κανονισμοί 2010

ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu

Re: κανονισμοί 2010

Post by ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu »

Φωκίων wrote:ετσι ετσι.... μια χαρα το παμε.....

ανακοινωθηκε απο την ΕΘΕΑ το προγραμμα αγωνων του 2010....

Μαντεψτε.... προς το παρον ΔΕΝ εχει 4Χ4.....

http://www.ethea.elpa.gr/common/include ... hp?id=2394

μια χαρά και 4Χ4 = 16 τρομάρες...
Άγγελος Χειρδάρης
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu wrote: Άρη, αυτό πώς να το πάρω ??? από πίσω που λένε ??? κανονικά ??? ειρωνικά ??? πώς να το πάρω ??? απλά εκφράζω την άποψή μου, δυστυχώς όλοι δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε πολλά αυτοκίνητα, ή να έχουμε από πίσω μας ένα πολύ καλό budget ή sponsor, απλά το κάνουμε γιτί θέλουμε με ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ (που λένε και οι παλιοί μας)... και στην τελική ναι, είμαι ένας κλασσικός αγωνιζόμενος με μόνο 4 αγώνες και (Κε Αθανασίου) δεν χρειάζομαι κανένα να μου πάρει συνέντευξη... για την ώρα φτιάξε το θηρίο σου και καλούς αγώνες... ααα, και για να μην ξεχάσω, πάντα να έχεις χρήματα και να ξοδεύεις για αυτό που αγαπάς... πιστεύω οτι είναι μια καλή ευχή ενόψει εορτών ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, και ας αφήσουμε τις ειρωνίες ειδικά όταν αυτές ακούγονται από το στόμα "υποτιθέμενα ΠΑΛΙΩΝ" στο αγωνιστικό στερέωμα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΟΚ Άγγελε , αφού το βλέπεις έτσι , συνέχισε αλλά βλέπω να απογοητεύεσαι γρήγορα ! Ευχαριστώ και για τις ευχές σου για τα οικονομικά μου , που μου θυμίζουν το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα ! :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ.
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που <<βάφεις >> τις απαντήσεις σου ή έτσι την είδες ???
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
stavrosd

Post by stavrosd »

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους :D

Και πάνω απο όλα ψυχραιμία!
Όλοι έχουν την άποψη τους και πρέπει να τη σεβόμαστε!
Όχι να την ασπαζόμαστε, αλλά να την σεβόμαστε! ;)
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

Υπομονή λιγο ακόμα. Θα αναρτηθουν οι αποφασεις και πρόγραμμα στο site της ΕΘ.Ε.Α πιθανως και σήμερα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

GENERAL LEE wrote: Ευχαριστώ και για τις ευχές σου για τα οικονομικά μου , που μου θυμίζουν το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα ! :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ.
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που <<βάφεις >> τις απαντήσεις σου ή έτσι την είδες ???
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ασχετο Στρατηγέ μου...
Δεν έχουμε όλοι την άνεσή σου.
Ξεκόλλα. Μάλλον δεν θυμάσαι καλά το ανέκδοτο.

Καλά Χριστούγεννα.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
PANIAIN

Post by PANIAIN »

Εντάξει....ας αφήσουμε τις μπιχτές....Όπως και να έχει πολλοί κάνουμε το τέτοιο μας παξιμάδι για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε...άλλοι το κάνουν πιο μαλακό άλλοι πιο σκληρό....το θέμα είναι ότι θέλουμε το καλό των αγώνων και όχι να θίξουμε κανέναν. Ο Άγγελος μπορεί να έχει τρέξει 4 αγώνες αλλά και πάλι για να τους τρέξει κάτι έδωσε, κάτι έχασε, κάτι πήρε...έδωσε λεφτά, έχασε λεφτα, πήρε χαρά απο το χόμπυ του/μας.....ο Στρατηγός έχει μια εμπειρία, μπορεί όχι σε αριθμό αγώνων αλλά εμπειρία στο θέμα μετατροπών και ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο για να τρέχει σε τρόφυ...
Αν είναι έτσι κι εγώ έχω κάνει 40 αγώνες, κι ας είμαι 20 χρονών....την εμπειρία όμως του Άρη σε κάποια θέματα δε την έχω. Στα περη αγώνων μπορεί....αλλά σε βελτίωση και στη σωστή διαχείρηση χρήματος στους αγώνες δεν την έχω....εκείνος με βοηθάει να κάνω ότι καλύτερο μπορώ εγώ για το αμάξι μου και για τη τσέπη μου...αυτό δείχνει άνθρωπο με νοημοσήνη και επίγνωση τως πραγμάτων. Ας μη τον κατηγορήσουμε λοιπόν οτι έχει κάτι να δείξει....ή να πεί....ο Άρης είναι ο Άρης, ο Άγγελος Άγγελος, ο Ίαν Ίαν....

Μη με δείρετε...φιλικά τα λέω....και να θέλετε να με δείρετε το μπουλονόκλειδο έτοιμο είναι.... :lol:
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Οι μερες περασαν και δεν βλεπω φως πουθενα ξερει κανεις κατι ???
PANIAIN

Post by PANIAIN »

Να φωνάξουμε τη Νικολούλη μήπως το βρεί το φώς.... :lol:
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

:mrgreen: για φωναξε πας και κανει αυτη κατι γιατι απ' τους αλλους δεν υπαρχει προκοπη. :lol:
Φωκίων

Post by Φωκίων »

φιλε μου προφανως δεν προσεξες αυτο
Γιάννης Αθανασίου wrote:Το Σάββατο 9 Γενάρη η Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ έχει συνάντηση για τους αγώνες 4Χ4 του 2010.
αρα πριν απο αυτη την ημερομηνια τουλαχιστον........
Post Reply

Return to “Κανονισμοί. Απορίες-διευκρινήσεις”