Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:
georgexj wrote:ειλικρινα κ γω κανω πραγματικο αγωνα δρομου για να μαζεψω το αυτοκινητο κ πανω απ ολα τις γαμημενες τις δουλειες που ειναι παρα πολλες.οσο για το νωρις προσωπικα εγω θα το κανω οσο το δυνατον νωριτερα.ο μονος πιστευω οτι θα μας προβλιματισει λιγο ειναι ενα παιδι(κ μηχανικος μας) ο οποιος στην αναγκη θα ερθει μονος του γιατι ο πατερας του αφεντικου του χειρουργητε αυριο κ θα πρεπει να κλεισει αυτος την αντιπροσωπεια κ ο γιαννης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσει να φυγει!!οι υπολοιποι ειμαστε με καρφιτσες στον ποπο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σιγά ρε μ....κα κουράστηκα μόνο που τα διάβασα!!
Αγώνα δρομου και αρχ....α!!!
Κανονισε αυριο να κατεβω ναυπλιο και να ερθω να μου φτιαξεις τις βάσεις για τα ζανφοράκια για να είμαι έτοιμος!

Επισης εγώ λεω να την αναβάλουμε την συνάντηση αφού πολλοι εχουν προβλήματα!!
Ειναι και μακρια....πολλές βενζινες!!!
Καλά για τον drimon το είχα πει να πειτε οτι δεν το είπα!!! Μάντης επρεπε να ειμαι ο π...της!!!!

για π....τη σε κοβω κ δεν διαφωνω αλλα για τα λεγομενα σου τα παραπανω πρεπει ρε φιλαρακι για να τα πεις να εχεις μεγαλα αρ......ια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατι μονο οι αρ....ραδες μιλανε ετσι!!!!κ συ δεν εισαι απο αυτους εκτος κ αν στην καβαλα στα φουσκωσανε κ νομιζεις οτι σου μεγαλωσανε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

αγγελε 100!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
aggas

Post by aggas »

100................

ImageImageImage
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote:
johny4x4 wrote:
georgexj wrote:ειλικρινα κ γω κανω πραγματικο αγωνα δρομου για να μαζεψω το αυτοκινητο κ πανω απ ολα τις γαμημενες τις δουλειες που ειναι παρα πολλες.οσο για το νωρις προσωπικα εγω θα το κανω οσο το δυνατον νωριτερα.ο μονος πιστευω οτι θα μας προβλιματισει λιγο ειναι ενα παιδι(κ μηχανικος μας) ο οποιος στην αναγκη θα ερθει μονος του γιατι ο πατερας του αφεντικου του χειρουργητε αυριο κ θα πρεπει να κλεισει αυτος την αντιπροσωπεια κ ο γιαννης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσει να φυγει!!οι υπολοιποι ειμαστε με καρφιτσες στον ποπο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σιγά ρε μ....κα κουράστηκα μόνο που τα διάβασα!!
Αγώνα δρομου και αρχ....α!!!
Κανονισε αυριο να κατεβω ναυπλιο και να ερθω να μου φτιαξεις τις βάσεις για τα ζανφοράκια για να είμαι έτοιμος!

Επισης εγώ λεω να την αναβάλουμε την συνάντηση αφού πολλοι εχουν προβλήματα!!
Ειναι και μακρια....πολλές βενζινες!!!
Καλά για τον drimon το είχα πει να πειτε οτι δεν το είπα!!! Μάντης επρεπε να ειμαι ο π...της!!!!

για π....τη σε κοβω κ δεν διαφωνω αλλα για τα λεγομενα σου τα παραπανω πρεπει ρε φιλαρακι για να τα πεις να εχεις μεγαλα αρ......ια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατι μονο οι αρ....ραδες μιλανε ετσι!!!!κ συ δεν εισαι απο αυτους εκτος κ αν στην καβαλα στα φουσκωσανε κ νομιζεις οτι σου μεγαλωσανε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί ρε φιλαράκι το λες αυτό?
Εγώ λέω την αλήθεια!
Εξάλλου εσυ εισαι ο μάστορας όχι εγώ!
Τι θες να τα κάνω μ...ι και να γελάς?
Αφου το ξέρω οτι θα μου τα φτιάξεις γιατί λες μ...ιες εδω μέσα ρε φίλε?
Μας διαβάζει και κόσμος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ουτος η αλλος εμαθα οτι το μπρικι σου ειναι ετοιμο οποτε δεν εχεις πρόβλημα?
Υ.Γ.: Τα αρ....α μου στην Καβάλα γίνανε τούμπανο!
Να ρθω να τα ξεφουσκώσεις? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

Λοιπόν Πρόεδρέ μου επαναλαμβάνω τη διαδρομή πιο αναλυτικά:
....μπαίνοντας στη Λαμία θα συνεχίσετε για Καρπενήσι....(άν τυχόν φτάνοντας στη Λαμία αισθανθείτε γουργουρίσματα στο στομάχι, θα κατευθυνθείτε στο κέντρο της πόλης και θα πάτε στην πλατεία Λαού, η οποία είναι γεμάτη με ψητοπωλεία-οβελιστήρια-κοκορετσάδικα, ώστε να κουράρετε τα στομαχικά κενά και να βγεί πιο εύκολα η υπόλοιπη διαδρομή)....στο δρόμο σας και μετά τη Μακρακώμη [(όπως φυσικά και πρίν απο αυτή...)(επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι εδώ στη Μακρακώμη, θα βρείτε το καλύτερο και πλέον φημισμένο σπληνάντερο της Ελλάδας - το αμέσως καλύτερο το φτιάχνουν στους Μελισσουργούς στα Τζουμέρκα!!!)], θα συναντήσετε διάφορα χωριά και θα φτάσετε στη Βίτωλη (....εφόσον την διασχίσετε και λίγο πρίν το τέλος της), θα στρίψετε δεξιά για Ροβολιάριον (Ροβολιάρι) όπως δείχνει και μια μεγάλη πινακίδα στη δεξιά πλευρά του δρόμου....στη συνέχεια σε πολυ καλά πατημένο χωματόδρομο και μετά απο διαδρομή λίγων χιλιομέτρων, θα φτάσετε στη Ρεντίνα....απο 'κεί ο δρόμος είναι άριστος με ελάχιστη κίνηση, πολυ εξοχικός, καταπράσινος και ανοιξιάτικος με πολυ όμορφες ημιορεινές και στη συνέχεια ορεινές εικόνες.... κατευθύνεστε προς Καρδίτσα δια μέσω του Σμοκόβου που ακολουθεί αμέσως μετά τη Ρεντίνα....μετά το Σμόκοβο ακολουθούν τα Λουτρά Σμοκόβου και κάποια στιγμή σύντομα φτάνετε σε μια διασταύρωση, η οποία δείχνει με βέλος δεξιά για Καρδίτσα και αριστερά για Φράγμα....στρίβετε αριστερά και φτάνετε στο φράγμα της Λίμνης....σύντομη στάση στα κιόσκια των μικροπωλητών (έχει και νοστιμότατο σουβλάκι) για ξεκούραση και αναμνηστικές φωτό, περνάτε το φράγμα και συνεχίζετε για τον τελικό προορισμό, που είναι και ο τόπος της συνάντησής μας!!!!
Θα πρέπει να σημειώσω ότι λίγο μετά το φράγμα υπάρχει ένα καταπληκτικό Μοναστήρι αφιερωμένο στην Χάρη της Παναγίας της Πελεκητής, το οποίο αξίζει πραγματικά να δεί κανείς και κατανυκτικά να προσευχηθεί....

ΧΡΟΝΟΙ: (με ωριαία ταχύτητα 60-70χλμ/ώρα)

Λαμία - Ρεντίνα : 35΄- 40΄ περίπου
Ρεντίνα - Σμόκοβο : 15΄- 20΄ περίπου
Σμόκοβο - Λουτρά : 10΄ περίπου
Λουτρά - Διασταύρωση : 15΄- 20΄περίπου
Διασταύρωση - Φράγμα και Φράγμα - ξενοδοχείο μη υπολογίσιμοι χρόνοι....

Εγώ Πρόεδρέ μου θα έλθω (άν καταφέρω να έλθω...) Σάββατο πρωί και θα αναχωρήσω αργά το απόγευμα....Μακάρι να μπορούσα να καθήσω ολόκληρο το Π-Σ/Κο....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
aggas

Post by aggas »

PanosXJ wrote:Λοιπόν Πρόεδρέ μου επαναλαμβάνω τη διαδρομή πιο αναλυτικά:
....μπαίνοντας στη Λαμία θα συνεχίσετε για Καρπενήσι....(άν τυχόν φτάνοντας στη Λαμία αισθανθείτε γουργουρίσματα στο στομάχι, θα κατευθυνθείτε στο κέντρο της πόλης και θα πάτε στην πλατεία Λαού, η οποία είναι γεμάτη με ψητοπωλεία-οβελιστήρια-κοκορετσάδικα, ώστε να κουράρετε τα στομαχικά κενά και να βγεί πιο εύκολα η υπόλοιπη διαδρομή)....στο δρόμο σας και μετά τη Μακρακώμη [(όπως φυσικά και πρίν απο αυτή...)(επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι εδώ στη Μακρακώμη, θα βρείτε το καλύτερο και πλέον φημισμένο σπληνάντερο της Ελλάδας - το αμέσως καλύτερο το φτιάχνουν στους Μελισσουργούς στα Τζουμέρκα!!!)], θα συναντήσετε διάφορα χωριά και θα φτάσετε στη Βίτωλη (....εφόσον την διασχίσετε και λίγο πρίν το τέλος της), θα στρίψετε δεξιά για Ροβολιάριον (Ροβολιάρι) όπως δείχνει και μια μεγάλη πινακίδα στη δεξιά πλευρά του δρόμου....στη συνέχεια σε πολυ καλά πατημένο χωματόδρομο και μετά απο διαδρομή λίγων χιλιομέτρων, θα φτάσετε στη Ρεντίνα....απο 'κεί ο δρόμος είναι άριστος με ελάχιστη κίνηση, πολυ εξοχικός, καταπράσινος και ανοιξιάτικος με πολυ όμορφες ημιορεινές και στη συνέχεια ορεινές εικόνες.... κατευθύνεστε προς Καρδίτσα δια μέσω του Σμοκόβου που ακολουθεί αμέσως μετά τη Ρεντίνα....μετά το Σμόκοβο ακολουθούν τα Λουτρά Σμοκόβου και κάποια στιγμή σύντομα φτάνετε σε μια διασταύρωση, η οποία δείχνει με βέλος δεξιά για Καρδίτσα και αριστερά για Φράγμα....στρίβετε αριστερά και φτάνετε στο φράγμα της Λίμνης....σύντομη στάση στα κιόσκια των μικροπωλητών (έχει και νοστιμότατο σουβλάκι) για ξεκούραση και αναμνηστικές φωτό, περνάτε το φράγμα και συνεχίζετε για τον τελικό προορισμό, που είναι και ο τόπος της συνάντησής μας!!!!
Θα πρέπει να σημειώσω ότι λίγο μετά το φράγμα υπάρχει ένα καταπληκτικό Μοναστήρι αφιερωμένο στην Χάρη της Παναγίας της Πελεκητής, το οποίο αξίζει πραγματικά να δεί κανείς και κατανυκτικά να προσευχηθεί....

ΧΡΟΝΟΙ: (με ωριαία ταχύτητα 60-70χλμ/ώρα)

Λαμία - Ρεντίνα : 35΄- 40΄ περίπου
Ρεντίνα - Σμόκοβο : 15΄- 20΄ περίπου
Σμόκοβο - Λουτρά : 10΄ περίπου
Λουτρά - Διασταύρωση : 15΄- 20΄περίπου
Διασταύρωση - Φράγμα και Φράγμα - ξενοδοχείο μη υπολογίσιμοι χρόνοι....

Εγώ Πρόεδρέ μου θα έλθω (άν καταφέρω να έλθω...) Σάββατο πρωί και θα αναχωρήσω αργά το απόγευμα....Μακάρι να μπορούσα να καθήσω ολόκληρο το Π-Σ/Κο....
Μόλις είδατε τον ορισμό του απόλυτου τουριστικού οδηγού!!!!
Για σου ρε άρχοντα..

ImageImage
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

:lol: :lol: :lol: :lol:
(θένξ αγγάς!!!)

....επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι στη Ρεντίνα υπάρχει το σχολείο εκπαίδευσης των αξιωματικών του ΕΛΑΣ το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο και που ονομάζεται "Μουσείο Άρης Βελουχιώτης"....ιστορικός χώρος με πολλά αξιόλογα ιστορικά στοιχεία, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σημαντικά κειμήλια....στην πλατεία του χωριού, υπάρχει μια πολυ παλιά εκκλησία, η οποία επίσης αποτελεί ιστορικό μνημείο της Ελληνικής Πίστης !!!

Έχει δημιουργηθεί άλλο ένα αξιόλογο μουσείο με τα κειμήλια και τις εικόνες του Ιερού Ναού αυτού με έργα του Φώτη Κόντογλου αλλά και πολλές εικόνες της Βυζαντινής και μεταβυζαντινής περιόδου....υπάρχουν πολλά κειμήλια απο την επανάσταση του Έθνους μας το 1821 και εντεύθεν....την ξενάγηση θα σας την προσφέρει με μεγάλη χαρά ο Πάρεδρος της κοινότητας....

Στη συνέχεια, δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο εκτός και άν κάνετε λάθος στη διαδρομή και βρεθείτε στο ιστορικό Μουζάκι, όπου μπορείτε να βιώσετε την συγκλονιστική και μεγαλειώδη γαστρονομική εμπειρία του πλέον φημισμένου παραδοσιακού μαγέρικου στην κεντρική πλατεία της αξιόλογης και όμορφης Θεσσαλικής αυτής πολίχνης!!!!!! :)
Last edited by PanosXJ on Tue May 11, 2010 13:23, edited 1 time in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...βέβαια, η συνάντησή μας έχει σαφέστατα διαφορετικό σκοπό απο τον τουρισμό αλλά, θεωρώ σπουδαία ευκαιρία να επισκευτούμε και να δούμε κάποια αξιόλογα πράγματα και να γευτούμε επίσης κάποια τοπικά και ιδιαίτερα εδέσματα, εφόσον κάνουμε τόοοοσα χιλιόμετρα και τόοοοοσα έξοδα....(το τερπνόν μετά του ωφελίμου!) ;)
Last edited by PanosXJ on Tue May 11, 2010 13:43, edited 1 time in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Γεια σας Καγκουρες

Τελικα η καταρα που ειπε ο Βασιλιας μας ειναι γεγονος.
Εδω και 3 μερες δεν ειχα Ιντερνετ (λογω αναβαθμισης του δικτύου) και τωρα ειδα αυτα που γραψατε.
Εδω και 4 μερες ειμαι με εναν ανυποφορο πονοδοντο και πριξιμο...αλλα και κουτσος θα ερθω στην Συναντηση μας.
Βλεπω πως ο Drimon δεν θα ερθει (ακομα μια φορα).
Τι να πω?Τελικα ο Johny4X4 ειχε απολυτο δικιο.
"Γαυγιζε" εδω και μηνες πως θα ερθει και θα μας καταπιει με το Jimny του και λιγες μερες πριν λεει πως δεν θα ερθει.
Καλα λενε πως σκυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει.

Ενημερωθηκα μεσω τηλεφωνου πως μερικοι ακομα δεν θα ερθουν.
Περα απο την πλακα,οπως και να εχει δεν θα καταδικασουμε κανεναν που δεν μπορει να ερθει...
Αλλα καλο θα ειναι να περνουν οι ιδιοι τηλεφωνο να ακυρωσουν τα δωματια που εχουν κλεισει γιατι χθες πηρα για λογαριασμο αλλων και τα ''ακουσα"...
Ελπιζω να μην υπαρξουν αλλες ακυρωσεις και προβληματα και να πανε ολα καλα.

Τελος εκτος απο τον Γιαννη με το Wrangler Hemi θα εχουμε την ευκαιρια να δουμε ακομα ενα θηριο (του Νταγκα)

Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 4Χ4 KAGKOURAS CLUB

Μερος:Λίμνη Πλαστήρα
Ημερομηνια:14,15 & 16 Μαιου
Ξενοδοχείο:τηλεφωνο 24410 92988
Τιμες ξενοδοχειου:50€ δικλινο 45€ μονοκλινο

Η λίστα

1.AntonisXJ Παρασκευη - Ξενοδοχειο - Εκλεισα
2.St. Tselios Παρασκευη - Ξενοδοχειο - Έκλεισα
3.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ- Σαββατο πρωι Σκηνη
4.GeorgeXJ-παρασκευη ξενοδοχειο - Έκλεισα
5.Sakis-Amalia(Navara H XJ)-παρασκευη ξενοδοχειο - Εκλεισα
6.George-Marina XJ-παρασκευη ξενοδοχειο - Εκλεισα
7.kostas654-παρασκευη ξενοδοχειο-εκλεισα
8.johny4x4-παρασκευη ξενοδοχειο-εκλεισα
9.Nissan d21 4x4-παρασκευη ξενοδοχειο - Εκλεισα
10.Apostolis rocky-παρασκευη ξενοδοχειο - Εκλεισα
11.XJ ''The Doctor'' Παρασκευη - Ξενοδοχειο - Εκλεισα
12.Nicolas Παρασκευη σκηνή-αυτοκίνητο
13.Toro ????? οέο??????
14.Drimon - Ξεκλεισα
15.Pritanis- Παρασκευη Αντισκηνο
16.Xaris
17.Giannis Wrangler A.Kon/nos - Παρασκευη Ξενοδοχειο Εκλεισα
18.Giorgos Jimny A.Kon/nos - Παρασκευη Ξενοδοχειο Εκλεισα
19.Paraskeyas Rocky A.Kon/nos - Παρασκευη Ξενοδοχειο Εκλεισα
20.varam
21.apnea
22.morfeas
23.Papaterios. -σκηνη
24.PanosXJ Tα φαντασματα δεν εμφανιζονται την μερα
25.Alexis
26.Καραδημος Αγιος Κων/νος - Παρασκευη Ξενοδοχειο Εκλεισα
27.lker + panterios Παρασκευη - Ξενοδοχειο - Δίκλινο - Έκλεισα
28.Rubicon /Nik_RUBIS - Παρασκευη σκηνη
29.Dagas Crazy - Σαββατο πρωί - Εκλεισα
Image
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Βλεπω πως ο Drimon δεν θα ερθει (ακομα μια φορα).
Τι να πω?Τελικα ο Johny4X4 ειχε απολυτο δικιο.
"Γαυγιζε" εδω και μηνες πως θα ερθει και θα μας καταπιει με το Jimny του και λιγες μερες πριν λεει πως δεν θα ερθει.
Καλα λενε πως σκυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει.
Ναι καλά!!!!!
Τώρα έχεις το βήμα να λές τις λαλακίες σου. Εσύ και ο άλλος ο π......της!!!! :evil: :evil: :evil:
Αλλά τί περιμένεις;
Όταν σε γλωσσοτρώνε ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ, τί περιμένεις να γίνει; Η απόλητη μαλακία!!!!!
Έχετε καταντήσει χειρότεροι και από τον Μητσοτάκη!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”