοιες κωμικοτραγικές ή ακόμη και ύποπτες καταστάσεις στη Λέσχη μας...
μην αγχώνεσαι ρε Πανούλη. περαστικά είναι. την υγειάμας να έχουμε και όλα καλά. ;)
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”