@apnea: ηρέμησε George, σ'αγαπάμε...

@Ιχνηλάτης: όλοι πιστεύω έχουν τα δίκια τους μέχρι ένα σημείο...ο καθένας τα εκφράζει όπως νομίζει....δεν υπάρχει λόγος να τρελενόμαστε...
@nicolas: φίλε μου, κάνεις πάντως για ειρηνευτικό σώμα

(Σ.Σ. εγκατέλειψε γιατί δε μπόρεσε να καταλάβει τί του έλεγε ο κριτής πριν το κομμάτι που έπεσε ο δρόμος πριν το Πύλι!)Borris Gadasin: wrote:"... o αγαπημένος μου αγώνας είναι το Baja Portugese. Και ο δικός σας δεν ήταν υποδεέστερος σε διαδρομή και οργάνωση. Απλά θα ήθελα καλύτερη προσπάθεια στο κομμάτι της επικοινωνίας."
Bρε Γιάννη οι 100 συμμετοχές στους δύο τελευταίους αγώνες σου δε σε κάνουν να συνεχίσεις?Ιχνηλάτης wrote:Μία δήλωση που μας κάνει να θέλουμε να συνεχίσουμε:
Borris Gadasin: "... o αγαπημένος μου αγώνας είναι το Baja Portugese. Και ο δικός σας δεν ήταν υποδεέστερος σε διαδρομή και οργάνωση. Απλά θα ήθελα καλύτερη προσπάθεια στο κομμάτι της επικοινωνίας." (Σ.Σ. εγκατέλειψε γιατί δε μπόρεσε να καταλάβει τί του έλεγε ο κριτής πριν το κομμάτι που έπεσε ο δρόμος πριν το Πύλι!)
Ο καθένας από τους συμμετέχοντες με, μας, κάνει να το ξανακάνουμε πάλι και πάλι, παρόλο τον κόπο που χρειάζεται και την ψυχολογική φθορά από σχόλια και συμπεριφορές όπως του κυρίου Λιακόπουλου και της κυρίας Δράκου.stavrosd wrote:Bρε Γιάννη οι 100 συμμετοχές στους δύο τελευταίους αγώνες σου δε σε κάνουν να συνεχίσεις?![]()
![]()
Μη μας τη λές έτσι, στη τελική ρώτα να σου πεί ο Παπαδημητρίου που έριξε στα αυτία στον Gadasin![]()
![]()
Πλάκα κάνω ε? Το να ακούς τέτοια σχόλια απο έναν τόσο έμπειρο οδηγό μόνο σαν δικαίωση μπορεί να το εισπράξεις!Μπράβο σας!!
Μέχρι και χάρτες δημοσιεύτηκαν και στάλησαν με e-mail στους αγωνιζόμενους για το shake down. Τί άλλο προτείνετε να κάνουμε το 2010;ageorgakis wrote:...όπως το shake down και τα μαθήματα road book που έγιναν στην Πεντέλη την παρασκευή. Όπου και να ψάξαμε δεν βρήκαμε πουθενά πού γινόταν αυτό το shake down. Οι παλιότεροι όμως ήξεραν τα πάντα. Άρα για εμάς τους καινούριους έχει σημασία η επικοινωνία σε βαθμό που να μας τα δίνετε "μασημένα" εσείς οι πιο έμπυροι.
Μου το είπαν και αυτό, αλλά δεν λάβαμε κάτι τέτοιο εμείς. Δε γνωρίζω γιατί. Δεν έχει σημασία τώρα, και δεν το κρίνω αυτό. Παράδειγμα ήταν. Θα βοηθούσε όμως αν ήταν στο ωραίο πακετάκι με τα αυτοκόλλητα!Ιχνηλάτης wrote:Μέχρι και χάρτες δημοσιεύτηκαν και στάλησαν με e-mail στους αγωνιζόμενους για το shake down. Τί άλλο προτείνετε να κάνουμε το 2010;ageorgakis wrote:...όπως το shake down και τα μαθήματα road book που έγιναν στην Πεντέλη την παρασκευή. Όπου και να ψάξαμε δεν βρήκαμε πουθενά πού γινόταν αυτό το shake down. Οι παλιότεροι όμως ήξεραν τα πάντα. Άρα για εμάς τους καινούριους έχει σημασία η επικοινωνία σε βαθμό που να μας τα δίνετε "μασημένα" εσείς οι πιο έμπυροι.
Τα μάτια σου θα τα ανοίξεις ΜΩΡΗ; http://www.tetrakinisimag.gr/photos_09.htmsouki wrote:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗ......ή θα κανω διαδηλωση εξω απο το γραφειο![]()
![]()
![]()
![]()
Και που εισαι... τις καλες μην τις κραταςσε ξερω τι εισαι....
![]()
![]()
![]()