PanosXJ wrote:....παρακολουθώ στις αγγελίες μια διαμάχη μεταξύ μερικών συν-κάγκουρων και του εν λόγω Παπαϊωάννου η οποία ε'ίναι αρκετά έντονη και με βαρείς σχετικά χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν....είναι λογικό να αναρωτιέμαι και να σας ρωτάω για το άτομο αυτό και η απάντησή σας είναι αυτό το περίεργο και ελαφρά σαχλό "οεο"....
Πάνο μου για να σου λυθούν οι απορίες.
το συγκεκριμένο άτομο δεν το γνωρίζω και ούτε ενδιαφέρομαι.
στο παρελθόν είχε πάλι μια κόντρα με κάποιους συμφορουμίστες και κατήντησε να βγάζει προσωπικά δεδομένα κάποιον εδωμέσα, τον στόλισα, τον ξαναστόλισα και πάπαλα μετά. ο τύπος όπου και να έγραψε, το έκανε κακόβουλα και κακοπροαίρετα. στα τρυφεράμου κάτι τέτοιοι μαλάκες ρε Πάνο, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τόση μαλακία. υπάρχει και όριο. ο τύπος αν διάβασες πρόσφατα, έμπλεξε και τρίτα προσωπα μέσα. έγραψε και ονόματα τρίτων. αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα κανείς να του κάνει μια μύνηση για συκογαντική δυσφήμιση, είναι τυχερός.
για να μην αρχίσουμε να κατεβάζουμε καντηλάκια εδω μέσα και γίνουν όλα κώλος, ας συμμορφωθεί και να μάθει ότι οχώρος εδω μέσα δεν είναι για να βγάλεις τα προσωπικά του με κανένα. καλώς ή κακώς, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. στα τέτοια μου τι ζόρια τραβάει ο ένας με τον άλλο και τα προβλήματά του καλό θα ήταν να τα λύνει εκτός. πόσο μάλον όταν το πρόβλημά του μάλον δεν έχει να κάνει με τίποτα σχετικό με το forum.
το ύφος γραφής του, μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου γραματιζούμενου με αξιώσεις στην σύνταξη γραφής και την επικοινωνιακή χρήση του λόγου. τα γραφόμενά του λογικά παντού θα αφήνουν εποχή και θα γράφουν ιστορία. το πιό πιθανών είναι ότι όπου γράφει, και όπου βρίσκεται, κόσμος συρρέει τριγύρω να τον θαυμάσει. μάλον είναι "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" στο είδος σου, ότι και αν είναι αυτό. μάλον είναι "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" όλων και συμφωνώ μαζί του ότι αν θες να προσβάλεις ένα άνθρωπο, ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος είναι μέσω forum. του βγάζω το καπέλο για την ευφυία του και τον τρόπο που τιμά το χώρο που του έδωσε μια γωνιά να γράφει.
μπράβο! όχι... μπράβο! είμαι μεγάλος θαυμαστής του.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ... ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ... ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΗΡΩΑΣ... ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΤΕΡΑΣΤΙΕ