Φωκίων wrote:ετσι ετσι.... μια χαρα το παμε.....
ανακοινωθηκε απο την ΕΘΕΑ το προγραμμα αγωνων του 2010....
Μαντεψτε.... προς το παρον ΔΕΝ εχει 4Χ4.....
http://www.ethea.elpa.gr/common/include ... hp?id=2394
μια χαρά και 4Χ4 = 16 τρομάρες...
Φωκίων wrote:ετσι ετσι.... μια χαρα το παμε.....
ανακοινωθηκε απο την ΕΘΕΑ το προγραμμα αγωνων του 2010....
Μαντεψτε.... προς το παρον ΔΕΝ εχει 4Χ4.....
http://www.ethea.elpa.gr/common/include ... hp?id=2394
ΟΚ Άγγελε , αφού το βλέπεις έτσι , συνέχισε αλλά βλέπω να απογοητεύεσαι γρήγορα ! Ευχαριστώ και για τις ευχές σου για τα οικονομικά μου , που μου θυμίζουν το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα !ΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu wrote: Άρη, αυτό πώς να το πάρω ??? από πίσω που λένε ??? κανονικά ??? ειρωνικά ??? πώς να το πάρω ??? απλά εκφράζω την άποψή μου, δυστυχώς όλοι δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε πολλά αυτοκίνητα, ή να έχουμε από πίσω μας ένα πολύ καλό budget ή sponsor, απλά το κάνουμε γιτί θέλουμε με ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ (που λένε και οι παλιοί μας)... και στην τελική ναι, είμαι ένας κλασσικός αγωνιζόμενος με μόνο 4 αγώνες και (Κε Αθανασίου) δεν χρειάζομαι κανένα να μου πάρει συνέντευξη... για την ώρα φτιάξε το θηρίο σου και καλούς αγώνες... ααα, και για να μην ξεχάσω, πάντα να έχεις χρήματα και να ξοδεύεις για αυτό που αγαπάς... πιστεύω οτι είναι μια καλή ευχή ενόψει εορτών ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, και ας αφήσουμε τις ειρωνίες ειδικά όταν αυτές ακούγονται από το στόμα "υποτιθέμενα ΠΑΛΙΩΝ" στο αγωνιστικό στερέωμα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Ασχετο Στρατηγέ μου...GENERAL LEE wrote: Ευχαριστώ και για τις ευχές σου για τα οικονομικά μου , που μου θυμίζουν το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα !![]()
![]()
Υ.Γ.
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που <<βάφεις >> τις απαντήσεις σου ή έτσι την είδες ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρα πριν απο αυτη την ημερομηνια τουλαχιστον........Γιάννης Αθανασίου wrote:Το Σάββατο 9 Γενάρη η Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ έχει συνάντηση για τους αγώνες 4Χ4 του 2010.