johny4x4 wrote:Σιγά ρε μ....κα κουράστηκα μόνο που τα διάβασα!!georgexj wrote:ειλικρινα κ γω κανω πραγματικο αγωνα δρομου για να μαζεψω το αυτοκινητο κ πανω απ ολα τις γαμημενες τις δουλειες που ειναι παρα πολλες.οσο για το νωρις προσωπικα εγω θα το κανω οσο το δυνατον νωριτερα.ο μονος πιστευω οτι θα μας προβλιματισει λιγο ειναι ενα παιδι(κ μηχανικος μας) ο οποιος στην αναγκη θα ερθει μονος του γιατι ο πατερας του αφεντικου του χειρουργητε αυριο κ θα πρεπει να κλεισει αυτος την αντιπροσωπεια κ ο γιαννης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσει να φυγει!!οι υπολοιποι ειμαστε με καρφιτσες στον ποπο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγώνα δρομου και αρχ....α!!!
Κανονισε αυριο να κατεβω ναυπλιο και να ερθω να μου φτιαξεις τις βάσεις για τα ζανφοράκια για να είμαι έτοιμος!
Επισης εγώ λεω να την αναβάλουμε την συνάντηση αφού πολλοι εχουν προβλήματα!!
Ειναι και μακρια....πολλές βενζινες!!!
Καλά για τον drimon το είχα πει να πειτε οτι δεν το είπα!!! Μάντης επρεπε να ειμαι ο π...της!!!!
για π....τη σε κοβω κ δεν διαφωνω αλλα για τα λεγομενα σου τα παραπανω πρεπει ρε φιλαρακι για να τα πεις να εχεις μεγαλα αρ......ια!!!

γιατι μονο οι αρ....ραδες μιλανε ετσι!!!!κ συ δεν εισαι απο αυτους εκτος κ αν στην καβαλα στα φουσκωσανε κ νομιζεις οτι σου μεγαλωσανε!!!