24 Ώρες 4Χ4 2009

PANIAIN

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by PANIAIN »

Εντάξει παιδιά τώρα.....δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε 115 πληρώματα ένας αγώνας...ακόμα μπορεί να αρέσει στον οδηγό και όχι στον συνοδηγό, αλλά πέρα απο αυτά δε νομίζω οτι είναι σωστό να γίνετε όλος αυτός ο σαματάς. Τα παιδιά με το 227 τα ξέρω καλά μπορώ να πώ, όχι πολύ καιρό αλλά καλά και ούτε για χαζούς πρόκειτε ούτε για άτομα που θέλουν να αμαυρόσουν έναν αγώνα τέτοιας εμβέλειας και τετοιας οργάνωσης. Η άποψη μου όμως είναι οτι το θέμα παρατράβηξε και ας κοιτάξουμε να κάνουμε τον αγώνα καλύτερο κάθε χρονια όπως και γίνεται. Έτυχε αυτο το περιστατικό και σαν ασφαλιστικές εταιρίες κοιτάμε να δούμε ποιος θα πληρώσει τη "ζημια"....δε κατηγορώ κανέναν συγκεκριμένα. Μιλάω γενικά για το κλίμα αυτό που επικρατεί αυτή τη στιγμή (και βρέχει σήμερα :D )....

@apnea: ηρέμησε George, σ'αγαπάμε... 8-)
@Ιχνηλάτης: όλοι πιστεύω έχουν τα δίκια τους μέχρι ένα σημείο...ο καθένας τα εκφράζει όπως νομίζει....δεν υπάρχει λόγος να τρελενόμαστε...
@nicolas: φίλε μου, κάνεις πάντως για ειρηνευτικό σώμα :lol: ;)
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Μία δήλωση που μας κάνει να θέλουμε να συνεχίσουμε:
Borris Gadasin: wrote:"... o αγαπημένος μου αγώνας είναι το Baja Portugese. Και ο δικός σας δεν ήταν υποδεέστερος σε διαδρομή και οργάνωση. Απλά θα ήθελα καλύτερη προσπάθεια στο κομμάτι της επικοινωνίας."
(Σ.Σ. εγκατέλειψε γιατί δε μπόρεσε να καταλάβει τί του έλεγε ο κριτής πριν το κομμάτι που έπεσε ο δρόμος πριν το Πύλι!)
Last edited by Ιχνηλάτης on Wed Dec 02, 2009 11:22, edited 1 time in total.
stavrosd

Post by stavrosd »

Ιχνηλάτης wrote:Μία δήλωση που μας κάνει να θέλουμε να συνεχίσουμε:

Borris Gadasin: "... o αγαπημένος μου αγώνας είναι το Baja Portugese. Και ο δικός σας δεν ήταν υποδεέστερος σε διαδρομή και οργάνωση. Απλά θα ήθελα καλύτερη προσπάθεια στο κομμάτι της επικοινωνίας." (Σ.Σ. εγκατέλειψε γιατί δε μπόρεσε να καταλάβει τί του έλεγε ο κριτής πριν το κομμάτι που έπεσε ο δρόμος πριν το Πύλι!)
Bρε Γιάννη οι 100 συμμετοχές στους δύο τελευταίους αγώνες σου δε σε κάνουν να συνεχίσεις? ;) ;)
Μη μας τη λές έτσι, στη τελική ρώτα να σου πεί ο Παπαδημητρίου που έριξε στα αυτία στον Gadasin :D :D

Πλάκα κάνω ε? Το να ακούς τέτοια σχόλια απο έναν τόσο έμπειρο οδηγό μόνο σαν δικαίωση μπορεί να το εισπράξεις!Μπράβο σας!!
Δημητριάδης Σταύρος
TODOR HRISTOV

Post by TODOR HRISTOV »

Και μερικές φωτογραφίες από εμάς ;)

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

stavrosd wrote:Bρε Γιάννη οι 100 συμμετοχές στους δύο τελευταίους αγώνες σου δε σε κάνουν να συνεχίσεις? ;) ;)
Μη μας τη λές έτσι, στη τελική ρώτα να σου πεί ο Παπαδημητρίου που έριξε στα αυτία στον Gadasin :D :D

Πλάκα κάνω ε? Το να ακούς τέτοια σχόλια απο έναν τόσο έμπειρο οδηγό μόνο σαν δικαίωση μπορεί να το εισπράξεις!Μπράβο σας!!
Ο καθένας από τους συμμετέχοντες με, μας, κάνει να το ξανακάνουμε πάλι και πάλι, παρόλο τον κόπο που χρειάζεται και την ψυχολογική φθορά από σχόλια και συμπεριφορές όπως του κυρίου Λιακόπουλου και της κυρίας Δράκου.

Ευτυχώς το... ισοζύγιο είναι θετικό σε σύνολο και η αναγνώριση, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τέτοια που δε μας αφήνει περιθώρια.
souki

Post by souki »

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗ......ή θα κανω διαδηλωση εξω απο το γραφειο :?:
:lol: :lol: :lol:

Και που εισαι... τις καλες μην τις κρατας :twisted: σε ξερω τι εισαι.... :D :lol: :D :lol:
ageorgakis

Post by ageorgakis »

Παιδιά, όπως πολλοί γνωρίζεται είμαι καινούριος στον χώρο των αγώνων. Αυτός ο 24ωρος ήταν η πρώτη μου συμμετοχή. Ως "ψάρι" δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά για το τι πήγε καλά και τι όχι.

Το μόνο που θα ήθελα να προτείνω είναι να δημιουργούνταν ένα νέο θέμα με παρατηρήσεις για τον φετινό αγώνα. Πχ. κάποιος αναφέρθηκε σε αποδείξεις, άλλος σε θέματα ασφαλείας, άλλος σε τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, κλπ. Όλα αυτά θα μπορούσαν να καταγραφούν με ένα ήρεμο τρόπο σε κάποιο ξεχωριστό θέμα, μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις, έτσι ώστε η διοργάνωση να τα λάβει ως εποικοδομητικά σχόλια για τη βελτίωση των επόμενων αγώνων, και όχι σαν αρνητική κριτική. Αυτά δεν θα βοηθούσαν μοναχά τους διοργανωτές του 24ωρου να τα έχουν σε μια εύκολα προσβάσιμη λίστα, αλλά και εμάς τους καινούριους για να ανοίγουμε τα μάτια μας και να μαθαίνουμε.

Κακά τα ψέματα, για να στηθεί ένας τόσο μεγάλος αγώνας με τη συμμετοχή των δήμων δεν είναι εύκολο πράγμα. Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί του χρόνου όμως; Δεν θα ήταν κρίμα τα παιδιά που παραπονιούνται φέτος να μην πάρουν μέρος του χρόνου επειδή έχουν πικραθεί; (καλώς ή κακώς... δεν το κρίνω εγώ αυτό). Σίγουρα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλοι αλλά κάποια δημόσια καταγραφή των προβλημάτων θα μπορούσε να υπάρξει. Εμείς για παράδειγμα, ως νέοι, δεν είχαμε ιδέα, ούτε ακούσαμε ότι υπήρχε ενημέρωση πριν τον αγώνα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τα τηλέφωνα των διοργανωτών. Λάθος δικό μας βεβαία, αλλά όταν είσαι καινούριος ή ξένος δεν γνωρίζεις τα συστήματα και κάπως πρέπει να ενημερωθείς. Και για να μην επαναλαμβάνεται η οργάνωση που έχει τόσα άλλα στο κεφάλι της, θα ήταν ωφέλιμο για όλους να υπήρχαν όλα τα αναγκαία σημειωμένα και μαζεμένα κάπου. Εμείς, ότι μάθαμε το μάθαμε από τους λίγους γνωστούς μας πχ. όπως το shake down και τα μαθήματα road book που έγιναν στην Πεντέλη την παρασκευή. Όπου και να ψάξαμε δεν βρήκαμε πουθενά πού γινόταν αυτό το shake down. Οι παλιότεροι όμως ήξεραν τα πάντα. Άρα για εμάς τους καινούριους έχει σημασία η επικοινωνία σε βαθμό που να μας τα δίνετε "μασημένα" εσείς οι πιο έμπυροι.
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

ageorgakis wrote:...όπως το shake down και τα μαθήματα road book που έγιναν στην Πεντέλη την παρασκευή. Όπου και να ψάξαμε δεν βρήκαμε πουθενά πού γινόταν αυτό το shake down. Οι παλιότεροι όμως ήξεραν τα πάντα. Άρα για εμάς τους καινούριους έχει σημασία η επικοινωνία σε βαθμό που να μας τα δίνετε "μασημένα" εσείς οι πιο έμπυροι.
Μέχρι και χάρτες δημοσιεύτηκαν και στάλησαν με e-mail στους αγωνιζόμενους για το shake down. Τί άλλο προτείνετε να κάνουμε το 2010;
ageorgakis

Post by ageorgakis »

Ιχνηλάτης wrote:
ageorgakis wrote:...όπως το shake down και τα μαθήματα road book που έγιναν στην Πεντέλη την παρασκευή. Όπου και να ψάξαμε δεν βρήκαμε πουθενά πού γινόταν αυτό το shake down. Οι παλιότεροι όμως ήξεραν τα πάντα. Άρα για εμάς τους καινούριους έχει σημασία η επικοινωνία σε βαθμό που να μας τα δίνετε "μασημένα" εσείς οι πιο έμπυροι.
Μέχρι και χάρτες δημοσιεύτηκαν και στάλησαν με e-mail στους αγωνιζόμενους για το shake down. Τί άλλο προτείνετε να κάνουμε το 2010;
Μου το είπαν και αυτό, αλλά δεν λάβαμε κάτι τέτοιο εμείς. Δε γνωρίζω γιατί. Δεν έχει σημασία τώρα, και δεν το κρίνω αυτό. Παράδειγμα ήταν. Θα βοηθούσε όμως αν ήταν στο ωραίο πακετάκι με τα αυτοκόλλητα!
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

souki wrote:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗ......ή θα κανω διαδηλωση εξω απο το γραφειο :?:
:lol: :lol: :lol:

Και που εισαι... τις καλες μην τις κρατας :twisted: σε ξερω τι εισαι.... :D :lol: :D :lol:
Τα μάτια σου θα τα ανοίξεις ΜΩΡΗ; http://www.tetrakinisimag.gr/photos_09.htm :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”